133

Реалист

преди 2 години

До Анонимен 162 как нищо не е прекарвал, ами прекарвал е един краден автомобил. Ако те хванат с дрога, ще кажеш тя дрогата не е моя, търсете и арестувайте собственика и.

132

Анонимен

преди 2 години

Тоя си пренася каквото му даде Баце.Съчинения от сорта колата не е моя,жилището не е мое,нищо не е мое, са ясни на всички за какво става въпрос.

131

Анонимен

преди 2 години

Тези, дето коментират тук явно са на нивото на Рашков. При договор за лизинг, в случая лекия автомобил е собственост на лизингодателя докато не се изплати автомобила и чак тогава може да се прехвърли на лизингополучателя. Та дори и да е каден, а се оказа, че не е, това е проблем на лизингодателя!!!! Горанов никога не ми е бил симпатичен. Но е отивал до Димитровгард на рожден ден. Нито кюлчета, нито куфарчета и чували е прекарвал.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160Случайно да не разбра, че официалния вносител на марката гарантира, че това е автомобил доставен директно от заводите на производителя! Или си луд фен на Рашов и се връзваш на инсинуациите му?

129

Анонимен

преди 2 години

И каква е гаранцията,че и клонинга не е при него?Може да е бил с клонинга,а като се е върнал да е представил истинската кола.Кой гарантира,че не е така?

128

Анонимен

преди 2 години

Абе колкото и да го оправдават,ако беше някой обикновен човек,щяха да го закопчаят поне за 24 часа.Да опиташ да минеш граница с издирвана кола от Интерпол и да те оставят да се върнеш без да задържат поне колата,какво е?!Това в друга държава няма как да се случи.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 - Глупости !! Това поражда въпросите ; Кой , как и колко окрадено изнася тихомълком под носа на всички и с какви протекции се ползва , докато най- нагло се лъже за "върховенство на закона " ако изобщо го има ?! Колата дали е на лизинг или не на никой не му дреме , защото това няма нищо общо !

126

Анонимен

преди 2 години

Тоя случай доста се ползва за политическа пропаганда.

125

ухх

преди 2 години

Влади пак настъпи моъиката.

124

Анонимен

преди 2 години

Значи ... всъщност Горанов няма нищо общо с краден автмобил, защото извирвания от Интерпол не е неговата кола.

123

Herr Muller

преди 2 години

Първо, служителите на Интерпол са получили данните за издирваната кола от Русия. Второ, колата е на лизинг и докато я изплаща НЕ е негова, а се води на фирмата-продавач. Трето, фактът че се е върнал на територията на България разби на пух и прах теориите на някои червени конспиратори. Четвърто-то, остава за вас.

122

Анонимен

преди 2 години

Изнесъл е каквото трябва , и сега без доказателства може да съдейства колкото кажете и искате ! Онзи ден е трябвало да го хванете , сега вече е без значение ! Тази история ми е мноиго мътна - Тръгнал да излиза , спрели го , той обръща без да бъде проверен и само 1-2 часа по-късно пак минава с друг но се знае че е излязъл , но не го спират - Някой може ли да го обясни това ?!

121

Анонимен

преди 2 години

Колата не е на Горанов, докато не изплати задължението по лизинга. Този фарс явно е скалъпен от сенилния министър. Да се вдига пушилка. По маниера на онова време, на Тато. Кипи безсмислен труд! Бая калабалък тук се радват, в детската градина!

120

Анонимен

преди 2 години

Скалъпена история.Около този случай има толкова неизяснени неща,а го разказват като детска приказка.

119

Анонимен

преди 2 години

До Някой си Никаква драма ,за него . Ама ако е някой друг ,ще му разчекнат задницата . Сиреч ,правилегирован ли е?

118

GP

преди 2 години

Баси, мен за едни забравени фарове, само където не ме прибраха, а иначе тука всичко е точно....

117

Кон

преди 2 години

Бездомния министър на финансите сега пак с къса клечка - открадната кола. Е, само трябва да го изберете за президент, да се компенсират някак си страданията му.

116

Анонимен

преди 2 години

Може да е пренесъм някой друг куфар с пари, подобно на муле, и сега, като е свършил работата, може спокойно да даде обяснения пред полицията. Онзи ден просто е бързал много и затова не е останал да съдейства :)

115

Горанката

преди 2 години

"Купона започна в Банкя и завърши на Калотина, туй беемве то не е мойо, то е на един приятел, той е полицай. Колата остава тука, тя струва трийс хилйе лйеа, мен не мъ бърка, тя не е моя, мен *** бърка да отида да си свърша работата, да си изкарам кинтити и да почна пак да си харча, да си обикалям. Ако тук има частен самолет, бих го наел и започвам да литЯ."

114

БГ Транспортера

преди 2 години

Митьо Очите: "То това ламборджини даже не е мойо." хаха