36

Реалистът

преди 2 години

До Анонимен 35Аз пък предлагам да направят мачове, на които да играят само "заразени". Без това са безсимптомни и нищо им няма. Ковид дербита! И кой каза, че това е най-гледаното първенство? Има по-интересни мачове от други европейски страни. Няма да споменавам първенствата, че ще решите, че правя спам. Всичко друго е събирачка на пари, с всяка следваща година с по-висока цена! Подобно на техните прехвалени университети.

35

Анонимен

преди 2 години

Това да не е някой селски футболист без договор,адвокат и мениджър?Нека да нарушат договора на някоя звезда и да не му платят или да не го пускат да играе и свят ще им се завие от неустойки.

34

Анонимен

преди 2 години

Вече ставате банални с коментарите си за бели, черни, зелени и тн. Хич не ви увират главите кухи, че сега всички са под ножа на ваксините. Ама *** си пее старата песен за бели, черни, зелени. То друго и не може да измисли.

33

Много ме интересува

преди 2 години

. От тези всички лаборно позитивни тестове, колко от тях са болни и колко са в болница ?? Кога ще се спре с показването на някакви си числа без абсолютна яснота в какво здравословно състояние са тези млади и здрави спортисти !! Да знам, никога, защото на лъжи се крепи цялата тази световна истерия !!

32

Анонимен

преди 2 години

До Diabolo - ако спреш да се храниш с л4ина и започнеш да спортуваш ще имаш в пъти по-голям шанс да ти се разминат всякакви усложнения отколкото ако се надупчиш.. ако ще и със 100 игли! А въобще и да не споменавам, че така наречените "ваксините" са причина за смъртта на един куп народ... а в пъти повече са инвалидизираните до живот!

31

Въпрос

преди 2 години

Ериксен и Агуеро ваксинирани ли бяха, когато при паднаха? Или информацията е "конфеденциална"?

30

Анонимен

преди 2 години

Да питат Ериксен

29

Анонимен

преди 2 години

Защо не си направят две висши лиги, една за ваксинирани и една за неваксинирани играчи?

28

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Дори и футболистите не са толкова тъъпи и наивни, че да се ваксинират!

27

Анонимен

преди 2 години

СЗО пише ,че ваксината предпазва от заразяване между 60-90%...определено действа като леко да протече.Фактите обаче са от проучване ноември в Нидерландия-66% от приетите в болница са неваксинирани.Тъй че защо измислят нови и нови варианти да всяват паника и да бързат хората с бустери..Ако си в добро здраве,нямаш заболявания и най-големия плюс-си млад,от какво те предпазва "ваксината"!?

26

Анонимен

преди 2 години

"Ако един футболист не е ваксиниран, то той е опасност за всички нас" .. e как така, нали ваксите са безсмъртни, що някой да е опасен за тях ..или под "опасност" се има в предвид нещо друго?

25

Дедо

преди 2 години

Ши ги събират пак , безжизнени по терена .

24

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Новият световен ред изисква забрана на всякакви забавления от футболни мачове, шоута или даже компютърни игри - всичко това е описано в споразумението за климата от Париж... Явно са започнали изпълнението на плана с принудителна евтаназия на ритнитопковците...

23

Анонимен

преди 2 години

Мен Низшата лига не ме интересува. Умрете спокойно. Никакви загуби.

22

ля ля

преди 2 години

препилени мозъци! нашите не са такива - ТЕ СА ПРОДАЖНИ! ех че хубууу информираш ЖУРНАЛИСТЕ - такива като теб водят живота на многоо хора!

21

Анонимен

преди 2 години

Ще може да си вземем класни играчи от висшата лига, здрави и неваксинирани в българското първенство.

20

До прост човек

преди 2 години

Истината е че всеки може да зарази всеки и всеки заразен вакс. или не , може да се усложни и дори да си замине.....НО ваксинираните са дали своя принос към реализирането на 1000 долара обявена нетна печалба на секунда на фарм. компании, а целта им е 3000 $/сек за които им трябват неваксинираните. Заради това от тези 1000$/сек. се инвестират в управници и медии ,да се натиснат ония "гадове" които им ограничават печалбата и им пречат да си стигнат таргета.

19

Анонимен

преди 2 години

те доста млади спортисти си умряха от ваксините ,така ,че войната си от две години

18

Diabolo

преди 2 години

До *** човек:Правилно си се описал. Виж сега, вискината не те предпазва на 100% да не се заразиш, а от това да го изкараш тежко, да се стигне до болница и евентуално смърт. Аз се ваксинирах и го изкарах без симптоми. Мой колега не беше ваксикиран и се наложи да постъпи в болница, защото не можеше да диша нормално. Който си мисли, че е майтап, нека да прекара няколко дни в ковид отделение!

17

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като изгоните половината си играчи,че не са ваксинирани кой ще ви играе мачовете???