24

179

преди 2 години

Които е чел старият завет знае , че Евреите са имали врагове които са имали царства в днешен Израел. Може би от тези племена произлизат и Палестинците които между другото не са 100 процентови араби. Арабите просто със 1 дума са колонизирали близкият изток но това не значи ,че тези които говорят арабският език са със този етнос. Давам пример , Мексиканците испанци ли са ? Историята е много интересна просто човек трябва да я я чете и както се вика ако му е на сърце ще я разбере.

23

Бог ще съди злодеите

преди 2 години

Да истинския Бог(на Израел) Създател на цялото човечество ще осъди всички злодеи - лъжци,крадци,убийци и други слуги на дявола в ада и я тази новина виждам че такива са само ислямските арабски терористи фалшиво наричащи се палестинци по римското име на земята на Израел, която те противозаконно са окупирали и непрестанно тероризират и клеветят лъжливо,за да ограбят и унищожат единствения законен собственик Израел убивайки Божиите праведни слуги.Медиите,пишещи палестинските клевети са лъжци също!

22

Бог ще съди лъжците

преди 2 години

Медиите трябва да спрат да разпространяват дяволските лъжи и клевети на ислямските терористи срещу Израел като лъжливите им обвинения срещу Израел като напр.че Израел бил окупатор на собствената си земя, когато истината е че ислямски араби обединени в терористични групи като Палестинска автономия под фалшивото име палестинци и йорданци всъщност я окупират незаконно особено след 1967 когато Юдея и Самария (Западен бряг) с целия Ерусалим са освободени с победа на Израел над арабските агресори

21

ред

преди 2 години

Какво са дирили заселниците на място де не им е място?

20

л4р2

преди 2 години

Иргун, Хагана и Лохамей Херут - терористични групировки от Израел създадени от ционистите избили и изклали стотици невинни хора и прогонили хиляди палестинци от земите им! Лидерите на тези терористи, един от които е Менахем Бегин са станали министър председатели на Израел, а самите групировки са преформирани в политически партии. Израел е люлката на тероризма не арабския свят!

19

Българщина

преди 2 години

Браво на Израел! Всяка държава трябва да умее да сложи ръка върху този, който посегне на гражданите й.

18

кУран

преди 2 години

Туй заселник кви ги дири на палестинска територия?

17

анонимен

преди 2 години

Браво на евреите. Така се пази отечеството.

16

Анонимен

преди 2 години

Заселник в окупирана територия,демек заселил се е в задния им двор,на тяхна земя,рисковано си е да се заселваш на чужда територия

15

зАз

преди 2 години

Едно шъ ви кажъ - "Насилието, ражда насилие." и "Който сее ветрове, ще пожъне бури."

14

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Никой никъде не харесва палестинците, от всякъде са изгонени.А иначе са големи юнаци, срещу невъоръжени и беззащитни.Иде или армия обаче,изчезват. Особено, ако са женски батальони.Типично за всички араби.

13

БРАВО!

преди 2 години

БОГОИЗБРАНИТЕ СИНОВЕ НА ИЗРАИЛЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАВИНАГИ, ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА. българин

12

Анонимен

преди 2 години

до 7.Светът не е само пет, думи на Ердоган. Идеята е ветото на братовчедите им ,,краварите" вьв ООН да се преодолее. Вьв Юнеско като преодоляха настръхнаха сериозно.Кои се те ,,преодолелите"', ми будните народи.

11

Анонимен

преди 2 години

Тая правова държава си направи цяла държава гето. Цял народ е тероризиран за благодарност че ги опазиха от кръстоносците. Този случай е пример. Заселник=крадец на земя в Палестина. Армията я дьржи като гетото тези места. И светът мьлчи ли мьлчи.

10

????

преди 2 години

Албанците в Косово са около милион и половина и имат своя държава.............кюрдите са около 30 милиона и нямат държава!!!На територията на Палестина има две държави..............Израел и Палестинската автономия.....................но Израел води политика на унищожаване на палестинците и заселване на евреи в палестинските територии!!Докога ООН ще спи и на Израел ще се позволява това??Докога с двойните стандарти???

9

Анонимен

преди 2 години

Израелските терористи рано или късно че ядат мамула ,кото дойдат на сл .бряг с голямо самочуствие ,бели като пуканки )всека година пребивам по двама трима нахалните ромове

8

Разликите

преди 2 години

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите но Пернишката полиция се радва и гаври с жертвите!

7

Анонимен

преди 2 години

Там конфликтът е много сложен.............между евреите и арабите..............за съжаление не виждам как може изобщо да се реши!

6

Анонимен

преди 2 години

Евреите от един изстрадал народ се превърнаха в най-мразените хора на света

5

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Израел е правова държава за разлика от България!Разбира се трябва да мине доста време докато обикновения българин се убеди в тази правота ! Дано да не е убеждението на собствен гръб!