93

Gancho

преди 2 години

Абе,не разбрахме къде са потънали и изчезнали над 200 000 македонци в Пиринска Македониа,самопределили се като такива доброволно при преброяването десетина години след ВСВ.Кръвта вода не става.Асимилация...,асимилация,но все едно 300-350хиляди македонци трябва да са останали в България,макар и разселени из цялата страна сега.Да им върнат и Македонските домове в големите градове,които ВМРО изкраде и заграби без пари.

92

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа е,че в Македония се рушат гробове,църкви или каквото и да е.След фалшивите новини в БГ за Македония се създаде погрешно впечатление за Македония и Македонците.Същото е за всичко в БГ,купени медии и манипулирани медии от предните управляващи.Имаме нови управляващи и вече може да чуваме и виждаме и другите какво мислят.В БГ за 2 год. имаше изграждане на омраза към Македонците с медийна манипулация(ГЕРБ и ВМРО).Сега е различно и ще се убедите,че там няма омраза.

91

Анонимен

преди 2 години

Хей кекедонци, сменете думата "сърбин" с БЪЛГАРИН при преброяване на населението,ако искате въобще да разговаряме с вас!

90

Анонимен

преди 2 години

Е чак пк в сърцето.Макетата се взеха много насериозно.ЕС умират от желание да хранят още 2млн. албанци и македонци.Една бедна държавичка,с мижава икономика,която си мисли,че ако е в ЕС ще потече река от евра към тях.

89

Абе

преди 2 години

Тия нормални ли са да продължават с това безочие ??!

88

Алекс

преди 2 години

РСМ е последна дупка на кавала.Ако изпълните условията от София,може и да влезете в ЕС.

87

Хахаха

преди 2 години

Вие сте дупка, така е. Само, че черната дупка на балканите.

86

Обещавам.......нищо

преди 2 години

Какви глупости говори тоя - РСМ бързали само да им свалим ветото,... а никак не бързат да свършат нещо по Договора за добросъседство! Само купища приказки и лъжи и нула свършена работа за решаване на споровете между нас! Видимо нямат нито желание, нито намерение нещо да свършат а минаха 4 години от подписването на договора! На такива хитреци отстъпки и аванси не се дават - само след свършена работа!

85

Анонимен

преди 2 години

Прав е, много се разгоря националистичния пламък у нас. Езика носи името на държавата освен ако държават не е припознала нечий език като свой, като САЩ английския! Но езика е просто средство за комуникация не е причина за национална гордост. Борците за свобода и учебниците, как е възможно да са пречка. Една свободна конвергенция ще постави истината на правилното място. Професорите от МАНУ ще чуят и нашата истина, а когато фактите говорят истината мало по-малко си идва на мястото.

84

Нищо ново

преди 2 години

От РСМ много добре знаят какво очакваме от тях. Когато признаят общата ни история, когато престанат да пишат в учебниците си че сме татари и фашисти, когато признаят правата на хората с българско самосъзнание,ще получат подкрепа за разговори за членство в ЕС. Нищо от това (по думите а Османи) засега нямат намерение да правят.

83

Хм

преди 2 години

Чак пък сърце ...е орган ще е, месест за сядане ама не е сърце!

82

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрахме .....РСМ ще влиза в ЕС или Албания )

81

Анонимен

преди 2 години

"можем да седнем още утре, да продължим с разговорите, и още през месец януари да има решение" -- това е абсолютно невъзможно бе човек. Вие ще бъдете тотално пречупени преди да ви дадем зелена светлина. Трябва да си променяте конституцията, учебниците, ...

80

Анонимен

преди 2 години

Българите са държавотворчески елемент на рсм. Напишете си го в конституцията, червените ви линии означават да не крадете и да не лъжете. Ще искаме и обезщетения за нанесени им вреди и травми.

79

Анонимен

преди 2 години

Албанци знаят български език.

78

Анонимен

преди 2 години

Буяре, ти си македонец. Албанците в Северна македония ще станат македонци, а българите ще станат българи. Ще се запише в конституцията. Албанците са в конституцията, там трябва да бъдат българите в Македония.

77

Факт

преди 2 години

Верно бе в средата сте дупка сте ама в задната среда

76

.

преди 2 години

в средата не Европа са Чехия,Австрия,Швейцария която не е член на ЕС.фиром е далечна,глуха периферия.

75

Лалю

преди 2 години

Османчо, въпроса може да се реши за 5 дни. Достатъчно е РСМ да се откаже да краде историята, културата, царете и героите ни, да престане да води ненавистна политика, изпълнена с лъжи и омраза, към България. Да спре да руши български паметници, църкви и гробове на българи загинали за освобождението на Македония от Османската империя. Всичко останало е лъжа и демагогия. Единствено от политиците на РСП, зависи приемането ви в ЕС. Но, не вярвам, без езика на омразата политиците в РСМ губят властта

74

Ей на мислите се

преди 2 години

За център на Ес и на вселената а сте просто дупки сам го каза