21

Анонимен

преди 2 години

Много бабички и старци професори с деменция

20

Анонимен

преди 2 години

До 5 ще има я и за жалост не просто *** а Четвърти райх в който ние ще сме опитните мишки за Ковид биоексперименти и пушечно месо в американските войни докато останалата част на света става все по-демократична, за наш срам.

19

Анонимен

преди 2 години

Държавите в Европа имат минало. ЕС няма бъдеще. Бъдещето на България е да езлезе от ЕС и колкото по-скоро, талкова по-добре за държавата и българите.Само мързеливите и неграмотни пара'зити драпат за субсидиите от Брюксел, които всички плащаме. Способните хора не разчитат на субсидии, а на труда си.

18

В. До Секирата

преди 2 години

На мен друго са ми разказвали. Как пускали пияни до козирката африканци срещу българските щикове. Много елитна тактика. Няма що.

17

Асан

преди 2 години

Ква е таз специалност Европеистика.... Има ли и специалност Ромеистика ? :)))

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Професор Шикова е шкеназка еврейка ,а фамилното й име е парадокс сред фамилните имена. Предполага се,че или дядото на съпругът й или нейният дядо са се казвали Шик. Е,нема такова име в Българската Държава. Дали пък вуйчо й не е Ангела Меркел?

15

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Вечна слава на един от великите предшественици на славния президент Еманюел Макрон,който начело на елитната 122 френска дивизия разби уйгундурите при Добро поле-16.09.1918 г.и спаси Беломорието от тея ддиваци и вварвари,бре!Неговото име е генерал Луи Франше д'Еспере!!!Еманюел е новия генерал,който ще спаси Европа!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Макарон е пътник след иборите. Заради икономическите си мерки във собствената му Франция никак не го обичат. Хората там масово обедняха. Работят почасово за жълти стотинки.Ако иска да пренесе същия модел на европейците ЕС ще се разпадне.Когато бяха изборите и него го избраха беше да гласуват за него,за да не дойде другия кандидат.Нещо като по-малкото зло,което се оказа голямо.

13

Анонимен

преди 2 години

Гротеската Макрон слабо се вписва в представите за стабилна и оривлекателна Франция.

12

Аман от пруфесурки

преди 2 години

Бабето гушнало чемшира, но тръгнало да ни обяснява светът. Има див либерален капитали зъм с всички екстри - глад, мизерия, проституция, войни и пр. Не и ли увеличиха пенсията на тази кукумявка?

11

евро-ДИКОВ

преди 2 години

Гледайте ЕВРО-ДИКОВ , за Орбан какво е НАПРАВИЛ за държавата си , направо се скрих под земята , 93% от чужбина са гласували за него , явно и тази държава ще се отдели от ЕС .

10

МАКарон

преди 2 години

Макрон не знае ли , че всички пари трябва да отиват в щатите !

9

Да , ама не !

преди 2 години

мАКРОН , да ама не , кот кажи САЩ !

8

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно европейска федерация трябва да се случи за да не сме обект на плячкосване и атаки от други големи държави включително и Русия, Турция, САЩ, Китай .. и т.н.Националната идентичност е хубава и най-вероятно ще остане, а ние като Български граждани сме в голяма степен доста далеч от това да сме активни и да участваме в тези процеси при положение че още се занимаваме с това да си оправим стандарта на живот.Реалистично погледнато нямаме друг избор като малка и слаба държава

7

Анонимен

преди 2 години

Ковид - фашиста Макрон ще катастрофира на изборите на пролет, и директно си отива в къщи при бабишкерата, а един ден и в затвора! Не знам какви модели приготвял, по-добре да си подготви топли дрехи...

6

Икономът Джон

преди 2 години

Комунисти сър...

5

Анонимен

преди 2 години

Точно заради фалиралите Франция и Италия лихвите са отрицателни и инфлацията галопира . Неслучайно оная кукумявка Лагард протеже на Макрон я поставиха начело на ЕЦБ да ни обяснява как инфлацията била временна да не сме се тревожели.

4

Анонимен

преди 2 години

Федерация може и да няма, но *** със сигурност ще има.

3

Анонимен

преди 2 години

Човек с изкривени представи за реалността няма място в политиката. Макрон е временно явление.

2

Реалността

преди 2 години

Проблемът на България е, че мнозинството искат да са част от Руската федерация, а не от Европейската. Ако може да върнат социализма, само че да могат да си карат западни коли и свободно да си пазаруват корекомски стоки