7

Евала

преди 2 години

Абе какво става тук? При тия нови правителства, служебни и харвардско, всеки ден има убийства, намират трупове. За това ли блокираха Орлов мост протестърите?За това ли вдигна юмруче Зелемия чорап? По-добре и по-спокойно ли живеем сега?

6

Анонимен

преди 2 години

са остава да се изясни дали това е истинският биологичен Владко Горанов от когото са клонирани онзи вчерашния беглец с БМВето за Белград, или че истинският е беглецът а закланият е клонинга. Ами ако е решено от вишшите сили Мишо с бирата, Ванката с алото да закачат при тях Владко Чекмеджековски, за когото върлуват яки но убедителни съмнение че това би могло да е въпрекиче е повече от сигурно че е Матьо Харкаовски-маткатаНаВагиналкоАналката

5

Анонимен

преди 2 години

Рашков нали каза, че ще падат глави? Първо щяла да падне главата на Цацаров, после на Гешев. Вземането на глава или обезглавяването е екзекуция. Трудно ще направят профил на извършителите.

4

Да градим и напред!

преди 2 години

Кой знае пък какво е станало, обезглавили го еми хубаво, има по важни неща, сега не е време да се клати стабилността!

3

Радев победа!!

преди 2 години

Дъртия куманниз си е отрезал глъвътъ за щото е разбра;л че натовеца-генерал е спечелил изборите!!!

2

българин

преди 2 години

Нали се сещате,че убийците са сред нас,и изглеждат като нас.Само да припомня за такива като АлЙо и подобни,че преди "демокрацията" такива явления бяха изключение.А от 30 г. са почти ежедневие.Откъде се взе у нас,като народ,жакава животинска злоба и ярост,не мога да си обясня.Сега чакам "демократите" да започнат да ме плюят и дамгосват за тези ми мисли.

1

ужас ..!

преди 2 години

До кога, до кога това ще продължава? Живота и ежедневието ми премина в престъпления, убийства ...! Като гледаме американските филми и се стремим към тяхната ценностна система до подобни неща се стига.