7

Анонимен

преди 2 години

Обръщение към амер. нация вдъхновение от новите дрехи на царя.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

САЩ не са нация,а .ме.ле от некакви никакви. И Байдън не знае кои са прадядовците и прабабите му.

5

Истинската реч

преди 2 години

Драги сънародници и бъдещи роби на новия робовладелски строй.Елита реши да ви отнеме свободата подарена от християнството и отново да ви пороби.Затова от сутрин до вечер ви баламосваме с медийни атаки,а новите ни философи ви зомбират с лъжи за новото нормално.От време на време ,когато стане нелицеприятно ,пускаме и някой загубеняк да хвърли вината на средновековието,макар то да освободи хората от робството и ги направи селски люде свързани със земята.А елита днес иска да ви боде и пороби!

4

ГОЧО

преди 2 години

Зимата за неваксинираните ще си е направо ядрена! Така са го планирали.Няма как да останат неваксинирани планът ще се провали! Но какво може да се направи, след като 90% от населението на планетата е не-о-б-ра-зо-вано, мъ-рз-ел-иво и а-л-ч-но, съответно лесно се манипулира!

3

Брадвата

преди 2 години

Понеже държавата е почти тотален пара зит и е напълно безсмислено да има толкова многобройни структури и длъжности, дюшеш им дойде тоя вирус, разни лежачи се показват по ТВ колко са велики и ти решават съдбата. Такъв е случаят, както се вижда, не само у нас, ами и в метрополията. Завършени *** оти и садисти те ограничават и измъчват, както сметнат за добре

2

Igjvjvjcjch

преди 2 години

остро предупреждение каква ще бъде зимата за американците, които са решили да не се ваксинират".Айде почна се с глупостите!

1

Анонимен

преди 2 години

Може би ще каже защо Нанси Пелоси има акции във Пфайзер.