26

Анонимен

преди 2 години

какво се пенявите с Волков и Аналнъй, Целта на тази интервютна статия е да се пропагира Милотиновата Милена за шеф на Националната телевизия. Изобщо на никой не му пука за кариериста Волков, *** или още по-малку кукото с недоразвитите млечни жлези. Да й е честито на Милената Милотонова. Направо Гениално катерене. Но тя май не е съгласна с този конфликтен пост, така че очакваме да я видим посланник в Щатите, ООН, МВФ, нещо такова.

25

Анонимен

преди 2 години

просяка в европа намери си местото

24

Анонимен

преди 2 години

А как запада се отнасят към Асанж? Тозо *** спонсориран от запада никой не му обръща внимание на глупостите, и добре че се появява от дъжд на вятър.

23

ПорЦелан

преди 2 години

Получил е награда! Кекс с две яйца.

22

Анонимен

преди 2 години

Волков май мечка ще го гази! Няма да е с новичок! Нещо Днес се престараха да пишат за него! Абе муньовци, не се ли усещате, че играете на дребно! На шикалки!

21

Коментатор

преди 2 години

Това досега е статията с най-много *** на глава от населението

20

Хубаво е ...

преди 2 години

Навални на собствен гьз да изпита всички Евроатлантически "ценности", които изповяда и проповяда. Първия път може и да не е чак толкова сладко, но после.......после на Анални няма да му се излиза от затвора ;)))

19

Анонимен

преди 2 години

кьорав, прав, ням руснак да забрави как в Съда Навалний се гавреше с ветеран от войната. Това не се прощава. Това зарежда вярата че ако го претрепат накаде че Народът ще застане и подкрепи хората отмъстили на Навални за обидите на героя от ВСВ.

18

Анонимен

преди 2 години

На Навалнй му е рахат в затвора. А го пуснаха а го удишиха за откраднати пари, неизпълнени опозиционни обещания за които драгоценно му е платено с пари на запдните данакоплатци,както и за неплатени данъчни налози. Той е в затвора защото навън ще го утрепат за да кажат че от Кремъл са го поръчали.баси чивота Волков *** жена му, харчи парите му а вече и побарва щерката,която както се появи на церемоният с онези разцепени шалвари и веселио каре на сакото направи впечатление за биполярна девияция.

17

Анонимен

преди 2 години

Навални не е интересен.

16

АлеКСей или АлеСКЕй

преди 2 години

Щом като Волков не направи забележка че името на Навалний е грешно изписано на награда "Сахаров", връчена въпреки нацистките и антисемитски негови изяви;та Волков се е врътнал когато видял че наградата се дава на АлеСК а не на АлеКС,и се е отдалечил с мека джендърна стъпка и с отвратително гадна иронична мутрономия.Ето Алекс,кой те вкара в затвора за да окупира твоето финансиране, пипа жена ти и да прегръща дъщеря ти.Алекс-ти си Ничемомалнъй.същия тоя плаща на нересите да те лашкат на задьончик.

15

Анонимен

преди 2 години

Навални е доказан в съд престъпник . На мен въобще не ми дадоха евроге.йците да си защитя живота в съд. Българските журналисти трябва да показват как се решават човешки съдби с важни документи тука в ЕС и България. ЕС е убиец на много млади хора за да не развали пашалъка на нагли дърт де.ге.нерати беьове . България е унищожена от дърти и нагли душмани а ние гледаме Навални. Как се решават човешки съдби в България ?

14

Анонимен

преди 2 години

Само бой за нацистката пиянка Нахални.

13

Анонимен

преди 2 години

Ще учредят световна награда за гражданска доблест и новичокоустойчивост "Навални".

12

Анонимен

преди 2 години

***, като шефа си. Сам си ги говори и си вярва.

11

Хемус

преди 2 години

Обаче никъде не споменават,че Навални едно време беше на масата с Путин,ядеше и пиеше на корем!Кога стана дисидент!?Според вас за предателите и измениците на родината,какво се полага по-принцип!?

10

Анонимен

преди 2 години

Нахални горкия - толкова пари наляха да подлива вода на Путин, пък сега в затвора. Лоша инвестиция, хахаха. Пък и той си повярва че може да нарушава всички закони и винаги да му се разминава, понеже го финансира Запада. Нищо, сега ще полежи до живот, ще му минат мераците : )))

9

Алекс

преди 2 години

Навални е клоун като Зеленски в Украйна.Виждаме какво се случва с Украйна под управлението на Зеленски:държавата с най-нисък БВП на човек в Европа.Същото очаква и Русия ако Навални се докопа до властта.

8

до не може да бъде

преди 2 години

Представи си бульо Пено... Кризъ = Системнъ Криза = Фалит = Паника = Големъ Паника = Психо разтройство = Айдее.., Война!!!!!

7

vlady

преди 2 години

Алкаш Навални е изпаднал в абстиненция - няма пиячка. Отдавна мечтае да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител Елцин.