76

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Добре че гостите на София предпочитат Младост. В Обеля има трамвай, 2 метролинии и 5 автобусни такива. Все неща каквито Младост никога няма да има, поне в нашия живот. ЧАО мързеливи навлеци........

75

Анонимен

преди 2 години

Не само щи вдигна чистачката а ми щи лисна колата с бензин и ще и драсна клечката а ти ще гледаш кат пидараст какъвто и си

74

джави

преди 2 години

Ще си паркирам както искам на тревата.А некой ми е дигнал чистачката,а сэм разбил чутурата.

73

Анонимен

преди 2 години

Доста глупави мнения. Не ви ли е неудобно да напишете толкова тъпотия.

72

Анонимен

преди 2 години

Прегледах вентилаторно форумите. Що за хора пишат в събота и неделя не е за вярване какви тъпотии. От къде ви вземат такива тъпички зомбита. Всички ли сте пияни. Ми като не ви понася не пийте толкова. През седмицата как да е но в почивните дни жалка картинка сте. Мислите си че сте нещо оригинални но не, не сте неискрени и безинтересни сте.

71

Комбайнер

преди 2 години

София е най - голямото село в Европа.

70

Анонимен

преди 2 години

Само тотално объркан и смачкан човек може да е радостен, че живее в панелното гето.

69

Анонимен

преди 2 години

Еволюцията е превърнала шебека в човек, а комунистите превърнаха хората в шебеци.

68

Анонимен

преди 2 години

"През 70-те, 80-те години Министерството на културата раздава ведомствени жилища на актьори, музиканти, художници, писатели." - Винаги съм се чудил като малък, как половината от тея са оцелели, как си плашат наема, а то ... някой им давал жилища и парички ....

67

Анонимен

преди 2 години

"Като искаш да имаш, по два хипермаркета от вид на всеки 100 метра, 6 денонощни аптеки, Бизнес парк, кина, МОЛ-ве, детски градини, училища по всички специалности, ВУЗ-ове, безброй забавления и атракционни за деца търпиш." - Не искам и 1/10 от това, просто искам, да не пътувам по 45 минути до работа. И се радвам, когато цените МАСОВО скачат, защото все помалко и по-малко нови хора идват, а някой от старите се изнасят.

66

Анонимен

преди 2 години

Труда е направил човека, комунизма го направи пак на ***.

65

Анонимен

преди 2 години

'Дори да е имало някои, които са се женели на 18-19 г, това са били богаташки деца, на които родителите са им давали земя и стока или дюкян. " - Баш богаташките деца, батенце, не са се женели рано, а не са им давали "земя и стока или дюкян", а са ги пращали да учат. Да те оженят на 15-8 години си е било масова практика. На 19 си бил вече "дърт ерген" и "стара мома". На 33-4 години, да имаш внуци, е било напълкно в реда на нешщата.

64

Анонимен

преди 2 години

"ДОБРЕ ЧЕ БЕХА КОМУНИСТИТЕ ДА ПРЕОБРАТ СЕЛСКА ,КАРУЦАРСКА ДЪРЖАВА И Я ПРЕВЪРНАТ В ИНДУСТРИАЛНО-АГРАРНА ДЪРЖАВА" - Демек, ако не били комунситите,останлаите хора щяхе да си седим върху ръцете и да умрем от глад, без нищо да направим? АМАН ОТ ГЛУПАВА ЛОГИКА!

63

Дървеишки поля

преди 2 години

бяха. Помня как като деца се къпехме в Дървенишката река на поляните, но нахлуха прикарите и всичко си е.м.

62

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде, съвсем се размечтахте. Междублоковите пространства - враг номер 1 на софийската градоустройствена система!

61

ОПА

преди 2 години

КОЛКО БЪРЗО ДЕМОКРАТИТЕ СТРОЯТ ЖИЛИЩА ЗА НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО......ДОБРЕ ЧЕ БЕХА КОМУНИСТИТЕ ДА ПРЕОБРАТ СЕЛСКА ,КАРУЦАРСКА ДЪРЖАВА И Я ПРЕВЪРНАТ В ИНДУСТРИАЛНО-АГРАРНА ДЪРЖАВА--АКО НЕ БЕХА ТЕ НЯМАШЕ КАКВО ДА ДАЛАВЕРИЗИРАТ ДЕМАКРАТИТЕ...ХАХАХАХАХ

60

Анонимен

преди 2 години

ей ,голяма новина ,то и НДК е строено накрая на София,сега е в центъра ,другото не е нормално от 6 милиона българи,почти 2,5 да живеят в София,80% от икономиката е съсредоточена в столицата,оттук трябва да се изхожда,съживяване на икономиката в другите градове,а не от зелените пасища на село София!

59

Анонимен

преди 2 години

СЕГА ГЕРБ СЕ ОПИТВА ДА ЗАСТРОИ И ПРЕДВИДЕНИЯ ЗА ПАРК РАЙОН МЕЖДУ МЛАДОСТ И ГОРУБЛЯНЕ... ГЕРБ ЛЪЖЕХА ЧЕ ТАМ ЩЕ ПРАВЯТ ПАРК СЕГА ЩЕ ГО ЗАСТРОЯВАТ.

58

Бисер

преди 2 години

средата на 60-те години населението на София надхвърля 800 000 души???????????¿???????¿?

57

Анонимен

преди 2 години

Младост е един от наи силните квартали младост е много силен квартал.