322

ТвоятаМм

преди 2 години

С парите на Божков ли го купи,гов...ар мръсен и навъсен!?Ако бях аз вместо теб, гавазите сикаджиеви щяха да ме проснат на асфалта и да ме дават по телевизиите, а Каскетът и Сийка да дават интервюта,стъпили с по един крак на врата ми.

321

Анонимен

преди 2 години

Последно Мото Пфое продава крадени коли или нещо се бъркам

320

Бай 100ян

преди 2 години

Колкото и да го ненавиждам , най-вероятно казва истината .Защо да крадеш някакви ламарини след като може да крадеш милярди . Невярвам да е толкова глупав да се занимава с такива глупости .

319

Адибас

преди 2 години

Колата е турско оригиналдъ, или пък китайско, кой знае, затова хората ходят на щопинг туризъм, да им се гарантира произхода на покупката.

318

Цеци

преди 2 години

Борисов- крадец, Петков- fallen angel! *** ли сте, въобще знаете ли къде живеете??? Вие не познавате хората бе, що пишете та се излагате? Ще разберете по трудният начин.

317

Анонимен

преди 2 години

Горанов е лъжец. Почти сигурно е, че е крил Тиквата, заедно с откраднатите пачки в багажвика.

316

Анонимен

преди 2 години

Горанов, защо си тръгна след като гранична полиция ти е наредила да изчакаш докато се провери колата? Горанов, ти да не си по-специален от останалите?

315

Анонимен

преди 2 години

кой плаща тока и хладилнико в моргата кога да каем въшливфинансов мънистър е турнат на студено за рзапознаване след годиня-надявам се да не са нашите пенсионери

314

Анонимен

преди 2 години

са остава да се изясни дали това е истинският биологичен Владко Горанов от когото е клониран от онзи дето го заклали преди месец до Кресна, или че закланият е ВладкиГоранов и него е клониран беглецът с БМВето. Всичко прилича да е написана последхата глава от Трилогията АлоВаньо Мишо Бирата Влади Мътната Хари-чекмеджийскатауроспия. Такива като тоя МъдьоХрачкори съсипаха Борето от Банкя и са Боре че е им остане единствен обвиняем че спи кога златото от чекмеджетата блести

313

Анонимен

преди 2 години

Постановките на рашкоф нямат край, ама тоя път нагази в чужда територия

312

До 344

преди 2 години

От къде ги има парите да купи толкова много X7? Министерската заплата в БГ е по ниска от заплатата на едун водопроводчик в Норвегия. Да не би министърчето да е крал?

311

Имам човек

преди 2 години

Горанов : Имам човек в прокуратурата и ми дреме на ****. Имам човек в КАТ и повече няма да се редя..Жалка история ви казвам.

310

Herr Muller

преди 2 години

Същият автомобил, притежание на Том Круз, е бил откраднат от паркинга на хотела в Бирмингам по време на снимки на нова верися на Мишън:Импосибъл. <<< Напишете в прозорчето на Гуугл: Tom Cruise's BMW X7 >>> А СЕГА сериозно. Данните на двигагеля са предоставени на Интерпол и Юропол от.... Русия и естествено са фалшификат, като всичките им данни. Тоя екс-министър има пари да купи на куп поне 10 БеЕмВе-та от същата модификация. Да не е луд да кара крадена кола ?

309

Анонимен

преди 2 години

Некой да каже ЪЪЪ на Гороновите тъпотии: всеки автомобил, закупен веднъж за чистонов е бил чисто нов когато са го закупували за първи път.

308

Кико

преди 2 години

Пред милицията се говори само истината и само истината! Др. Рашкоф знае Всьо!

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 331 0 Стига си пусувал хората! И не, кола на лизинг не е "закупена", а е под наем.

306

Анонимен

преди 2 години

Компота е марка Тойота.

305

хах

преди 2 години

Бмв и мотоофое?

304

Тоско

преди 2 години

Този скопен народ напълно заслужава "управници" като тебе! Дерзай ,Владка, ще си купиш друга чисто нова кола, ***, наречена общество е работила и продължава да работи за такива като тебе , за да можете да си купуватр нови, коли, къщи, имоти, женини т н.

303

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката,вече го отписвам.Скоро може да катастрофира,тежко и да е в изкуствена кома докато се уредят отношенията помежду заинтересованите страни.И после,като Каролев.Много се взеха на сериозно,тия и не се сещаха,че ги използват.Сега вече им е ясно,но е безвъзвратно късно.Не им се вярваше,че един ден ще им пристигне сметката и на тях.