85

Batman

преди 2 години

В интернет се разпространява "таен списък" със стартовите дати за различните варианти на коронавируса, който има за цел да докаже, че върлуващият сега вариант Омикрон е бил планиран, предава "Дойче Веле". Каква е истината? Проверихме фактите:Въпросният списък с "планираните" варианти на коронавирусаОще през лятото из социалните мрежи се заговори за някакъв таен план за разпространението на различните варианти на коронавируса. Сега тези теории отново се разпространяват масово. Става дума за снимки на списък, който доказвал, че пандемията е била "планирана".Още по тематаБустерната до

84

Анонимен

преди 2 години

Смърт на майката, мъртвородени, аборти...всичко това се случва, когато жената е болна от ковид. Пак лъжете и заблуждавате! А Ваксинацията са прави след 3ия месец и силно препоръчителна . Както и ваксинацията против грип, впрочем. Много е висок рискът от тежко протичане и смърт на бременната . А жената като се ваксинира, това не само спасява нейния живот, но и дава имунитет-пасивен на бебето и то е защитено в първите 5-6 месеца от ковид.

83

Анонимен

преди 2 години

Смърт на майката, мъртвородени, аборти...всичко това се случва, когато жената е болна от ковид. Пак лъжете и заблуждавате! А Ваксинацията са прави след 3 месец и силно препоръчителна . Както и ваксинацията против грип, впрочем. Много е висок рискът от тежко протичане и смърт на бременната . Ако *** като се вакситипа тона не само спасява нейния живот, но и дава имунитет-пасивен на бебето и го е защитено в първите 5-6 месеца от ковид.

82

Аноним

преди 2 години

Подсъдно е дори да се пише такова нещо като съвет към бременните. Но в тези медии не показват какви случаи има на помятания, родени *** и мъртво родени. На медицинската конференция в Болцано през ноември, една гинеколожка каза за пациентка, вакс***на по време на бременността. Когато започнала да кърми, се случил някакъв проблем и ампутирали краче на бебето. По-късно починало. Не са се сетили да изследват млякото. Това не е ф***ксин@, а е бавна отрова и евтаназия.

81

Анонимен

преди 2 години

Българските маймуни разчитат на еволюцията и естествения подбор.

80

Demonaz

преди 2 години

Медицински комунизъм.

79

Анонимен

преди 2 години

А джендърете с кожената игла

78

АНГЛИЯ

преди 2 години

Мдааа Груио там директно зелен паспорт и няма мърдане без него зомби

77

Анонимен

преди 2 години

А му се подаде глъвътъ боц с иглътъ....Зелен сертификат в Англия няма за разлика от Груюленд.:)))))))))

76

Анонимен

преди 2 години

Пука ми за ингилизите да са живи българите че са малко и божи народ....Да бе, много Божи народ са българите, пълни до спукване със злоба, завист, лицемерие и жестокост. Вижте лицето на държавата, то говори по силно от всякакви празни приказки. :))))))

75

Анонимен

преди 2 години

Ми то целта на боцкането нее да оживее много ясно

74

Ми къ

преди 2 години

А му се подаде глъвътъ боц с иглътъ

73

Анонимен

преди 2 години

Пука ми за ингилизите да са живи българите че са малко и божи народ

72

Анонимен

преди 2 години

Да се бодат колкото до искат. Българския макак го е страх от спринцовките и няма да ги последва.....Страх го е също така и от мисленето, гори много пръжки на минита! :)))))))

71

Анонимен

преди 2 години

Във VAERS пишеше за новородено на напълно ваксинирана майка, което починало с кръвоизливи от устата и носа. Та ако някой иска да обрече на мъчителна смърт своето новородено и беззащитно бебче, нека се боде. Но все ми се ще да вярвам, че хората все още не са чак толкова умопомрачени...Ето я най новата и очевадна теория на българския доктор Грую от държавата на най умните ама отзаде! :))))))

70

хуймърши

преди 2 години

Не ви ли е срам бе уродииии!!!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксината може да е вредна за бебето.... Напротив, бебето се ражда с напълно изграден имунитет, доказателства колкото искаш но не от доктор Грую!

68

Анонимен

преди 2 години

Мамка ви и извратеняци. Само ваксина с АК 47 за вас, още първата доза хваща на 100%.......Продължавай да стоиш клекнал и си помечтай за хартижка.:)))))))

67

Анонимен

преди 2 години

Явно там има достойни наследници на д-р Менгеле....Явно имат мислещо население а не пълни потури и празни кратуни.)))))

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя единия #53 е много П рост!...... Като съпоставим фактите май простите са в една груюва територия на най абстрактното плиткоумие на Земята!:)))))))