123

Анонимен

преди 2 години

Правителството е за нобелова награда, ще раздава пари наред като взима заеми.

122

Библиофил

преди 2 години

Докъде стигнааме!Едно нещо от Витиз да се прай на политик!Е...затва харвардците дойдоа на власт,а герберастите се *** от яд.

121

Анонимен

преди 2 години

Тоя си показва двуличието усеща че при новите ще има печалба и започна да се присламчва но няма да го огрее

120

Анонимен

преди 2 години

До 103"Факт е, че при ГЕРБ цените бяха много по-ниски." - а при Тошо бяха още по-ниски.

119

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Ako има мерна единица за политически популизъм то тя би била един биковАко има друга мерна единица за политически тъпотии може да се дефинира като 1 тома. Двете ги гледам 12г. Това е образа на едно попи***но мушкато

118

Управлението

преди 2 години

е неосъзнати леваци, а президентското е путинистко.

117

Анонимен

преди 2 години

Томито поне е симпатичен а на новите нямаме доверие за сега.

116

Анонимен

преди 2 години

Управлението е в Брюксел и Вашингтон. Тука е само разпределението . Тука разпределението с бедните региони да плащат на софиянци парното ,ранно ченгеджийско пенсиониране като в северна Корея ,разрешителни за строеж на наши хора за да станат милионери с един подпис . Тука има само разпределение на блага . Управлението не е в България.

115

Анонимен

преди 2 години

Управлението става все по-маймунско. Големи обещания и след това големи маймунджилъци.

114

Ива

преди 2 години

За.....дни......Ци....Те продължават да се държат безобразно нагло .Набутаха с измами изключителни мошеници да крадът България и продължават да се занимават с ГЕРП.Продължавайте да видим до къде ще стигнете.Отре .Пик..те никога не са стигали далече! И на вас няма да ви се размине

113

Анонимен

преди 2 години

"Има проблем - дойдат ли левите на власт следва национална катастрофа." -- как така следва национална катастрофа ? -- нали имаше някаква независима съдебна власт с високи заплати, или те са бутафория? Съдебната система на дясното управление герб,сега искат да махат прокурора им защото не си е вършил работата, това ако не е катастрофа, липсват милиони, а той крие престъпниците десни политици.

112

до 112

преди 2 години

На глyпaka всички му пречат!:))

111

Анонимен

преди 2 години

Е само обиди явно не харесват дребното депутатчето от герба

110

Анонимен

преди 2 години

Има проблем - дойдат ли левите на власт следва национална катастрофа. А управление на неолиберлната св0лач е равносилно смърт за държавата.

109

Анонимен

преди 2 години

Това Биков е един от първиъе 5 най противни, гнусни и нагли гербаджии.Компания му правят Сачева, Деси тъ...п..ото.

108

Анонимен

преди 2 години

Горанчо е ясен ами ББ къдей да не е вдигнал кръвно от тез ядове тия дни.

107

Анонимен

преди 2 години

Най-обикновен герберюшки престъпник, който е работил против България и сега се мъдри в парламента, безнаказано.

106

Forest Гън! Горанов?

преди 2 години

най литературният критик на Борисов е Биков. На литературен език с доказан академичен акцент и синтаксис Биков Тома е наричал Бойко Борисов с названия които Бойко не еразбрал какво означават и за това го е прибрал за депутат от ГЕРБ. Бати Бойко- е тия кърлежи те вкараха в лапите на закона. и погледни Горският Горанов хукна да бега за къде Београда. Дали си е понесъл оня щур часовник за 59 000 евро, златен инкрустиран с натурални диаманти и лицензен номер на персаналната му поръчка - Rorest Гън

105

Анонимен

преди 2 години

До 104 само да кажа че по тяхно време на Ботев и на Левски, а и до преди около трийсе години се наричаше Цариград. Ние не си държим на нашите си неща. Ето например те защо ни наричат Булгари стан и ние не спорим за това. Дори БНТ новините ни наричат така в либералната демокрация.

104

Анонимен

преди 2 години

До 104 само да кажа че по тяхно време на Ботев и на Левски, а и до преди около трийсе години се наричаше Цариград. Ние не си държим на нашите си неща. Ето например те защо ни наричат *** и ние не спорим за това. Дори БНТ новините ни наричат така в либералната демокрация.