17

Пак ли

преди 2 години

Нали четохме вчера същата новина?За друго дете ли става въпрос?

16

Анонимен

преди 2 години

пешеходеца е безмозъчно гуведу неспособно да мисли за себе си, верва че държавата (зебрата) ще мисли вместо него! такива що да ги жалим?

15

Анонимен

преди 2 години

пешеходците като се мислите за безсмъртни така ще е! пресичате без дори да се оглеждате щото смятате че сме длъжни да ви спрем! вчера и аз така за малко да премажа в разград една с дитету, беше се зязяпала в друга посока, въобще не разбра че от другата й страна имаше кола!

14

До 13

преди 2 години

Кой по-добре от майката, бащата, баби и дядовци може да знае, че детето е непредвидимо и може да се отскубне. Затова като го водиш по улицата, ти трябва да си от страната на движението на колите и да държиш здраво ръчичката. На тази възраст внукът ми беше като стреличка и пружинка едновременно и голямо сърдене падна, че не ни го дават на баби и дядовци да го извеждаме.Като си познаваш детето, не можеш да се довериш на неговия акъл.

13

Анонимен

преди 2 години

не знам защо хора тук коментират за "бясна скорост". Ако джипа наистина беше карал бързо, то детето нямаше да се отърве само със счупен крак. А що се отнася до въпросите "къде е била майка му" - на тази възраст децата са крайно непредвидими и импулсивни. В един момент седят до майка си за ръка, в следващия се отскубват и хукват да бягат без да мислят че нещо може да им се случи

12

чаве кокор

преди 2 години

Няма начин българче на 4 год да обикаля само по улиците!Просто няма начин!

11

Тираджията

преди 2 години

Тия където слагат минус,бразилец със сини венци да му изкочи на пътя та да го згазят.След това да лежите по затворите и държавата да ви съди до дупка

10

Анонимен

преди 2 години

Тия дето слагат минуси норвежец да им излее внезапно пред автомобила после ще ги съдим кто за последно.

9

АнонимеН

преди 2 години

И ОБЩИНАТА Е ВИНОВНА! ГООГЛЕ МАПС ПОКАЗВА, ЧЕ НА ЦЯЛАТА УЛИЦА НЯМА НИТО 1 ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ИЗОБРАЗЕНА!

8

Анонимен

преди 2 години

Джип е марка автомобили, ако бях на тяхно място щях да заведа дело за лъжлива информация.

7

Джип

преди 2 години

или жиБ? Дете или чaвe?

6

Хайде, хайде

преди 2 години

Такива инциденти са се случвали и ще се случват. То, че водача на джипа ще го отнесе е ясно, но обърнете внимание, че човека моментално е взел детето и го е завел в болница. Нито е бягал, нито се е укривал. Очевидно е чист от разни "субстанции".

5

ДоХ

преди 2 години

Не е невъзможно детето да се е блъснало в колата, докато мама му е запаля у фейсо. Затова видеорегистратори и не ме интересува дали се признават в съда.

4

какво се чудим

преди 2 години

пуснали са го на улицата докато правят друго

3

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДИ ДА ДАВАМ МНЕНИЕ ПУСКАМ ГООГЛЕ МАРС ДА ВИДЯ МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА! СТАНАЛО Е НА МАЛКА УЛИЧКА МНОГО ТЯСНА! ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО НА ШОФЬОРА! КУЧЕ МОЖЕ ДА ИЗСКОЧИ И ПО ТИЯ МАЛКИ УЛИЧКИ НЕ СЕ КАРА БЯСНО ,А СЪМ ВИЖДАЛ КЛИПОВЕ С БЯСНО КАРАНЕ

2

Анонимен

преди 2 години

Какво прави 4 годишно на улицата нЕма ли родители???

1

Детето е пречило....

преди 2 години

...на джипа да "маневрира" със 100 в града.Водача бил пил един "ментов чай" за настинка.Невинен, глоба за децата :)