262

виц

преди 2 години

Хора с IQ 60-70 макс разнищили световна конспирация :D

261

До 50

преди 2 години

Уважаеми сънародници, хора, пиша Ви най -честно и искрено!Аз живея с евреи и работя за тях.Те всички се ваксинираха, дори децата си!Набиха си бустери първи!Набиха си първите ваксини първи!Защо го правят?!Накараха ме да си направя ваксина АЗ, от която имах много силни болки, но отмина!Защо го правят???

260

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс говори открито и в публични форуми за тази коронавирусна пандемия от 2016г. и как ще намали населението на Земята и не било случайно. Упс, вероятно е също така случайно че създаването на компанията "Модерна" е точно в 2016г с пари на фондацията Бил и Мелинда Гейтс ... и тази новосъздадена Фарма Компания има един единствен продукт до сега - коронавирусна ваксина,която ги направи милиардери за няколко години. Разработват си ваксината четири години преди "случайно да бъде изпуснат вируса

259

Анонимен

преди 2 години

Дойче веле, хаха. Това е толкова жалка медия, че нямам думи.

258

Анонимен

преди 2 години

От къде се пръкнаха толкова много *** в България

257

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ковид не съществува. Симптомите са симптоми на лек грип. Влошаването идва с тестовите материали и медикаментите. Цел на тази измислена пандемия е предизвикване на социално разстройство,включая параноя и паника. Внушеният страх е средство срещу Човечеството и диктатура , от която се облагодетелствуват психопатите от световният елит. Както Испанската чума,така и Ковид са дело на едни и същи безрасови хора-евреите. Евреите са наследници на фараоните. Авраам и потомството му бяха фараони.

256

Lucie

преди 2 години

Да тръгваме към Тексас, където се спазват правата на всички. Предлагат се алтернативи като лечение на корона вируса, а не налагане на експерименталните ваксини, които не са одобрени от американската агенция по храните..ето тук е изкаването на сенатора пред Тексаския сенат.. https://tlcsenate.granicus/MediaPlayer.php?clip_id=15926...дано нашите политице се опитат да се вслушат в отрицателните показатели на ваксините срещу вируса, а не да пляскат с ръце на ЕС и СЗО.

255

Lucie

преди 2 години

Да тръгваме към Тексас, където се спазват правата на всички. Предлагат се алтернативи като лечение на корона вируса, а не налагане на експерименталните ваксини, които не са одобрени от американската агенция по храните..ето тук е изкаването на сенатора пред Тексакия сенат..https://tlcsenate.granicus/MediaPlayer.php?clip_id=15926...дано нашите политице се опитат да се вслушат в отрицателните показатели на ваксините срещу вируса, а не да пляскат с ръце на ЕС и СЗО.

254

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач"Господарите" не се интересуват дали хората са прекалено много и дали Земята е пренаселена. Просто сме безполезни за тях. За това ни намаляват бройката.

253

Observer

преди 2 години

Досега хората се хванаха, от страх, от безисходица, от ужас че ще загубят работа, не могат да плащат ипотеки, заеми и т.н. Набиха си ваксини, НО... вече работата става съмнителна. Айде сега бустер, утре ще има нов вариант за който и бустера няма вече да има ефект. И това докога ще продължи? Може би докато скочи народа и измете и политици, и СЗОта и изследователи, медии и всичката *** която бълва тая паника. Ама.. може би това е целта д настъпи.. анархия???

252

Рипарпо

преди 2 години

Трябва да си пълен кртетен ако вярваш на медии и политици... Живота ме е научил, че когато всички правят това което им казват аз правя точно обратното и винаги съм печелил от това, не бъдете овце и не си вкарвайте доброволно неясни субстанции от който зависи вашето здраве а тези който сте се ваксини рали вече не пропангандирайте и др да го направят,

251

Анонимен

преди 2 години

Още нещо. Най-големите локдауни са точно по Коледа. Марксизмът е религия и не търпи конкуренция от други такива. Не може да празнувате Коледа, даже Урсула си го каза в прав текст. Няма конспирация тук, просто факти.

250

Истината

преди 2 години

Пандемията е пЛандемия ,така,че Дойче Веле и нам к'ви си други източници с техните"доказателства" да не продължават да пълнят главите на хората.Вируса тъй или инак го има ,така е ,но тези варианти ,като :алфа,бета,гама,делта,ламбада и омикрон са игра за милиони и милиарди . Така,че всички тези доказателства които показват и доказват,че е конспирация са адски долнопробни и фалшиви доказателства ! Така,че Европа и светът да напредват с протестите докато успеят да смачкат и унищожат напълно СЗО !

249

ХЪъммм

преди 2 години

Това че не е предвидено, не означава че не се е знаело.

248

Batman

преди 2 години

В интернет се разпространява "таен списък" със стартовите дати за различните варианти на коронавируса, който има за цел да докаже, че върлуващият сега вариант Омикрон е бил планиран, предава "Дойче Веле". Каква е истината? Проверихме фактите:Въпросният списък с "планираните" варианти на коронавирусаОще през лятото из социалните мрежи се заговори за някакъв таен план за разпространението на различните варианти на коронавируса. Сега тези теории отново се разпространяват масово. Става дума за снимки на списък, който доказвал, че пандемията е била "планирана".Още по тематаБустерната до

247

Анонимен

преди 2 години

Фашисти!

246

Анонимен

преди 2 години

Само стяскат ежедневието на българския макак. Да дразниш животни не е хуманно.

245

Gray Alien

преди 2 години

Планетата е пренаселена екосистемите в колапс Oкеаните умират горите горят Fундаменталистки държави с ядрено оръжие Ограничени ресурси и вода глад Растящи температури Животинските видове в процес на измиране 2030г живи ще са 3 % от 12г деца глобално Всичко останало ще е крематориуменлеш отчетен като Серен диоксид на сензорите на МКС Дали ще се ваксинирате или не е напълно ирелевантно.Повратната точка е премината решението е взето изравняването идва за всички без оглед пари богатство състояние.

244

Случаен минувач

преди 2 години

Има видео в Ютуб с д-р Ноак, който обяснява свойствата на графеноксида. Той лесно може да среже химични връзки в молекулата на ДНК например и по този начин се предизвикват мутации. Може да обърка третична или четвъртична структура на белтъчна молекула, ако се внедри в нея.

243

Чоки

преди 2 години

СПИН - синдром на придобита имунна недостатъчност.Само гледайте скоро големия БУМ при ваксинираните след 1,2,3 дози..как остават без имунна система и как и най малкия здравословен проблем се превръща в потенциална възможност да ги убие..Гледайте и колко от тях ще си отидат...ТОВА ЩЕ БЪДЕ САМО ЗАРАДИ ГРАФЕМОВАТА НАНО ТЕЧНОСТ , чието съдържание доказаха категорично на патологичната конференция преди броени дни...