36

NY

преди 2 години

Леле, леле. 200-1000 лв. "бонуси"?! Защо позволявате да ви плюят в лицето бе хора? Други работодатели няма ли на този свят? На запад хората бачкат за бонуса, а тук за заплатата. Тъжно.

35

ЦИНИК

преди 2 години

Лъжат бря ! Нарочно пишат такиа раути дъ съ покажат наште чорбаджии чи са могу ларж ! Виж у държавнътъ администрация,кадя съ арчат народни пари мой ! От чужди пари най лесну съ арчат. Язе не вервам ! Подмиват ни с ладка водъ !

34

Спасение поединично!

преди 2 години

до До ревльовците Те мутрите дават бонуси големи на любовниците си, назначени да командорят в обектите. А други `работодатели` дават, много дават, но на техните хора парашутисти, шпиониращи колегите си.

33

Смехурко

преди 2 години

Бонусите със заплатите за април. Сега подаръчета :-)

32

Анонимен

преди 2 години

Последната ми фирма беше белгийска. Направи двоен оборот на 2019 защото търгуваше с консумативи за хигиена. На Коледа дадоха бонус 70 лв. Пълна гавра.

31

Явор

преди 2 години

Събуди се работнико!?!

30

Един там

преди 2 години

Дават се бонуси в големите фирми в големите градове. Ресторантьорите няма как да дават бонуси след като ги ограничиха отново, но в други сфери на работа се дават бонуси.

29

До ревльовците

преди 2 години

Ставайте работодатели, напечелете ги и ги раздавайте.....

28

до 36

преди 2 години

е ти па на ептен щедар шеф си случил...начи тия с илядарките да почерпат другите.

27

Къде

преди 2 години

Са тия фирми ,бе ?

26

Фандъкова

преди 2 години

Давам киселици. За Коледа по един тефтер и химикалка, ама и те от профсъюзите и дотам! Положението се спихна, шефът казА да изтръсквам брашнените чували.

25

Трайте бе!

преди 2 години

На следващите избори ще вземете бонус за гласа си. Ако не ви хване Рашков!

24

Да ама Не

преди 2 години

В нормалните държави живеят народи, тук-разбойническо племе!

23

Анонимен

преди 2 години

Тези бонуси ще са като жълти стотинки пред бонусите на държавните калинки. Надявам се мисирките да ги публикуват и да направят сравнение..

22

Анонимен

преди 2 години

па колко са щедри само леле мале. на секи мильон дето са му ги изработили хората с къртовски труд шефа им дава по една хилядарка...айде, благодарим, трогнати сме, да ви се връща и скоро да е.

21

Гошо

преди 2 години

Много мошенници и измамници ще фалират това е факт особено такива които са с изкуствено създадени фирми и не знаят на кои свят са.

20

Анонимен

преди 2 години

Преди бачках в Джъмбо. Там декември работиш извънредно 150 часа които не ги водят официално. После ти ги плащат,но под формата на бонус. И така влизат в статистиката на добрите работодатели които раздават едни пари от добро сърце. Пък истината е,че си си изработил всеки лев.

19

Ники

преди 2 години

Абе къде сте видели фалиращ комунист да дава пари те знаят и могат да вдигат само данъци такси ток храна горива и да крадът банки ще докарат държавата отново до фалит.в тази държава е пълно с крадци и хора които не си търсят работа и са безполезни.

18

Факт

преди 2 години

Фейк;

17

Анонимен

преди 2 години

Да не нужна ...но нашите хора още от Бойко вземат 60 на 40 но тогава бяха затворени ,сега пак получават но са отворени ,и тия пеят същата песен )