64

Винаги

преди 2 години

когато България се управлява от Кремъл, както е в момента, сме на това дередже.

63

1

преди 2 години

До Анонимен-81 ,ако беше ***,едната му ръка,щеше да бъде в джоба,като на твоя любим от банкя.

62

Анонимен

преди 2 години

Добре толкоз ли е пpocт тоя Кирчо? Не може общ подход бе майна! Държава като Германия с пари да инвестира може да си позволи да минава на зелена енергия. Държава като България дето не може да изплаща пенсии само от осигуровки а трябва да дотира от хазната всяка година ОЧЕВАДНО няма пари да води същата политика като Германия. Как така общ подход? Немците ли ще ни дадат парите за да следваме общия подход? Или твоето приятелче Мишел ще ни ги даде? Ай стига с тъпотиите, трябва индивидуален подход!

61

НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА- НА КРИВАТА РАКЕТА ЕВРОПА И ПРЕЧИ- В ГЕРМАНИЯ ИНФЛАЦИЯ- 5.6%ОБАЧЕ ТЕХНИТЕ ИКОНОМИСТИ СА РЕШИЛИ ДА УВЕЛИЧАТ МИН ЗАПЛАТА ЗА 2022Г С 25% И ТЯ СТАВА ОТ 1580ЕВРО НА 4000ЛВ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de и ВИЖТЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ- БАЗОВИ ХРАНИ ПО ЕВТИНИ ОТ ТУК- ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ- ТАМ 2ЛВ, ТУК 3.60, ОЛИО ТАМ 3.70ЛВ, ТУК 4.20ЛВ ВИЖ И ДЕТСКИ ДРЕШКИ. В ЕВРОПА СЪБИРАТ СВРЪХПЕЧАЛБАТА ОТ ЕЛЦЕНТРАЛИТЕ И С ТЯХ КОМПЕНСИРАТ БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, А ТУК....ТУК СПРЯХМЕ ЦЕНИТЕ, А ПОСЛЕ КАКВО СЛЕДВА?

60

В.

преди 2 години

Досега нали спазвахме общите мерки. Вижда се какво донесе политиката на ЕС. Инфлация и дефицит. Кога българите ще поумнеят. Запада изкупува като топъл хляб тока от лошата АЕЦ по руска технология, лошата ТЕЦ 2 която прави ток от пръст. За нас остават санкции, ценови балони на каквото се сетиш защото с техните пари без покритие тук придобиват земя и собственост.

59

свидетел

преди 2 години

Мишел : "Кире, що не вдигате цените бе? Виж в западна европа ги вдигнахме 2 пъти и хората все едно са получили коледния бонус към заплатата?"_ Киряки Петкоф " Другата седмица , байно, чче още не сме си гласували новите плик-заплати"

58

хахахахахааа.....

преди 2 години

Най-важното е да направите снимка в Брюксел.....

57

Кармен Младенова

преди 2 години

Шарло....еврейин! Кога ще се отървеме от тях?

56

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията била "извънредна"... Може. Но това не пречи да продължи да е такава следващите.3-30 гозини светло европейско бъдеще

55

US Motherfucker

преди 2 години

Повече от ясно е, че това е совалка за пари, но накрая ще стане "пари нема, действайте". Планът им за възстановяване на страната е толкова ялов, че и един евроцент няма да им отпуснат. Този не е Баце да ги залъгва и премята. Скоро, много скоро, всичко в България ще се срине, карашик с това четворно коалиционно правителство.

54

ББ

преди 2 години

пеевски-дпс...обявиха война на САЩ...магнитски...ама съм в парламента...ако САЩ са пичове...путин през пеевски ви казва...безсилни сте...строй ни газопроводи..."съюзниците" ви ни плащат и ви предават......и какво очаквате от обикновенните хора ?...германия и франция финансират протежета на путин...и САЩ ги защитава.......оставете ги жертви на "приятеля" им путин...и се обрнете към британската...Канада,Австралия...те освободиха французите ВСВ,сега...путин им бил...играйте смело и ги оставете

53

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,живота на милионите...или печалбите на пеевски-гроб?...и САЩ...по радикални...позволявате нагло на елементарни като пеевски да ви унижават...да убеждават народи,че могат да ви унижават,че сте безсилни...САЩ...безсилни ли сте срещу мафиоти???...безсилни създадоха хитлер...помните го...и милиони платиха с животите си...това не е игра...това е война!!!

52

Абе

преди 2 години

На това момче толкова ли не му достигна въображението за малко по-дълго сако !

51

Alex

преди 2 години

Гей не е забранена дума тук.

50

Анонимен

преди 2 години

Файда от обсъждания нема. Г-н Мишел нема нито АЕЦ нито ТЕЦ и ВЕЦ. Направете АЕЦ Беляне за да не внасяме скъп ток от Турция.

49

Alex

преди 2 години

Абе 66 нормално е! Ако жените го правят с жени, за какви бебета говорим. А тия във Франция не се къпят много. Особено жените. И са космати.

48

Анонимен

преди 2 години

Безплодие във Франция - основен проблем за общественото здравеопазване, предизвикващ безпокойствоЕдна четвърт от двойките във Франция изпитват безплодие въпреки редовен секс, според френския национален изследователски институт INSERM, съобщава "Франс 24".

47

Alex

преди 2 години

Абе Урсула винаги ми е било някак си травис звучащо име. А за Шарл - Мишел нещата са ясни. Може би съм се извратил от време ара ми във Франция. Ееее и ние учихме в елитни Ониверситети *** на у Харвард :)

46

ля ля

преди 2 години

дано бабата с изказването да не се окаже права! за теб Кире - ме съмнява хамериката..... до каква степен е по теб!!! аз не съм за там - бях и им казах че повече няма да отида там при тези изкуственяци!!! дано да имаш повече потенциал и акъл отколкото си мисля!!! вярвам че си за Отечеството и няма да предадеш народа! те няма нужда от други!

45

Анонимен

преди 2 години

До 57. Ако това ти е критерият предлагам следващия път да изберем за премиер някой със 7-8 езика и да прилича на Брад Пит.