9

Анонимен

преди 2 години

Официално с Пенелопе, но чат пат смазва и на Никол К. тръбите. Нека му е зле на човека

8

Анонимен

преди 2 години

Снимката е много подходяща!

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 7. Между marranos,евреи,баски,каталунци,андалус ци,че ако щеш кентаврийци и астурианци вече няма абсолютно никаква разлика. Всичко е смесено и не може да бъде възстановено. Наблегни на факта,че Баязид Втори никога нямаше да може да прекърши Българите,ако ,противно на мнението ти, Католич Крале Изабел и Фернандо не бяха изпрати стотици хиляди евреи към България. Посещавал съм SOS и те сверявам,че не само Изабел,но и Фернандо бе евреин. Друг евреин е Христофор Колумб. Познавам добре Генова

6

до 2

преди 2 години

А що се отнася до евреите в Испания до 2019 в продължение на 511 години е било забранено еврейн да получава гражданството и никога не са били добре дошли в Кралство Испания!!

5

Някой

преди 2 години

На снимката е Бардем, само че с Никол Кидман!

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя е в порно ,никакъв актьор не е !

3

Анонимен

преди 2 години

Само дето тия на снимката са едни други.

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Еврейски брак. Имайки се предвид,че испанците са наследници на Иберия(Евренландия),а не на Вестготия и Келтия. Нищо общо с нас Трако-Келтите. Но що е то еврейският брак? И мъжът и жената се накефват,разрушавайки животите на не евреи и после се съчетават в еврейско семейство. Така е то. Така се случи и с мен. Ралица се оказа Шкеназка еврейка. Роди синът ни Ирник и го възпита да ме мрази. Естествено,че вече не може да бъде мой син.Аз съм Българин,а не змия.

1

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката не е Пенелопе.Толкова ли е трудно да намерите снимка отговаряща на писаниците ви?