22

Анонимен

преди 2 години

Не се и съмнявам , че сме 1 по инфлация - по-лакоми бизнесмени-меринджеи от българските няма !

21

Алов

преди 2 години

Мата хари вкарва пресен капитал от чекмеджето и вдига инфлацията.

20

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно че е по-висока. Тук се опитваме да даваме пари за неща, за които дават пари немците. Само дето немците имат излишни пари а ние двата края не сме ги виждали от 30г, да не говорим да ги свързваме. БДЖ, пенсионен фонд, НОИ, НЗОСК итн са де факто фалирали и всяка година ги подпираме с пари от хазната, че иначе за 5 дни ще се струполят. Междувременно разни *** харчат пари на поразия, вдигат данъци, измисят нови такси и неосновано вдигат мин. заплатата после видиш ли инфлацията расте.

19

ха, ха

преди 2 години

А колко ужасно беше преди 2 години! Но не се притеснявайте, всичко ще се подреди, щом Киро лъжеца ви управлява, страшно няма. Той ще ви оправи, до няколко месеца, и ще сте добре. Лошото свърши, започва страшното. Дерзайте българи!

18

измамата продължава

преди 2 години

Имаме инфлация по-голяма от европейската, но си имаме и Кирчо и Кокорчо. Кирчо отиде в Брюксел да каже, че имаме само един мост на Дунава, и че той ще построи втори, и че ще се бори да имаме нулева корупция. Голяма борба ще падне. Този човек изобщо не е в час с проблемите. Продължаваме измамате.

17

Анонимен

преди 2 години

Това е добре. Изравняваве цените с европейските!

16

Кирето

преди 2 години

Трябва да работим за излизане на челно място !

15

Анонимен

преди 2 години

До 16 За каква минала година говориш? Цените започнаха да се дигат от месец май 2021 год. когато назначиха служебното правителство на Румен Радев.

14

Bp

преди 2 години

Още миналата година по това време вдигнаха цените двойно . Колко е инфлацията?? Защо сега лаят?? Какво искате от ''Киро,,?? Човекът е едва на един ден, кучета г,е,р,б,е,р,с,к,и??

13

Анонимен

преди 2 години

До 13инфлацията се изчислява не на базата на отделни продукти, като хляб или електроенергия, а на база "потребителска кошница" - цял лист от продукти. Така че ако хляба на пример поскъпне с 10%, но останалите (да речем 99 продукта) от кошницата поскъпнат с 1%, то инфлацията ще е 1,01%. Имах в предвид че неща като на пример нови кораби не влизат в кошницата, така че дори да поскъпнат със 1000%, то инфлацията няма да бъде отчетена.

12

ЗзЗ

преди 2 години

на 10.12.21 излезе официалния доклад за САЩ. Инфлацията там е 7% (според оптимистичната методика за смятане на правителството, която реално занижава процента). По старо правило, негативните икономически събития с САЩ се прехвърлят в Европа до 3 месеца, така че да знаете какво ви чака през месец март...

11

Анонимен

преди 2 години

Как инфлацията е 6%? Хляба от 1.25 лева стана 2.00 лева! Това 6 % ли е? Аз го изчислявам на 60 %. Електричеството от 120 лева стана 550 лева! Това са 350%.

10

Анонимен

преди 2 години

То не е само инфлация, а двойно е спекулацията на производители и търговци. И понеже няма държава всеки надува цените както си иска и няма ли някой да спре това нещо като се правят проверки ежедневно.

9

А как ужасно беше

преди 2 години

При Соца ? И колко щастливи сме днес в " кошарата " на ЕС - като гадинки за ДАМАЗЛЪК !

8

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Само чакаме ГЕРБ да ни предложи мораториум върху инфлацията и гласуваме веднага, требва да мислиме за хората, да градиме бъдеще, да вървиме напреде.

7

Анонимен

преди 2 години

Безплодие във Франция - основен проблем за общественото здравеопазване, предизвикващ безпокойство. Една четвърт от двойките във Франция изпитват безплодие въпреки редовен секс, според френския национален изследователски институт INSERM, съобщава "Франс 24".

6

Анонимен

преди 2 години

Честито на революционерите от промяната!

5

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията тук не се смята правилно от години насам, реалната е поне два пъти повече.

4

I'm-дртиВАЙТBoY

преди 2 години

Споко, един проверен и доказан точен икономист преди 2 дни само в един остро воден спор пред ТВ-екран се "изпусна" и м/у редовете посочи, съвсем неволно при това, че инфлацията е ТОЧНО 16 процента на годишна база и не само според мен, а и според джоба ми и изхарчените от мен реално пари се вижда ясно, че натам вървят нещата в живота, според финия сценарий на текущото ни битие. И това преди новоочакваното и отложено на тоя етап предстоящо поскъпване на ток + СН + студ.вода...

3

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТ ВИ КИРО