29

така е

преди 2 години

Кремъл забранява

28

От Русия

преди 2 години

и Кремъл започна всичко. Всичко лошо.

27

Ко? Не!

преди 2 години

Край Вардар се намира най-големия резерват на Тито-юго-комунизма! Обитателите му имаха избор между резервата и ЕС - избраха да си останат в резервата! Непочтено д да обвиняват други, че правилата извън резервата им не позволяват индоктринация на цялото население в омраза към съседен народ! Могат да продължат да живеят с антибългаризма си но само извън ЕС! Да им е честито - каквото си пожелаха, това им се случи!

26

3ъл пърт

преди 2 години

Кък пък да не си промени правилата ЕС,специално за да вкара РСМ вътре!Нивгаш няма да се случи!То,без туй половината страни не искат да чуят за разширяване,че новите кандидатати са все гладни като въшku,а в главите им блести я петолъчка, я полумесец!Изключителна неблагодарност демонстрират братчедите,край Вардар - хапят ръката,по чието настояване са изобщо в списъка на поканените, а после ще ги подкрепя на всякя стъпка!Оказаха се обаче неблагодарници!Няма да има пидкрепа!Зануляваме ги! Ignore!

25

Анонимен

преди 2 години

Че то кой ли иска бизнес с нашта болшевишка корумпирана държава.

24

Аман

преди 2 години

Чуекът нещо пропуска да пие редовно гинкобалубата. Какви 2 000 000 сънува? Гушнал чемшира, акъл дава.

23

Анонимен

преди 2 години

Динозавъра Топалов как преброи тези 2 милиона македонски българи?Как може да докаже ,че са толкова,като България от Освобождението си до 1944год. е приела 370хил.бежанци от Македония,Тракия,Добруджа и Западните Покрайнини!

22

toti

преди 2 години

МНОГО СМЕ *** ЕЙЙЙ. НИМА КАКТО С УКРАЙНА ЩЕ НИ СКАРАТ И ЗАПАЛЯТ ВОЕНЕ КОНФЛИКТ И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗСЕРАТ ЯНКИТЕ И ДА СИ ИДАТ,КАКТО НАПРАВИХА С ЮГОСЛАВИЯ !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Има индикация ,че проф.Топалов е бивш кадър на Държавна Сигурност !

20

Анонимен

преди 2 години

Топалко не им трябва бизнес с България. Всичкия им бизнес е със Сърбия и бивша Югославия и нямат нужда от пътища към България.

19

П.К. инк.

преди 2 години

Този "натиск" го правят продажните медии. НИКОЙ НА ТОЗИ БОЖИ СВЯТ НЯМА ПРАВО ДА ИЗОПАЧАВА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. И НИКОЙ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, ИЛИ УПРАВЛЯВАЩ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ, ИЛИ ДА МИСЛИ ЗА ДРУГИ "ВЕРСИИ". ЩЕ ЧАКАТ, ДОКАТО ИМ УЗРЕЯТ КРАТУНИТЕ.

18

Анонимен

преди 2 години

Хайде един ден да не си гоорим за Македония.

17

Българин

преди 2 години

Никакви отстъпки по отношение на ***...кетата. Няма такава държава....България над всичко!

16

Анонимен

преди 2 години

До Бай Баяни Е сега го няма нито Тито нито комунистите. И нищо не се е променило, а НАТО притиска да ги вземат, вместо да ги върнат на България и платят за етническото прочистване и загиналите бг войници убити от Антантата и бомбардировкоте на САЩ.

15

Бул гур

преди 2 години

Как може да не знае Македониа,че на света има само една държава,и това е разбира се ...България. Аман от професорски простотии,аман. Българина ако не краде и не лъже,просто неможе да живее.

14

Бай Баяни

преди 2 години

Вижте,комунистическа Югославия и тоталитаризмът на Тито още не са се оттеглили от Северна Македония. В България комунизмът се завръща и може и да се разберат с пРезидента и Кики.

13

Да втасват

преди 2 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

12

Един Българин

преди 2 години

Професорът забрави и тормоза на хората с българско самосъзнание. И той трябва да бъде преустановен. Това са европейски граждани и е необходимо да има европейско отношение към тях и правата им.

11

Анонимен

преди 2 години

Македония е като Крим. Откъсват я от България и после обявяват населението за небългарско - македонско, патагонско, украинско или бог знае какво.

10

жоро

преди 2 години

До Анонимен: Затова трябваше и Сърбия да е част от нашия договор с Македония от 2017. РСМ е провинция на Сърбия. Македонската православна църква е подчинена на сръбската.Затова и тази манджа с грозде: Зоран (сръбско) Заев (българско). В Главите им е каша.