13

ar

преди 2 години

БГ лъжи пак! Колкото и лошо да изглежда последния месец Турция пак покупателната им способност е 2-3 пъти над нашата. Супер производство си имат и ще се оправят рано или късно. Едроган каза, че стремежа им е към топ 10. Казвал съм и го преди - ако Америка не ги натиска с терористи и санкции те вече щяха да са близко до развитие като една Франция. Запада и Америка ги мрази и ги натиска, защото знаят с какъв потенциал разполагат.

12

Българка в Гърция

преди 2 години

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ! НЕ СИ СТРУВА !!!Не им стигат тестове ! Това не са хора !Толкова много са подозрителни, злобни и завистливи !Собственото им правителство ги третира като животни !Какво остава за чужденци !!!!!!!!!!Мен ме зарази един човек с ковид тук и въобще не му пука, че заразява ! Тия *** не трябва да ги има !В България е МНОГО ПО-ДОБРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Един Българин

преди 2 години

Дори и гърлежите разхлабват мерките, но нашите катили няма да махнат сертификата, защото така са им казали да правят. Жалки комплексари сте!

10

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува. Страхувам се за себе си и близките си на тази нацистка територия. Кракът ми няма да стъпи там, докато се упражнява геноцид върху собственото им население.

9

Анонимен

преди 2 години

Вие геейовете, които управлявате този сайт днесбг се опитвате да превърнете пълна иззродщина и малооумщина в нещо нормално и приемливо. Никой нормален човек, няма да си прави тестове и да му бъркат с пръчка нито в носа, нито в ушите, нито в задните части. Както и никой нормален хетеросексуален мъж не би си заврял вибратор. Вие от днес бг определено не сте такива

8

Болгар

преди 2 години

Като някой природно глупав природата си го е набелязала няма шанс човека да се оправи. Иначе от началото щеше да е с по-добър късмет.

7

Цирк

преди 2 години

Даа, такъв е подходът при "истинските" пандемии - *** ми-дойди ми.

6

Анонимен

преди 2 години

Ярък пример за Меркелизъм. Управление проба грешка и пак от начало.

5

Анонимен

преди 2 години

Бая свят съм обиколил, но в Гърция не съм стъпвал никога (а също и в Турция). И като гледам по всичко личи, че така ще си умра някой ден без да съм стъпил там. Макар че бях вече и в САЩ и в Англия и в много други далечни и по-близки държави.

4

Урсула

преди 2 години

Е как така вчера въведоха PCR, някой лъже

3

Анонимен

преди 2 години

"Агенцията отбелязва, че в Гърция са потвърдени 17 случая на Омикрон и целта на мерките е да се ограничи разпространението на вируса." ---- Тия така и не разбраха, че този вирус не може да се ораничи и рано или късно ще мине през всички.

2

Шопа

преди 2 години

От гръцките ливади по-зелени нема

1

Приключих

преди 2 години

с Гърция!