54

Solar Power

преди 2 години

До 77: Ето, че не разбираш как работи света. Заради високия ток фирмите плащат двойно и ти няма да имаш увеличение на заплатката например

53

Слави

преди 2 години

Има мораториум - нема мораториум - леле, какво гласувахме, че не разбрах?Ако все така я карат, и 100-те дена ще са им много.

52

ognyanz

преди 2 години

Мораториумът никак даже не е вреден за потребителите. А за да не бъде вреден и за ЕРП-тата трябва правителството да намери начин да им прехвърли поне част от свръхпечалбите на производителите на ток.

51

Анонимен

преди 2 години

Не предполагах, че толкова много хитри, крадливи маймунки са накацали на клона със скъпия ток ... всички тези които са против мораториума, досега са бъркали в джоба на българина

50

Поп Грую

преди 2 години

Някой знае ли защо вдигат тези цени постоянно? Руснаците ли вдигат цените на газа, на ядреното гориво, на въглищата??? Ама така сме свикнали - вдигат цените, ние си траем, защото ни харесва!

49

Black Metal

преди 2 години

Мораториум трябва и то не само за три месеца, а за 30 години!!! След като си поиграхте на "демокрация" в мутренски стил, вместо да съдите хората и правителствата продали НЕК и българската енергетика на *** и пульо, сега се правите на ощипани госпожици! Ако *** не бяха дали Козлодуй бадева, ако през всичките тези години преход бяха мислили с главите а не с ***.а си, сега нямаше да е така. И СДС си е живо, и Костов. Вие си викайте "Кой не скача е червен". Сега ще малчите!

48

Щирлиц

преди 2 години

Мораториумът трябва да е дългосрочен,докато фалират всички частни ВЕЦ-ове,ветро-електро-незнам си какви,соларни и пр.насила натрапени ни "производители",на които беше гарантирана печалба!Това го има само в научната фантастика-започваш някаква дейност,и държавата ти осигурява печалба!

47

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да вдигнат мораториума, така поне ще преосмислим токовите си приоритети. Медиите ще се закрият заради нищожен интерес, хааха!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Катастрофа ще е за пеликаните, народеца поне ще се хване за зелено...

45

Кризата иде

преди 2 години

Тепърва ще се усеща инфлацията. Ковид ще ни се стори като сериала Дързост и красота. Предстои як глад и студ. България ще бъде пометена.

44

експерт

преди 2 години

Цената на електроенергията за домакинствата трябва да бъде ниска, както е по целия свят. Бизнеса и да го има и да го няма, все тая. Но ако народът го няма , няма и държава. Просто трябва да се премахнат паразитните формирования по веригата и цените ще са ниски за всички.

43

инженер

преди 2 години

Абе как всички "експерти" се наредиха да критикуват и изкават мнения, че този мораториум ще е катастрофален за България, как ще съсипе всичко и тн. Понятоието "експерт" е за хора, които намират решение в определена ситуация, а не сочат проблема и не го преекспонират. Нагледахме се на "икономиасти" и "енергетици" последните 30 години. България от енергиен лидер на Балканите, започна да купува енергия. Извинявайте за израза, ама "Айде скрийте се някъде" с това "края на света" и "всички губят".

42

Анонимен

преди 2 години

След 12 години унищожаване на България от ГЕРБ, всички цени ще се вдигат поне още няколко години, докато следващите успеят да възстановят България от управлението на ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 2 години

Кире какво става с фал ли почнахте за това ли гласувахме? Нали щяхте да дигате заплатите на 2500 за народа? Ало Кире алоо???

40

Анонимен

преди 2 години

Ето ви я Промяната- бедност и глад

39

Анонимен

преди 2 години

То така и баба знае.Капитализъм в цените на стоките и услугите а социализъм в заплащането на труда и пенсиите.Такава"пазарна икономикс"- и в Китай няма.

38

Анонимен

преди 2 години

Това го предложиха ГЕРБ. Вечерта крадците се оплакаха на БОКО и той нареди на раята си в НС да гласуват обратното. Объркаха се и си спряха сами едно от кранчетат за цели 3 месеца. Мъка, мъка точно по коледа. Саковете ще са празни.

37

До 55 ЧЕЗ Еврохолд

преди 2 години

ЧЕЗ ги изритаха от България, в момента е Еврохолд -бившата Евроинс-бившите СИК.Бивол написа кои са собствениците на Еврохолд, там е замесено името на някакъв бивш ДС и на Николай Василев, предложеният от ИТН. От година забелязах, че ми пристигат едни сметки ток, при различна консумация, а сметките ми за ток от година поскъпнаха странно с около 30%, та тогава се зеинтересувах-кои са новите собственици на ЧЕЗ.Еврохолд са ги купили.

36

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНИТЕ СЛЕД МАРТ ТРЯБВА ДА ПАДНАШ. Ето как: Да не се признават за разход свръх високите заплати на хиляди шефове в дружествата с месечни заплати повече от 10 пъти от срледната за страната /сега са между 30 и 50 пъти по-високи/; Да не се признават разходите за ремонт ако са над 1,5 пъти над пазарната цена /сега са 5 до 15 пъти/ Ето ви поне 150 милиона на месец икономия. Писал съм го вече до премиера с конкретни примери.

35

До 43 КЕВР.

преди 2 години

Истината е, че ЕС ни натресе частниците, политиците първи се уредиха на хранилката с подставени лица-мутри. Енергията трябва да е държавна и с една държавна ЕРП. На борсата за газ и ток ни натресоха ГЕРБ. Скъпата вода Концесия 50% плащаме загуби-ГЕРБ. Скъпото парно-скъпа газ ГЕРБ-вместо високо комбинирани производства като в Пловдив.. Високи такси смет София Вълкът ГЕРБ, трябва да е на човек, а не на кубатура..