17

Анонимен

преди 2 години

А Комитова и ококорения кога ще ги задържат под стража за откраднатите 560млн от Хемус?

16

Анонимен

преди 2 години

Ако пишещите тук си направят труда да понаучат повече за замесените фирми и с какви хора са свързани, ще им стане ясно, че няма да стигнат нито до Боко, нито до ГЕРБ. Това и Рашков го знае, затова сега тупка топката и вдига пушилка, докато намери нещо друго, за което да се хване.

15

Анонимен

преди 2 години

По-добре да го пазят от хората на Борисов и Пилето. Боко "загуби" "Тефтерчето на Златанов"..........Пилето на Боко прави кренвирши и Боко ги рекламира на враговете си. Не е смешно.

14

Анонимен

преди 2 години

Цялата история много смърди и никой не казва истината. Неможеш да теглиш такива пари на каса на банка. След това тези пари са платени авансово, тоест тяхното похарчване или изтегляне е престъпление, ако не се изпълни договора по строителство. А ако държавата умишлено те спира да строиш? Тогава за какъв филм се говори и защо са се теглили тези пари? Всичко е май един голям фейк и постановка. А Рашков и от строителство разбира, все пак много имоти има, та каза без пари е строена тази магистрала.

13

Загрижен

преди 2 години

Падна за дузпа!!!Да му пуснат ВАР и да го поразпитат пред камера, за да не може да отрече в последствие!!!А къде са отишли парите е ясно, само трябва да се докаже...

12

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Абе аз ли съм пpо3т или от гдбопа ни пързалят, щот съм чувал че се перат мръсни пари, а тука става въпрос за пари легално изплатени за бъдещо строителство на магистралата, демек капаро по договор! Какво пране на пари? Много cмapди цялата тази история.

11

Kolino Mongo

преди 2 години

Да казва за кого наистина са били парите и да го пускат.

10

Анонимен

преди 2 години

Софийския съд ..мирише на цветя и рози

9

Винету

преди 2 години

До гневен мъж. И за какво ти е, защо си се затъжил? Нали не го искахте, нали ви беше противен да го гледате, ето, няма го. Ха-ха, ама ти май не можеш без него да съществуваш, защото си изтъкан от омраза. Лежи си на диванчето в Банкя и им гледа сеира на другите.А с тези ченгеджийски номера на ДС няма да влезе в затвора, само кьорфишеци ни предлагат.

8

House M.D.

преди 2 години

Какво е "откРонение"? Какво е мнението на адвокат Васил Иванов Кунчев? Обвиняемият пак ли ще припадне от срам?

7

Анонимен

преди 2 години

Фишеци от които няма да излезе нищо. Най-вероятно е правено, за да се спестяват осигуровки и да се крие печалба. Фирмата, която е "раздала" парите най-вероятно си ги е получила обратно, но вече изпрани. Тя не е куха, има си управител, собственик, дейност и т.н. Нямам идея за какво се разиграва целия този цирк. Да има зрелища за населението.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето е взел милионите ще се погрижи следващия пък като припадне повече да не се свести, че да не го изпее пред съда.

5

ТТ

преди 2 години

По добре ще е в единична килия в ареста , че 53т милиона много купуват

4

Анонимeн

преди 2 години

Бушона паднал в залата като видял, че там е лицето на което е дало парите - просто работна хипотеза. 53 мл. не са много малък обем, така и не стана ясно от коя точно Банка ги е изтеглил и на кого ги е предал. По добре още сега да влиза в едична килия, че ако излезе най вероятно повече няма да го намерят.

3

баба мара

преди 2 години

припадат по адвокатски съвети защо не припадат на гишето на банката когатополучават милионите и жена му била много болна аиде бе стига с тези прос-та-щини

2

гневен мъж

преди 2 години

Да питам:Къде се скри онзи опростачен банкянски у.р.о.д.,дето скоро ще се види в арестантска килия?

1

Теди

преди 2 години

АЗ НЕ СЪМ ЗА ПРИМЕР А МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ НАГЛАТА КИРЛИВА СВОДНИЦА