50

До алфа мъжкар

преди 2 години

Даваме ти ги всичките ***...

49

Joro

преди 2 години

Справедливо ли е момичетата да са се убили от тренировки, накрая да дойде един мъж, да се метне в басейна и да ги отвее. Все по-несправедлив и циничен става света. Нахалните и кресливите вървят напред.

48

Анонимен

преди 2 години

Сега американските мъпети кирчо, кокорчо, славчо и дайбг като ни въведат станбуслката конвенция и тука ще стане същото! Но така е като основната цел на сатанистите е деградиранеето на хората! Пресен пример - докато американците се чудят как да вкарат повече "разнообразие" в армията им, руснаците ги "изненадоха" с хиперзвукова ракета.. след това и китайците така.

47

алфа мъжкар

преди 2 години

Колкото повече тpaнcoве толкова повече жени за мен

46

наблюдател

преди 2 години

А добър ден.

45

Анонимен

преди 2 години

Да преведа на нормален език. Един мъж се съзтезава срещу жени и ги би. В други новини водата е мокра, слънцето свети и зимата е студена. Аз предлагам да вземем да сложим Майк Тайсън в категория бокс за жени до 48-52кг. Мисля че ще му се получи успешна кариера нищо че е вече на години. Ще го пишем че се казва Мишел.

44

Minuva42

преди 2 години

Вас ви е яд, че транса е синоним за талант! Долни трансофоби!Хомосексуалистите са вече демоде.

43

Край

преди 2 години

Ако се обява за Наполеон - луд съм Ако се обявя за Кирил и Методий - биполярно разстройство ще кажат. Ако кажа че съм прахосмукачка. Или кон - също. Ако се обява за жена обаче - признават ме. Странно място стана светът

42

Moдepaтopa на сайта

преди 2 години

И аз съм тpaнc !

41

ти да видиш

преди 2 години

"Оттогава Томас е изправена пред критики от консервативни медии и според съобщенията, дори от двама съотборници."Докъде я докарахме,да критукуваме медиите за консервтивни,само защото се опитват да изразяват мнение,че е НЕДОПУСТИМО "жена" с мъжка сила и високи нива на тестостерон, да се състезава с жени,които са родени като жени и нивата на тестостерона са в пъти по ниски....

40

Анонимен

преди 2 години

Трансовете да се състезават само с трансове!Така е единствено справедливо. Ама няма кой да ги гледа и да се вълнува от тях още след първото състезание.

39

SHEFA

преди 2 години

ДО анонимен 41-КАКВО ВРЕМЕ ДОЙДЕ.-СИНОТИ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ВЕЧЕР И ДА ТИ КАЖЕ-ТАТЕ ДОВЕДОХ ТИ ЗЕТ ЧЕСТИТО.-А?

38

Анонимен

преди 2 години

Че то всеки може така - мъж се обявява за жена и печели вдигане на щанги. Жена за мъж и печели акробатика. Възрастен за дете - бие по всички дисциплини. А евро ге йците бият вече дъното по *** Отия.

37

Анонимен

преди 2 години

Ами патова ситуация. Хем искат да са толерантни и да му уважат правото да е жена, хем така скапва състезанията. Могат да си решат проблема само ако направят отбор за транс плувци и отделни състезания за тях.

36

Анонимен

преди 2 години

То това е малко като боксьор тежка категория да го пуснеш срещу боксьор лека категория

35

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 38-ХОРАТА ОТ АФРИКА-ДА НЕ КАЗВАМ Н....ТЕ-ИМАТ ЕДИН МУСКУЛ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ЖИВЕЯТ В ДРУГИТЕ СТРАНИ.-ЕТИОПЕЯ ЗАТОВА СА НА ПЪРВО МЯСТО В МАРАТОННИТЕ НАДБЯГВАНИЯ.

34

До 38

преди 2 години

Толкова неграмотно пишеш,че чак се съмняваме да си чел ,каквото и да било по биология.

33

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен34-ЗАЩОТО ГРИША АКО ПОПИТА-КАДЕ Е БАТКО?-СЕРЕНА ЩЕ МУ ОТГОВОРИ-Я СЪМ БАТКО.

32

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Мъж който се прави на жена побеждава жените. Вероятно ако се състезаваше с мъжете щеше да е с посредствени резултати. При жените - рекорди. Нищо странно, просто Новото Нормално.

31

Брей

преди 2 години

ама то тия с транс психичните отклонения не са виновни! Виновни са тия дето ги поощряват! Това е ментално заболяване и трябва да бъде класифицирано диагностицирано и лекувано като шизофренията!!!!