75

Анонимен

преди 2 години

Стареенето е въведено.Някога....А щом е въведено,може и да бъде отведено.Бързия оборот винаги е на сметка,обаче.

74

Анонимен

преди 2 години

И на това ли му се вика вече Ваксина? С нетърпение чакам Ваксината срещу пърхут

73

Анонимен

преди 2 години

До Цъ - 75 - Нито имаш конретно доказателстово за първата част от твърдението си, нито за втората. А и тоделно - какво и е нужно на планаетата? Планетата е скала с акстивно ядро дали ще живееш, ще умреш или ВСИЧКИ ще умрът, нея не я засяга, ама ХИЧ!

72

Анонимен

преди 2 години

До марияна 76 - И това ли ти е цалата идея за живота? Да бачкаш неква смотана раота (щото каква друга ще е, ако мислиш само за държавната пенийка) и да изкараш 5-6 годни, а после да си едвам-подвижен. Пфффф ...

71

ля ля

преди 2 години

Вие щастливи ли сте?

70

марияна

преди 2 години

ТОГАВА НЯМА ПЕНСИОНИРАНЕ.ВЕЧНО МЛАД И ВЕЧНО НА РАБОТА-НЕ,БЛАГОДАРЯ

69

Цъ

преди 2 години

Може да се удължи живота чрез здравословен начин на живот, но ДА СЕ СПРЕ СТАРЕЕНЕТО - Е НЕВЪЗМОЖНО, А И НЕНУЖНО. СМЪРТТА Е НЕОБХОДИМА НА ПЛАНЕТАТА И НА ЖИВОТА.

68

Анонимен

преди 2 години

А има ли ваксина, която да спре такива тъпии статии!? Има разбира се, евтаназин хахаха!

67

Анонимен

преди 2 години

Само да ви светна, че Синдьо е написал тези умнотии около 4ч сутринта по негово време. Мога да се обзаложа с всеки, че човек който стои по нощите редовно, до 10-15 години ще получи тежък инфаркт или инсулт.

66

Цъ

преди 2 години

ВАКСИНИТЕ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ОБРАЗУВАНЕ НА АНТИТЕЛА СРЕЩУ МИКРООРГАНИЗМИ. ТАЗИ СУБСТАНЦИЯ Е НАСОЧЕНА КЪМ " НЯКОИ БЕЛТЪЦИ" ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ САМИТЕ КЛЕТКИ. ТАКА ЧЕ НЕ МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА БЪДЕ НАРЕЧЕНА " ВАКСИНА", А ПРОСТО НЕУТРАЛИЗИРАЩА ПРОТЕИНИ ОТ СТАРЕЕЩИ КЛЕТКИ. Тоест нещо като ДЕТОКСИКАТОР.

65

Сиднито пак няма къс

преди 2 години

Turritopsis dohrnii (Безсмъртната медуза) са малък вид медузи, обитаващи района на Средиземноморието.

64

До Синдя:

преди 2 години

Ти направо си се подмладил с това лекарство. Достигнал си до 8-годишна възраст. "ЛекЪри" - обади се след 2 години когато се научиш да пишеш. Какво са 2 години след като се готвиш да живееш няколко хиляди!

63

Богат ваксър

преди 2 години

До Антиваксър 59Точно така, схванал си идеята. Затова, никакви ваксини, ама в никакъв случай, само Мангъров! Да се свети името Му! Бъдете здрави и далече от ваксинационните центрове, тъй ще има за нас достатъчно бустери. Щото започнете ли и антиваксърете да се бодете утече работа!

62

от-Сидней-Австралияя

преди 2 години

Панелните таласъми пак ръсят акъл по теми които не разбират. Да ви светна от първо лице че съм забавил стареенето с лекарство. 10 години от процеса на стареене съм ги скипнал. Хахахааа. Защото от 11 години взимам това лекарство. Доказано е от учени и лекъри че работи с годините. Не говорим за хомеопатия или глупости. Спира стареенето на всяка клетка в тялото ми като прави обвивката мека за да се храни по дълго и така забавя умирането и заменянето. Повече няма да ви кажа! Кой разбрал разбрал

61

МОЛИТВАТА

преди 2 години

Искрената молитва има несравнимо по добър ефект от всяко едно лекарство!

60

Леша

преди 2 години

Изнудването започва. Тези които се набодоха без кирия ще съжаляват ха-ха

59

Анонимен

преди 2 години

наименованието ваксина е на мода за всеки препарат вече

58

Анонимен

преди 2 години

ba celia sviat se vaksinira.samo vie neiskate.ako niamashe merki i vaksini.shtiahme masovo da umirat horata.20% nevaksinirani ok ama 80% si zvuchi stranno

57

Анонимен

преди 2 години

До Бойко Борисов 61 - Ами да, ня няколко места такива кат баце ще изкарат доста по-дълго, ама не са те виновни, а популцията, която ги издържа.

56

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 59 - Ем виж, то в еволюцията е така. Остава най-спешните. А е и вече време, да се прилючва с тая идея за алтруизъм и... ТОВА общество. Не работи.