31

В

преди 2 години

БГ не са фо засекли този вирус, защото апартурата им е от на Хитле р абитчрентската вечер

30

Светкавицата

преди 2 години

Хайде някой публично за освети и да каже какъв пътническия поток хора пристигащи от летищата в България и какъв процент от тях изследват със секвениране ??? Отговора НИКАКЪВ както от само себе си се получи и случи и разни баби и стари моми професорки да философстват после я па Ива , я па Мира от Москва.

29

До 34

преди 2 години

Има починал с Омикрон първият случай е в UK / Великобритания

28

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам колко починали има от Омикрон. Че за сега на всякъде където е засечен няма нито един дето да се е гътнал. И ако е така що са тия истерии? ОК от делтата обясняваха че всички ще умрем, не умряхме всички ама поне някои ритнаха камбаната. От тоя засега няма един гушнал китката ама ограниченията ги затягат. Сега не ми е ясно това защо? Ако утре се появи нов вид въшки дето не се разпространяват бързо и са безвредни, ама има деца с тях, глави ли ще почнат да режат?

27

Детските тестове

преди 2 години

Те пък съвсем нищо не показват и са само залъгалка и източване на пари. Има богати родители, които пътуват по чужбина на екзотични места с децата си и съвсем спокойно могат да пренесат вируса Омикрон НЕзабелязано в България и да си мутира и да заразява вирусчето.

26

Тестовете в България

преди 2 години

НЕ разпознават варианти на вируси. Всички чакаме на националният център по зарази и паразиитии да праща по пощата в чужбина някакви проби на някакви хора малки групички. РАЗБИРА СЕ С ТАКЪВ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЕЗХАБЕРИЕ резултатите са ясни.

25

Мизерия България

преди 2 години

Вижте само смешните таблички като картинки турени в Националният център по зарази и параазиитии - някаква произволна шепа хора избрали и с месеци от както са взели пробите за секвенирате пътуват с бавната поща в чужбина да ги изследват щото у нас некадърници и липса на генетични лаборатории. Проф. Ива Христова шефка на центъра сигурно се гордее с мизерията както и бивша директорка бабича Мира Кожухарова от Москва дето се е пенсионирала в центъра като директорка.

24

не си вършат работа

преди 2 години

Нашите спецове от националния център по зарази и паразиитии само взимат заплати и не изследват пътуващите хора и така вируса Омикрон може от месеци да си е в България и ние да не знаем, защото имаме некадърни специалисти и няма лаборатория в България, която да секвенира и разпознава вариантите на вирусите. Изобщо сериозните истински генетични изследвания НЕ се правят в Бълтария.

23

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Ужас! Новият Омикрон вариант, който е дори по-безопасен от грипа идва! Най-малко един човек е умрял от него във Великобритания! Трепери, народе!

22

Анономен

преди 2 години

След няколко месеца /5-6/,идава и поредният нов грип-Омега .Това не е коментар а предсказание. Заедно със космическо-планетарните изменения се адаптират и вирусите,както и всичко останало .

21

Анонимен

преди 2 години

Хем не са ни били бъpкoча "ваксина", хем нямаме омикрон. Дали пък не е закономерност? Дали пък многото заразени с "ваксина" не го произвеждат?

20

Анонимен

преди 2 години

Бог вижда,всичко се връща и се плаща.---------------Да. Затова някои умират хриптейки в мъки, защото Бог вече е видял и вече е отсял. Дал ви е шанс да се спасите с ваксините, и който се е отрекъл от тази милост, нищо хубаво не го чака.

19

Знаете ли, че..

преди 2 години

повечето мигранти пристигащи от различни страни по света са неваксинирани ? Ще попитате, защо ? Защото повечето от тези държави са отказали да подпишат споразумение с Пфайзер и така да ги освободят от това да бъдат подведени под отговорност при смъртни или тежки последици от ваксините. Поради тази причина, Пфайзер не ги снабдява с ваксини ! Потърсете сами, статия от Ройтерс.

18

Щирлиц

преди 2 години

А докторите папкат ли,папкат...Бог вижда,всичко се връща и се плаща.

17

Анонимен

преди 2 години

На Балканите вълната отмина или отминава. В Хърватия и Словения все още имат много нови случаи, но и там вълната отминава. Омикрон е нещо съвсем ново и тепърва ще се види колко е опасен.

16

малеееее

преди 2 години

страх!

15

Анонимен

преди 2 години

Не е вълнуващо. Досадно е.

14

ля ля

преди 2 години

тревжна остава само защото онзи с кантарите фамилията каза че имало нужда за повече боцкания!!! пък наркоманията я гледат много лошо тука до Сточна гара! надвам се много повече да имате акъл хора и да покажем единодушие!!!

13

Тралала

преди 2 години

На 24.12 ще има подарък от сърце от нашия Дядо

12

бай Тъпчо

преди 2 години

Излизам от банята и жената вика-Оооомикрон... Веднага погледнах да не съм забравил да си туря гащите ама с тях си бях.Абе гледала нещо по телевизията и пак вика-Айде утре отиваме да ни бият бустера, че омикрона идвал, ама пак на оня център при ония младите момчета, дето хубаво боцкат. Еми ще идем пък, кво толкоз, то дето са две там са и три, ама пак от оная вакса дето правихме първите две, щото професорите много здраве да имат, ама аз не ги меша, като си почна на едно и си карам на него