9

Нони

преди 2 години

Много натрапчиво и простовато същество. И нахално присъствие.

8

Да е жива и здрава!

преди 2 години

Много е сладка и по-мярка за мойта мъжка .....?!?

7

Анонимен

преди 2 години

Който няма капацитет да сътвори нещо ново, прави лошо копие на нещо старо...това е истината. Посредственост!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Не лош глас, когато някой(Ку-ку бенд) и направи песни. Като поведение доста антипатична. Леко простее, а и се вижда, че не е много интелигентна. По-добре да не говори. Но пък успява да е певица, което показва предприемчивост.Лично за мен, нейните интерпретации на народни песни са лек кич. Нищо ново и никакво чувство.

5

Бебо

преди 2 години

Голямо бутане на тази жена. Брей, брей, брей. По добре да възроди някоя песен на ментора си Слави Трифонов като " шат на патката главата " - примерно...

4

Траян

преди 2 години

До probi Аз мисля че без нея предаването е много по-добро. Това момиче има ли собствена песен която да е шлагер. Посягането към песента на Мария Нейкова е дебелоочие. Мария я е писала и изпяла с голяма душа и невероятен финес, бленда, фраза и подходящо настроение за филма. Моля не посягайте към големите а направете нещо сами. Желая ви здраве.

3

Анонимен

преди 2 години

Не ми харесва, разлигавила е песента. Класиката затова е класика - достигнат е върха и не е необходимо някой да се упражнява в преработки.

2

probi

преди 2 години

Харесвам много Деси, но не ми хареса, че я отстраниха от предаването Музика безкрай .Много добре си се справяше, момичето, внасяше една радост, свежест, енергия.Харесваше ми и когато се включваше с пеене.От момента, в който тя липсва в това предаване, изобщо не го гледам. Не е същото без нея.

1

Стар

преди 2 години

От Козият рог ли беше, че почвам нещо да забравям с тоя пост ковид