14

ГЕРмнияzaБg

преди 2 години

6 процента от умрелите от ковид са ваксинирани. Тоест 10 човека на ден ваксинирани умират от ковид, ако ваксинираните са 50 процента от българите, значи при средна смъртност на българите преди ковид е на ден 300, или 400 на ден 5 месеца ноември до април. Значи сега умират 200 ваксинирани на ден. Но при 100 процента ваксинирани в другите страни, с 50 процента се увеличава смъртността. Значи всеки ден умират 300 ваксинирани в България, а само 10 човека с ваксина умират от ковид..

13

Анонимен

преди 2 години

Побъркаха хората! Докога обаче ще им вярват в глупостите!Претекст да бързат с бустерите и да продължава вечното ваксиниране!Жалко за възрастните и болните,че те наистина без ваксина са застрашени. Но защо и млади здрави е прави да се бодат на 3 , 6 или всики месец?!А ако си го изкарал дори без симптоми-значи си защитен най-добре поне за 6 месеца.

12

ЬЬЬ

преди 2 години

Разпространението на вируса от хора без симптоми показва още един път,че ваксинираните са по-опасни от не ваксинираните,но инвестираните в производството на ваксини и похарчените за изкупуването им много милиарди трябва в крайна сметка да бъдат оправдани и защитени.За това имунизирането, без оглед на възрастта,продължава без задръжки до сега с 2 дози,но вече и с трета, и с "блестящата" перспектива за още и още ваксинации за може би през 3 месеца.

11

Майдан

преди 2 години

ОТМЯНА НА ВСИЧКИ МЕРКИ, ФАШИСТИ МРЪСНИ!!!

10

Анонимен

преди 2 години

С всеки нов вариант лъжите стават все повече.

9

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

"Четирима от всеки 10 заразени могат да разпространяват вируса, без да знаят."---Така може да си играем на вируси и заразяване още мноооого време!

8

Противоречие

преди 2 години

Леко протичал Омикрона, тогава, защо са новите мерки и ограничения?

7

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Авторът на статията се възпроизвежда предимно в долните отходни пътища

6

Анонимен

преди 2 години

Т.е. разликите с обикновения настинков вирус или грипа са минимални, ако въобще има такива! Ми, що карате хората да се бодат? Че и децата даже?!?!?

5

Смях

преди 2 години

А другите букви от модерната зараза в г.за ли се възпроизвеждаха?

4

Кукловодител

преди 2 години

Всичко опира до това какъв Ковид разтвор ще ви пуснем-лек, средно-тежък, тежък или Новичок

3

Анонимен

преди 2 години

Заразените хора, които не показват симптоми, вероятно допринасят значително за предаването на SARS-CoV-2, вирусът който предизвиква заболяването - Невъзможно или незначително е пренасянето на вирус от хора без симптоми. Липсата на симптоми означава че не се множи активно вирусът в организма, съответно имунната система не реагира. Ако не се множи вирус - дали може да го разпространяваш? Четете, интересувайте се, разберете лъжите!

2

Картофчо

преди 2 години

Едит вид грип или ангина ;)

1

Анонимен

преди 2 години

СОПОЛКИ! ЗАКЛЮЧВАЙ ПЛАНЕТАТА! Ще са мре!