19

коледна изненада

преди 2 години

Да не се кахъри, ще пратят някоя девойка да му смартфона върне на стареца ;)

18

Анонимен

преди 2 години

АЛЕК БОЛДУИН Е ЖЕРТВА НА ПАРАНОРМАЛНО НАПАДЕНИЕ/в интервю той спомена,че не е натискал спусъка и няма представа какво точно се е случило,че никога не би го натиснал по този начин-и отново заплака искрено/!ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ,СНИМАНЕТО НА ФИЛМА Е БИЛО В НЮ МЕКСИКО! ПРОВЕРЕТЕ ПАРАНОРМАЛНИТЕ ФАКТИ ТАМ,КАКТО И НЕОБЯСНИМИ СЛУЧАИ И С"ИЗВЪНЗЕМНИ"!БИВШИ ВОЕННИ НА САЩ ОЩЕ ПРЕЗ 70-те ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ПОДЗЕМНИ ТЕХНИ ЛАБОРАТОРИИ ТАМ! НИЕ ВСИЧКИ СИ ПАТИМ ОТ ТЯХ ОТДАВНА! СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА,А АЛЕК НЕ Е ВИНОВЕН!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - Общо взето е било тотална небрежност от страна на всички. Не вярвам да е предомишлено убийство.

16

Анонимен

преди 2 години

Ами да, току виж го метнал по някого. Направо в усмирителна риза да го сложат

15

до промо

преди 2 години

Айде, Немъ нуждатъ, ве, брътчедъ!!!!! Ти явну си отскору у тоз Форум!? Аз съм с три Дипломи за висше уФбразованието и с две Магистратури за Млад и Старшу Меринджей!!!!!! Мога и на тебе да осигурявам една - две дипломи ку искаш, многу върви Ветеринарнатъ шъ знайш, за 100 Евро шъ ти гъ прайм Златна ку искаш!

14

Анонимен

преди 2 години

След още три месеца, великата правораздавателна система на изключителната правова държава, да му конфискува и дистанционното, че да го видим тогава какво ще прави.

13

промо

преди 2 години

До Язък, ве...Купи си речник, но избирай внимателно, да не дадеш пари на халосТ......

12

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Усилено се тушират нещата, но макар и със забавяне, ще го тикнат в панделата.Със сигурност ще го захапи някой адвокат на жертвата, и ще го гризе докато падне.А дотогава и паричките му ще отлетят.Това не е българският съд който дава 3-4-5 годинки за убийство.При това съдът там сумира за всяко отделно деяния, и се събира доста.Тук се отлежава само най-голямата присъда, смехория.

11

Язък, ве...

преди 2 години

Горкия човек, на стари години решиха да го прецакат и да го вкрат в грях, като вместо с Халостни патрони заредиха сценичното оръжие с Бойни патрони.

10

Знаете ли в Бг колко

преди 2 години

незаконно огнестрелно оръжие има?!

9

Анонимен

преди 2 години

Е тоя не е трябвало да насочва оръжието към нея, каквото и да е. Или както беше споменато в предишни статии, когато се стреля срещу камерата никой не стои зад нея!!! Елементарно.

8

Кон

преди 2 години

Смешно е да се сравнява работата на българските и американските следователи. Хептен пък с измислици - ведна и т.н. Спомням си, че тефтерчето на неизвестен политик, с доказателства за корупция в големи размери, беше откраднато от автомобил паркиран до РПУ, сложено там от адвоката му. Нали се сещате, че уличните крадци не се интересуват от тефтерчета, а също така имат обичая да ги подхвърлят.

7

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 8___Абе явно и там има корупция !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ето ви я прословутата американска система. Месеци след убийство се сетили да изземат телефон. В Бг това се прави на момента. Ако тук някой разследващ си позволи лукса да забрави такова нещо, ще го разпънат на кръст.

5

Анонимен

преди 2 години

Болдуинката е наел една армия адвокати и специалист. Каквото е имало, всичко е било изтрито от телефони, клаудеви и прочие, а вече мина и 30 дена, така че и бекъпите са заминали. Много хитор, сега да се сетят ;). Да не казваме, че вече стана мания, да се позлват други акаунти и при проблем, телефоните провсто да се пускат в микровълновата за 20 секунди.

4

Анонимен

преди 2 години

До . - А кои сте вие? Да не би ада сте 10 човека в една стая и да ти казват, какво да пишеш.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Не е бил нужен, но рабтоата е, че в САЩ има толкова налично оръжие и боеприпаси, че населението може да се въоръжи 2-3 пъти. От една страна е добре, защото право масивните своеволия на правителството и дори местната власт много трудна. От друга страна, толкова много оръжие създава култува, в която някой хора си мислят, че да се разкаравш с шепа патрони и да гърмиш за кеф, си е нещо в реда на нещата и забравят за всякаква безопастност ... а и гърменки из училищата.

2

Анонимен

преди 2 години

Първият и основен въпрос е защо е бил нужен боен патрон на снимачната площадка и кой го е донесъл там!

1

.

преди 2 години

Не се интересуваме от този убиец!