59

Шкембеджиев

преди 2 години

Правилно! Вие не сте МОЛ, вие сте си направо цирк!

58

Българин

преди 2 години

За *** не трябва да се доказва че си чист

57

Анонимен

преди 2 години

Премахнете смешния безсмислен сертификат! Пречите на хората да тренират по фитнес залите

56

Анонимен

преди 2 години

Прламентът е театър. Има зрители и сцена. Правилата за театъра трябва да важат за парламента.

55

да попитам

преди 2 години

ся на тия пари ли не им се дават или ги е страх да се ваксинират ? в магазини , молове , на обществени места не ходят ли , семействата им в къщи ли си стоят ? както за всички , така и за вас бе мили ни промянаджии .

54

Анонимен

преди 2 години

какви времена доживяхме, фашист до фашиста , сър.....

53

Факт

преди 2 години

Невъзможно е всичко да се включи в коалиционното споразумение. Това, че не е включено нещо в споразумението не е довод да се отхвърля всяко предложение или решение.

52

Отново

преди 2 години

Шорбата пак се уака

51

Анонимен

преди 2 години

Ей, тия хора си рискуват здравето само и само да оправят България. Отказват ваксини за да има за народа. Шапка ви свалям господа.

50

555

преди 2 години

Слагайте си всеки ден в менюто черен пипер. В клинични опити руски и китайски учени са установили , че алкалоида пиперин се свързва с един от протеините на ковид и възпрепятства навлизането му в клетката където се мултиплицира. Желая здраве на всички !

49

до Змиорката

преди 2 години

хаха известните учени пишели, кои бе кака, такива като Мангъра яхнали антиваксърството за да ги забележи нвкой.

48

Манипулация

преди 2 години

И т.н. избраха стратегията на патриотите, които бяха против герб, но ги държаха на власт. Резултатът се видя на изборите - под 1%. Толкова ще получите и вие на следващите избори, които както се очертава ще са скоро.

47

Ха-ха

преди 2 години

Любопитен факт-на практика няма богаташи и актуални политици умрели от Ковид! Редките единични случаи са на изпаднали вече от класациите индивиди. Случайност? Явно има лечение, но се крие, докато не се постигнат целите на Пандемията.

46

Гоши

преди 2 години

По-добре е да го сравнят с Бардак

45

Анонимен

преди 2 години

Тези които налагат ваксинация може самите те да не са ваксинирани. Кой ще ги провери. Никой. Те не ходят в мола на тях всичко им се носи у дома. Тези които проверяват в мола също не са ваксинирани по очите им си личи. Просто фирмите по охрана са фирми на властта. Кой ще ги провери. Ромите по принцип са извън закона. Те се возят безплатно в градския транспорт, не плащат ток и дърва, не носят маски, и не са ваксинирани, но и не ги закачат за нищо. Тормоза и насилието ще са за българите без ЗС.

44

Анонимен

преди 2 години

Чорбанов, Чорбанов, какво стана с разработката на ваксината ти? Изглежда не успя и тръгна в политиката....

43

Голяма герб калинка

преди 2 години

Още 3-4 месеца, *** ще си развяват байрака, после всички на опашката... А на лято, в Гърция с ПСР на граница, ама в държавата никъде не може без сертификат!

42

К

преди 2 години

Отмяна на противоконституционния сертификат незабавно! "Ваксината" не спира разпространението и е средство за индивидуална защита, което не е изпитано докрай. Принудата към използване на този препарат като предпоставка за упражняване на основни човешки права е първото варварство на набиращия скорост нов световен тоталитарен режим

41

Анонимен

преди 2 години

Така е, на парламента трябва да се гледа като на публичен дом, там едни да кажем че са хора вършат неморални неща за пари.

40

Анонимен

преди 2 години

Сертификата е вид принуда да се ваксинират хората.