21

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Офчъицеи, Събуждате ли се Вече, щото Омикрон е Проста Настинка, дори в Дробовете ви не се въди като КОВИД, т.е. в Долните Дихателни Пътища, а в Горните Дихателни Пътища, т.е. С0полива Хрема! Няма Нито 1 Умрял от Омикрон, няма нито 1 в Болница от Омикрон!!

20

Анонимен

преди 2 години

Еее, писна ми. Спазвах мерки, ваксинирах се и т.н. Но омикрон е най-лекия вариант досега и продължават да плашат народа с тоя вирус. Къде отиде рак, спин, сърдечносъдови заболявания, диабет. После що не ви вярва народа.

19

Ррр

преди 2 години

Знаят ли от Г-7,че АК-47,е най-голямата заплаха за тях?!

18

Анонимен

преди 2 години

Най сериозната заплаха за човека е политиците СЗО фармацевтичните компании пишман лекари и математици и всички от глобалната държава

17

КовидМаниак

преди 2 години

Не е Омикрон, а Волтрон (Уолтрон) от поредицата на Марвел

16

Анонимен

преди 2 години

Реалнато заглавие трябва да бъде : "Омикрон : Г-7 е най сериозната заплаха за човешкото здраве !"

15

Анонимен

преди 2 години

Смея се с глас, това е най-тъпият виц,който съм чувала. Хрема да е опасна. Имат ни за ***! Същевременно хората умират от рак,глад, инфаркти,инсулти,диабет,множествена склероза,хипертония и много други заболявания,срещу които профилактика няма никаква. Живеем в безумни времена и сме управлявани от безумни ***

14

Анонимен

преди 2 години

"Страните от Г-7 признаха, че разпространението на варианта Омикрон ...." Как признаха - с насочена лампа в лицето в Н-ското полицейско управление или на ухо на Huя Xpucmoва ?! И дали признанията пред английското МЗ важат и за нашето МЗ ?!

13

Анонимен

преди 2 години

Сигурно защото протича по леко и няма да е необходимо ваксиниране...

12

miko

преди 2 години

Поредна доза лъжи и пропаганда от световните елити.Доказано Омикрон протича най-леко от всички варианти до сега, но не видиш ли бил огромна опасност.Трябва да си доста под средното ниво на разум, за да отидеш да се бодеш след подобни пропагандни опорки.По Европата може и да са овце и да не се замислят, но ние много сме патили и няма как да се вържем (поне мнозинството).

11

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тия Г-7 лекари ли са? От техните мерки започваме вече непоносимо да страдаме. Мерките срещу вируса носят повече щети на здравето от самия вирус

10

Анонимен

преди 2 години

Докато не разработят някой друг, знаем ги тия.

9

реалист

преди 2 години

Не "Омикрон" , а джендаризма е опасен за човешкото здраве и психика.

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това е безобиден сезонен грип, който не е никаква заплаха за 99% от хората и може да е смъртносен само за 80+. Няма нужда от ваксини, а от свеж въздух, добро хранене и разходка.

7

До 1

преди 2 години

"Смях в залата! Тези напълно загубиха връзка с реалността!"=/=/Съвсем не е смешно. Това е реалността която ще наложат ако им позволим.

6

9988

преди 2 години

98% от случаите на Омикрон са като.... лека настинка. И това било заплаха. Вече яко си просте боя! Търпението ни се изчерпва и... Яко ще ви заоболят главичките... Циркаджийска история!

5

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Добре, циркът почва да става абсурден. Отдавна не е забавен, нито смешен. Трябва да го закрием, представлението е безкрайно, сценарият е все по-слаб.

4

Край

преди 2 години

Само тези май не разбраха, че на човечеството отдавна не му пука за техните безсмислени бръщолевения. Никой на този свят вече няма нужда от СЗО, още по малко от Г-7! Всички се провалиха гръмовно в опита си да контролират света и ще бъдат пратени там където им е мястото - в безличната забрава на историята!

3

Анонимен

преди 2 години

Политически вирус, нищо общо със здравето. Измислят си поводи за да слагат още инжекции. Това няма да е последната, ще има още.

2

Анонимен

преди 2 години

Не беше ли Делтата? Гамата? Зетата?!