41

VAERS-2

преди 2 години

Повторение с тирета между числата, щото тука маха интервали и табове и не се четат:Dec., 2021COVID19 VACCINE (COVID19)-161-0.02%Dec., 2021INFLUENZA VIRUS VACCINE, QUADRIVALENT (INJECTED) (FLU4(SEASONAL))-1-0.00%Dec., 2021PNEUMOCOCCAL VACCINE, POLYVALENT (PPV)-1-0.00%Dec., 2021UNKNOWN VACCINES (UNK)-2-0.00%Dec., 2021Total-165-0.02%

40

Николай

преди 2 години

Няма никакъв корона вирус. Всичко е измама и яко пръскане за да се изморят една част от населението на земята.

39

Селянин

преди 2 години

Омикрон наистина е заплаха, най-вече за бигфармата,защото е жива ваксина

38

Анонимен

преди 2 години

С цял едон починал. Опасен, че опасен тоз Омикрон. Някой вярва ли изобщо на тези лакърдии!

37

НИКИ

преди 2 години

Чудят се как и по какъв начин да плашат народа за да го принудят да се ваксинира.

36

Анонимен

преди 2 години

Баси не знаех че политиците сите вече станаха микробиолози и вирусолози. Още не са се изказали вирусолозите, микробиолозите още мислят, генните инженери нещо гледат и те. Обаче на политиците от Г-7 вече всичко им е ясно и казват разни неща. След 1 месец като се знае какво му е на Омикрон-а да не вземат да кажат "уффф фалшива тревога, *** сори че набихме по 1 км игли в децата, ама мислехме че ще е страшна чума, пък то се оказа мускулна треска"

35

Питър

преди 2 години

Значи, като произвежзате новини, произвеждайте ги правилно. Не са казали "най-голяма заплаха за здравето", а за "общественото здраве", т.е. за публичното здравеопазване. Тъй като става дума за свръхзаразен вирус, който -- потенциално -- може да вкара много хора в болниците. Другото са измислици на нефелни журналисти и кухи читатели

34

Питър

преди 2 години

До Последни НовиниИзвинявай, обаче не е от "удобреното" хапче, не те знам на колко години си, но явно и по времето, когато са те правили, сперматозоидите на баша ти са били увредени :)

33

Анонимен

преди 2 години

Върветеси на майнатаси долен *** няма да стане това което иска те долни ***

32

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, откога една безобидна настинка е заплаха? Заплахата е за вас, щото не ви се получават нещата нещо май, а?

31

Анонимен

преди 2 години

365 дни в година в 1ви април от известно време насам.

30

Анонимен

преди 2 години

Майко мила!? тези хора тотално са се побъркали, тоталлно изтрещяли!!!

29

В.

преди 2 години

Миналия месец Байдън им нареди да купят 1 милиард дози под някакъв предлог. Веднага изнамериха омикрон. Нищо че циркулирал от 4 месецо в Европа го писаха на сметката на Африка. За по-правдоподобно. Така де, малко да вкарат пари в юесей че закъса.

28

Предпоследни новини

преди 2 години

купи си буквар, бре! Или запиши вечерно за четвърти клас

27

Анонимен

преди 2 години

Не! Това е най-сериозната заплаха за печалбите на фарма компаниите! Защото е природна ваксина, която напълно обезсмисля лудото дупчене с препаратчета, които не работят. Така, че ще повтарят и ще пият, че е мноооого опасен, за да не се сетите!

26

Последни Новини

преди 2 години

Новите Хапчета за КОВИД, които Брюксел Удобри вчера, Доказано водят до мутация на сперматозоидите и Дефекти на Плода! Обаче, ги удобриха, щото видиш ли КОВИД бил по-срашен от това да родиш и гледаш като родители, дете Ур0д-Инвалид заради мутациите от Хапчетата. От днес вече ума хора в ЕС, които ги пият!! Това е отвъд Геноцид, вече и НеРодените са под Атака!!!

25

истината боли

преди 2 години

Такъв Масов Геноцид, не е имало в Човешката История и факта, че Белите хора, не се Противят, показва че явно вече не им се Живее! А в Китай - Купона не Спира, продажбата на КОВИД-Продукти като Маски и т.н. на Запада, прави на всеки 10 минути нов Милионер в Китай - как да не им се Живее, как да спира Купона?!

24

К

преди 2 години

Г-7 е най-сериозната заплаха за човешкото здраве (а Омикрон просто ще сложи край на пандемията)

23

Въпрос

преди 2 години

Излезе статистика, че КОВИД-Ваксините са между 5 и 40 пъти по-смъртоносни от КОВИД и това в Публикация на Д-р Малоун - създателя на Технологията на РНК Ваксинацията! Защо Убивате младите хора?!

22

Анонимен

преди 2 години

Безсрамието на лъжетворците е категорично всепризнато.