33

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как все след 20 години се сещат да отидат в полицията?

32

Анонимен

преди 2 години

Момичета, старците не са толкова безопасни на колкото се правят. Имат и сили, и наглост. Пазете се или искайте брак.

31

Анонимен

преди 2 години

Връщала му книга, ай сикана...

30

D

преди 2 години

кани ги и отиват доброволно у дома му... и какво очакват да се случи да четат приказки ли?

29

Има логика

преди 2 години

Ако не им е платил за секса и града значи че ги е изнасилил

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Любимото ми беше с Кевин Сепейси. Защото не се натискаше със случайни пачаври, измислиха друго - изнасивал момченца ... преди 20 години. И това го каза актьор, който продоби маааалко слава, участващ като гей персона в ... Star Trek. И на кейсито му секнаха договрите за сериала, деот нека не се лъжем - беше най-вървежният сериал по Нетфликс, не пуснаха говтови филми с него, а когато делата се разпаднаха ... затишие. Никой не иска, да си признае грешките.

27

Анонимен

преди 2 години

Не знам пичове - чакам The Witcher сезон 2 днеска. Искам да чуя, след 25 години, как Хенри Кавил ги бил изнасилвал, нищо, че на интервютата, на половината им текат лигите, като го зяпат, а другата половина запоазва самообладание и го пита, дали си има приятелка. Преди 17 години, тоя пич от статията си беше на 50, ама беше изгората на "Кери Братшоуууу" от "Секса и гръдъъъъ", и малко или много, всяка "еманципирана бъдеща милионерка" го виждаше, като някакъв символ на секс и успех.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе там кой ли актьор не обвиниха, аман от тия жени бе. Хем се врат в тия среди, хем пари искат, хем, хем, хем. После пък и рекетират. Ами да ходят във фабрики за текстил бе.

25

Анонимен

преди 2 години

Това шоу беше креативно бакрутирало след 5 епизода, но защото поради състоянието на тогавашанта телевизия, главните му конкуренти бяха още по-голомеи и СКУЧНИ бори, от рода на Доктор Куйн Лечителката, в което имахме най-семейната версия на "дивия Запад", която някога съм виждал, с ежеседмични драми и НИКАКВО развитие. А и да - бял индианец ... И нормално, жените да не го харесват - оная е някаква девствена светица, дето 100 човека я ухажват, ама тя се стиска за некъф клошар.

24

ДДРОнег

преди 2 години

Имах мечти да стана милиардер или поне милионер ...Е, тези мечти се разбиха на пух и прах, все ще се намерят кифли да ме набедят за изнасилване и да ми вземат паричките :)

23

Анонимен

преди 2 години

До 5 - Тя може и да е имала шевове, но може да е било от всичко друго и сега да позлва медицинското си, като някакво нищожно доказателство. Работата е, че такива наемат някой много смотан адвокат, дето струва 2-3000 долара, и реално до там се ограничава загубата им. Обаче актьорите, защото мога да бдат вкарани в затора, да изгубят милиони и тотално да им отиде кариерата, се налага да дават стотици хилдя за адвокати и за извънсъдебни споразумения.

22

Анонимен

преди 2 години

Хамерикански бъркоч

21

Анонимен

преди 2 години

Еха! Чака 17 години, нали!

20

Анонимен

преди 2 години

Трябва да забранят филма "Сексът и градът". Да предизвиква такива опустошителни спомени в горките женици! Това с обвиненията в изнасилване си стана бизнес за милиони. Да му мислят реалните жертви на това престъплени.

19

Иван

преди 2 години

Поканени била за да пробва колекция от уискита!И какво си е мислила тя,че ще се случи в неговия апартамент след такова предложение?И тя е знаела до къде могат да стигнат нещата в тази ситуация и обстановка,да не е очаквала че ще четат книги в библиотека на улицата до тях!Намирисва на евтин начин за изнудване на пари,вече станаха много такива кифли като тези тук!

18

аз-ът

преди 2 години

Ех тая л+*берастия бе. Две ми-ту-*рвенца отишли при женен мъж. Едното му се "пиело усикенце", друго да му "върнело книжленцето". И след 11 (единайсет !!!) години се сетили, че освен че ги е сърбяло ги е заболяло. И тая болка дошла с 11 г. разлика. Точно в момента, в който го знаят, че участва в новия сериал - демек заради публичността е готов да плати едни парички без да се ходи на съд. Ех тези женички бе ! В момента да си хетеро мъж е най прецакано. Ако си и бял... Нищо, и това ще отмине...

17

откривател на америк

преди 2 години

До АнонимеНТой им е платил, ама има инфлация и сега тряба да доплаща!

16

Гост

преди 2 години

,,Да и покажел колекцията си от уиски....!? " Явно е знаела за какво отива ! По-правдоподобно би било ако и е казал , че ще и покаже новото си котенце , и тя , невинната се е вързала !

15

Анонимен

преди 2 години

Гъзара Тузара ще го канселират сега фашистките в Щатите

14

Пян Гъ

преди 2 години

"Секс с известна личност" е отдавна утвърден жанр в САЩ за финансови искове и привличане на медийно внимание. Ако съм съдия, ще постановя: прикривали сте евентуално престъпление дълги години, което ви прави съучастници в престъпление. Задържане под стража до плащане на гаранцията и после СЪД! Трябваше да дойдете още на другия ден, не след 20 години.