21

Анонимен

преди 2 години

Който има дръвца, зимнина в мазето, животинка за месец, няма да е гладен и на студа. Но след като изклаха животните незнам си защо и спират отоплението на твърдо гориво управляващите, ни обичат на глад, студ и болести!

20

аз

преди 2 години

Народа ги избра защото са нови хора. Не са стари ..... . Младите искаха промяна и затова новите лица заеха местата в парламента.

19

аз

преди 2 години

Аз мисля че новото лице в политиката Корнелия Нинова ще оправи нещата. Тя има нови идеи. А около нея са експерти като Ицо хазарта. Така че не бива да изпадаме в паника.

18

Чочко

преди 2 години

Пише да напиша коментар ето - коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли комунистите на власт тока спира, защото го изнасят и си пълнят джобовите. Сега другари-чалгари-харвардци станали ли ви ясно за кого и за какво гласувахте. Никога при Борисов не е спирал тока и за часове се оправяха авариите.

16

Анонимен

преди 2 години

До 8. Абсолютни глу.пости си написал. Ама така е, когато живееш само заради омразата. Ти ще си умреш, но ГЕРБ пак ще ги има.

15

Гербер

преди 2 години

До 7. Е, ти си поредният идди.от, за който ГЕРБ са виновни и за глобалното затопляне. И стига с тези години, не са 13, а 10.5. Много удобно всички забравяте година и два месеца управление на Орешарски и три служебни правителства.

14

Изнервен

преди 2 години

Баси, и други години е имало сложна и даже по-тежка зимна обстановка, но не е имало режим на тока. Защо се случва, когато комунистите дойдат на власт?

13

Анонимен

преди 2 години

Кой си мислеше нещо друго? Чакайте банките!

12

Анонимен

преди 2 години

За какво ви е ток бе, чакайте си жените на тъмно и си пийте ракията на свещи, прираста веднага ще скочи до небето! Айде изпълнявайте!

11

С две думи

преди 2 години

Заради сложната пандемична обстановка ви спираме и тока, че трябва да изнасяме.Ако се ваксинирате може и да ви го пускаме за по 2-3 часа. За ваше добро го правим.А да, и да си заредите електромобилите че зелена сделка ше подписваме.

10

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Да ви преведа, думите на министърът: Токът в Родопите ще дойде на 31 март!;)))

9

честита ви промяна

преди 2 години

Фигурантска работа, последно режим на тока имаше по времето на Жан Виденов

8

Само да питам

преди 2 години

Коя сложна зимна обстановка?????

7

Анонимен

преди 2 години

Лазар Лазаров на място щял да обясни как ще бъдат подпомогнати засегнатите семейства. Засегнатите семейства не чакат и не се нранят с обяснения, а искат помощи още днес.

6

:)

преди 2 години

Продължаваме промяната. Тока няма да поскъпва. Ама и няма да го има.

5

Режим на тока?

преди 2 години

Аз мисля че вината е изцяло на бойко борисов! И тоя гаден сняг кой му е разрешил да вали? Веднага да го арестуват и да си признае че е от герб

4

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Аз ви казах дойдоха на власт комунисти и техните деца, купувайте свещи. Пълнете туби с вода и консерви купувайте щото и глад ще докарат ама сигурно греша. Лол кух народ

3

Анонимен

преди 2 години

Ако сложната зимна обстановка беше истинската причина за въведения ограничителен режим за електроснабдяването на населени места в няколко области в България, то в държави със сурово-полярна зимна обстановка, тамошните министри щяха да въвеждат ограничителен режим за електроснабдяването на милиони км2 за срок от половин година. Виждаме, че в условията на сурово-полярна зимна обстановка в Руската Федерация, енергетиката и топлофикациите работят като швейцарски часовник. Причината не е снегът, а ..

2

Анонимен

преди 2 години

сложна зимна обстановка - явна не живеем в една и съща държава с тоя