27

Бож.

преди 2 години

Човекът е прав- македонистите са криваци,акълът им не струва за слива!

26

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ!

преди 2 години

Географската област Македония никога няма да бъде приета за член на ЕС. След предстоящата война, когато феодализма изчезне от картата на света, Великите сили ще върнат Македония на Европейска България и така Македония ще бъде присъединена, а не приета в ЕС. Иначе, скопските сърбо-комунисти, ако искат да избегнат ударите на българските закони, ще трябва своевременно да се отправят към Делтата на Амазония...

25

Анонимен

преди 2 години

Путин показа как се прави.Влиза се,прави се референдум и готово!Ама за едни държави може за други не!

24

Щ. Младши

преди 2 години

Докато не напишат в техните учебници истината за помакедончването,така ще бъде и по-лошо,а ние не трябваше да ги пускаме дори в НАТО- какъв "съюзник" ще ни бъде страна обучаваща еничари, чиято основна цел е да ни мразят и резилят с калташки номера ??? Та техните налудничави управници се разбират по-добре с враговете на НАТО,отколкото с неговите членове и трябва да бъдат изхвърлени от там,докато не спрат да се правят на клоуни и тарикати!

23

Анонимен

преди 2 години

5 години не направиха нищо, а сега за 9 месеца едва ли.

22

Анонимен

преди 2 години

До До 23 И аз не разбирам какво сборуват роми в България.

21

До 23

преди 2 години

Че те бг ли говорят там.Аз не ги разбирам бабетата като почнат на техния диалект.

20

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да се договори.История не се договаря.Самата история е наука и тя работи с тези и хипотези.Тоест ,с предполагаеми и доказуеми и съответно оборими неща.Впрочем, представяте ли м си какво ни чака при крах на ЕС.150 хил загинаха при падането на Югославия.Сметнете ако ЕС падне!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Все едно да отделят Петрич и Благоевград от нас,да си направят държава и да твърдят,че не говорят български език.

18

Константин Матеев

преди 2 години

Какво значи премахване на езика на омразата? Защо работим с такива категории? Трябва да постигнем разбиране по абсурдите в общата ни история. Оттам всичко ще си дойде на мястото. При добро желание това може да стане бързо, но общественото мнение и в двете страни не е узряло за стиковане на историческия разказ, който да залегне в учебниците.

17

до 19

преди 2 години

Още по-големи глупости си написал.Явно изобщо не си в час,а и като те чета си бил още в Ташкент когато беше войната в Югославия.

16

Константин Матеев

преди 2 години

От какво те е срам - от истината ли?

15

Анонимен

преди 2 години

Три месеца преди войната в Югославия никой не си я представял.Е,имало и такива дето предупреждавали,но им казвали ,че говорят глупости!

14

Гостенин

преди 2 години

До Светозар 10 Добре. Но ти имаш ли 500Е кеш да отидем до Солун или Прилеп?

13

до 15

преди 2 години

Пълни глупости си написал.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако Самуил е македонски цар,значи сме били поробени от македонците и те се явяват агресори върху нас българите.А сега искат и македонско малцинство да им признаем в България.Ако има македонски език,значи трябва да има и австрийски език по тази логика.А колко лесно щеше да е,ако просто си бяха кръстили държавата Югозападна България.Нямаше да има нито спор за език,нито за история.Ама инати какво да ги правиш?!

11

Анонимен

преди 2 години

Ако Макрон падне,Франция излиза от ЕС.Това на практика е краят на ЕС.Полша вече е с единия крак навън.Фактът ,че ЕС иска да вкара Албания в ЕС е смехотворен и вещае края на ЕС.След това е възможна война на Балканите за ново преразпределение на територии!

10

Анонимен

преди 2 години

Македонска и косовска нация няма. Не знам какъв трябва да си, за да не го осъзнаваш и да пишеш глупости на килограм за спасения и смехории.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Югославия беше създадена след кражба от България/. Няма никакви комунисти. След 1949 г. Югославия и Македония бяха запазени благодарение не на СССР а на НАТО. Сталин беше във война с Тито след 1949 г. Тито извика кораби на НАТО и самолети в средиземно море срещу Сталин.

8

Анонимен

преди 2 години

Историята доказа при разпадането на СССР и особено Югославия,че последното убежище на комунизма е НАЦИОНАЛИЗМА.Вижте феодалните старчета,които пречат на интеграцията на РСМ в ЕС и от двете страни-комунисти са.Комунисти, ползващи националистическата карта. Разпускане на историческата комисия,е повече от спешно.Г-н премиер,време е за промяна!