45

Кон

преди 2 години

Нали беше осъден за безстопанственост - чисто доказателство за некадърност. Та не става за експерт. Трите преносни дружества няма да са на загуба, защото разходите им няма да се увеличат, те не са производители, а само посредници.

44

Анонимен

преди 2 години

Тоя отдавна трябваше да е в затвора и да бъде конфискувано цялото му имущество и имуществото което е прехвърлил на неговите роднини!!!

43

Анонимен

преди 2 години

на този защо му е отложена ефективната присъда и не в затвора

42

Хм

преди 2 години

Много се дразня като някой *** каже: помощ трябва да има само за тези, които имат нужда, не за всички. Страшен комунизъм. На всеки според отребностите, на всеки според възможностите. Значи, този който е учил здраво и /или бачка здраво, той няма нужда от помощ, няма нужда от индексация. Този, който го е мързяло да учи и го мързи да работи и онези, които харчат повече от това, което изкарват, за тях помощи. Накрая ще доближат минималната и средната заплата и ще демотивират и читавите хора.

41

+++

преди 2 години

Гечев,Овчаров,Томов,Нинова и сие и др.,абе хора наистина ли сте с къса памет.Това са "личности" от тъжната история /ограбването/на България.

40

Ива

преди 2 години

Престъпник изказва мнение, вместо да търка наровете в затвора?!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Вместо украинско поток имаше южен поток без пари, но някой го спря по заповед от Вашинтон и Брюксел и сега 30 милярда на вятъра и ще мръзнем докато чакаме грцки газ през август.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не е РОвч, кой като ГЕРП са още по-зле.

37

Анонимен

преди 2 години

Рептилиите изпълзяха: вчера Хиновски, сега Р.Овч. Очакваме Росен Плевнелиев да изкаже мнението си. Накрая ще търсят електорат за избори. Очертават се ИТН и БСП под чертата.

36

ББ

преди 2 години

приятели България не е...моят дом е...обичам България...уча децата си да я обичат и да я бранят...да се борят да просперира,политическата ни класа ни продава!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Неграмотници, ЧЕЗ продадоха бизнеса си в България още през м.Април 2020. Сегашното ЕРП за Западна България е Еврохолд, бившите мутри от Евроинс, които преди това се казваха СИК. Та дебелия Банкянец беше шофьор там.

34

Анонимен

преди 2 години

щото се навряхме с 3 милиарда в турецки паток и се отказахме от 1 милиард договорени печалби по старите тараби. Тези 4 милиарда сега мат'риала ще трябва да ги изгладува, щото турецки паток в близките 20 г няма да се изплати, ако се изплати изобщо някога. Ум царува, ум робува, ум патки пасе ... а ум рософилски най-вече робува ...

33

Анонимен

преди 2 години

русофилският ум всъщност е на този... индивид (за да не употребя правилния епитет по отношение на въпросния... индивид), който навря трите милиарда в "Турецкий пАток". Индивидът се нарича Бойко Борисов, този, който облизваше обувките на другаря Путин и някои други... неща на Ердоган ефенди. Борисов, който сега се спотайва, заел позата на фикус в ъгъла на стаята.

32

ББ

преди 2 години

и...певевски...чак ми е жал човече...не си по-богат ог кадафи...от садам...използват те доган-цонев...нямат пари с които да те откупят...защитен свидетел е единственият ти шанс..жертват те бре...*** и се предай...в САЩ...ще те защитят...нямаш друга опция!!!

31

ББ

преди 2 години

приятели..пеевски дипломатично си прибра троловете...с надеждата,че ще се размине...няма начин САЩ ти дишат във врата човече...или защитен свидетел или...няма начин...САЩ знаят как да защитават!!!...свърши се...парите са безполезни хартийки!!!

30

ББ

преди 2 години

и къде и как закрихте...диана,анонимна...и хилядите им никове плющяща минуси...въобразявайки си,че може да превърне Народа ни в роби...зависими и прехластващи се пред...мъниста...дреме ни за парите и кюлчетата ви...за замъците и яхтите ви...за екскурзиите...и изневерите ви...изневерихте на неправилният Народ..и ще ви съдим и накажем Справедливо...ще ви отнемем ограбеното насилствено от нас..насилствено..да се запознаем..гроб-дпс-пУтриоте..аз съм син на България..и сме милиони..и няма прошка!

29

ББ

преди 2 години

и не съм ***...и сме милиони...просто не ви вярват братята ми и не пишат...ще ви съдим по-делата...

28

ББ

преди 2 години

живеем в общ свят...ако ще се мре...имаме едната чест...роби на путиновци и пеевски-доган...позор и срам,САЩ и приятели...прекалено дълго живяхте на гърба на човечеството...финансирахте мафия...диктатори...превръщахте ги в "партньори",водехте войни с неудобни...водите Света на децата ни към гибел...Справедлив Свят...или Мъртав по-добре...Бог ми даде живота...и пеевски-доган няма да се разпореждат с него!!!!

27

ББ

преди 2 години

тока ти газа ти...хляба ти дори...не са по-важни от Свободата ми! ..."парите ви,газа ви,тока ви" са зависимости...робство...налагано ни от политици със замъци,яхти,офшорни/демек скрити пари ограбени от Вас/...нима Слънцето не грее еднакво за всички...овЧаров...защо децата ти да преяждат..а моите слънце да не видят???..до кога ще ми пиеш кръвта..овЧаров?..защо не си в затвора..и САЩ или се съберете...или нямате шанс...страха не е...ВСВ бе спечелена с рискове и..борба за ценности!..учете китайски

26

Анонимен

преди 2 години

Който е субсидирал депутати и партии,сега иска ресто,лобизъм и чадър,а с печалбите от тока ще се нагуши като за последно,много над даденото,ще дирижира правилата и пак ще купува депутати,а те ще работят за "народа",слуги ,я не думай!Всичко цъфна за един ден!