7

Анонимен

преди 2 години

Нещо за бащинството? Или само жените гледат деца? Нали еманципация, равенство с мъжете, туй-онуй... Кой им дава парите на тези жени, които гледат деца? Великият аллах?

6

Анонимен

преди 2 години

Добре е че се сетиха най-после да направят нещо за да раждат жените. Съжалявам, че трябва да го напиша, но българските жени са мързеливи, прости, кухи ***, които чакат мачото с джипа да им купи къща яхта и прочее. Или дотогава някой роднина да им уреди работа на скатано и платено под масата, така че да изглеждат с кариера за чичко паричко. Погледнете чалгарките как станаха пример за подражание. Ако човек се е родил в бедно семейство няма никакъв шанс от претенциите на празноглавите.

5

Защоооо

преди 2 години

Никой не говори за заплати при тази нарастваща инфлация. Как ще стимулирате икономиката, ако не се погрижите за покупателната способност на народа!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Малко е, в Германия минималната е 2к евро, а в скандинавските дават ББД. Тука с 350 евро тръгнали да лъжат хората да раждат в тая продадена държава.

3

Анонимен

преди 2 години

Идентифицирам се като майка в майчинство. Трябва да ми плащате, иначе отиваме да се съдим!

2

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм твърдо против да плащат две, пет или десет години майчинство. Това плащане е причината определени прослойки да се роят като скакалци. Не са ни нужни още от тях.

1

Анонимен

преди 2 години

Ние, дето нямаме деца, също трябва да получаваме майчинство! :)