508

Спокоен още малко

преди 2 години

Махнете зеления сертификат и не налагайте косвен натиск върху всички (възрастни, деца, юноши) с това, защото ще предизвикате лавина от недоволство. Играете си с нервите на хората, докато се случи нещо непоправимо...

507

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.543 Защото прие за курортисти такива антиваксъри и мърлячи от България, Румъния, Сърбия и Македония като теб. Излезе й доста солено.

506

msm

преди 2 години

Зеленият сертификат е едно от тежките дискриминационни решения на съвременната демокрация. Абсурд, който трябва да бъде спрян.

505

1

преди 2 години

До АнонименЕто такива духовни като тебе знаеш ли колко погребахме и им гният костите в земята.

504

1

преди 2 години

ИТН ще бъдат патерицата на управлението Радев и комунистите.

503

Анонимен

преди 2 години

Хора, кажете на Тошко от ИТН да се пази, да кротува, много лоша снимка са пуснали за него... тези от Фрога, пожелавам му да бъде жив и здрав , Тоше, бъди жив и здрав, помолете се за него в някоя църква или у дома!

502

много чудно

преди 2 години

Чдвекът който се опита да създаде българска ваксина срещу Ковид стана виден антиваксър.Все едно Хенри Форд коне да бе развъждал и да беше се обявил срещу автомобилите.Или Томас Едисън свещи да беше продавал и да беше против електрическите лампи.Ето такива хора ни управляват в момента.Схемата по която е съставен днешният ни парламент е орел,рак и щука.Замислете се накъде вървим!

501

Анонимен

преди 2 години

Колко немислещ е един чов , за да се ваксинира ! Колко неосъзнат е един човек в човешкото си съзнание на Земята за да се убива с ваксини - тялото което е съвършено и имунната система която може да се справи с ВСЯКА ЕДНА БОЛЕС !Колко духовно неразвити сте за да вярвате на това което ви внушават и да живеете в страх - СТРАХЪТ УБИВА\! МИСЛИТЕ СА МАТЕРИЯ КАКВОТО МИСЛИШ ТОВА СТАВА ЩОМ ЖИВЕЕТЕ В СТРАХ ВИЕ НЕ СТЕ В БОГ И ЛЮБОВТА!

500

Ром"с

преди 2 години

Тази новина цяла седмица стои на "първа страница...

499

Qqqq

преди 2 години

Ей тогава вече ще им лъсне *** и ще се види , кои са и какви са.

498

Qqqq

преди 2 години

Или пък са украсени разни пари във връзка с някои гръмки проекти. Естественото следствие от това е когато ЕС казва: Ние ще правим зелена енергия от тук нататък, ще бъдем енергийно независими от Русия и и по - екологично чисти от САЩ и Китай, но къде са тези нови зелени технологии? Имаме ли ги? Нямаме ги. И трябва да модифицираме генетично хамстерите за да станат по големи и да могат да въртат печката на вятърните електоцентрали.

497

Qqqq

преди 2 години

Разберете аз самия съм ваксиниран. Чакам да почна да излъчват някаква радиация или да светна като крушка , обаче още не става. Не те просто използват един вирус , който има горе долу същия интензитет и честотата на заразяване , както грипния и почти (казвам почти , малко по - голям) , като смъртност сред заразените за да прикрият, "нааканите си *** , или факте че не могат да се противопоставят на бъдищи неблагоприятни явления , защото са нехайни политици и през всичките тези години не им е

496

Qqqq

преди 2 години

Когато броя заразени спадне или е до 50 човека от всеки 500 000. През лятото имаше разни места (държави , региони , градове където честотата беше дори по малко. Защо там не обявиха края на пандемията? Що не казаха , хайде от днес тук вече епидемия няма? Що ли? Ето това си мисля аз сега и за това си мисля че ме будалкат и нещо шикалкавят. Не заради ваксините еи че в тях има някакви чипове или че ни изменят ДНК то и др глупости.

495

Qqqq

преди 2 години

Или по влиятелни и пр. Не е ли това създаване на омраза между отделни общества или държави и пр. И другото важно нещо е: По какви критерии ще се приема понятието "край на пандемията"? По кои точно статистически данни и цифри? Кога медиите ще спрат , не просто ежедневния, а ежечасов и ежеминутен тормоз над населението с това че някъде , еди къде си се увеличава броя на заразени и починали , че идва новия вариант ОМ... МАЙКОН и .... Щото СЗО например казват че края край на пандемиятата ще има

494

Qqqq

преди 2 години

Ваксинации продължават , въобще нарушаването на човешките права и свободи продължава , а в Африка пък от утре няма да продължи. На тези или онези географски региони икономиките ще бъдат засегнати , пък на други региони и държави - не. Няма ли тогава някой да каже ,,Абе тия си измислиха там , еди къде си , че има край на пандемията, а при нас още няма. По същия начин както сега казват ,,Абе еди кои си (Джордж Соломонови, Бил Геейтс и пр. ) си измислят разни пандемии за да станат по - богати

493

Анонимен

преди 2 години

Няма и единност сред различните съюзи по света и относно това , кога и при КАКВИ обстоятелства ще бъде обявен края на пандемия и как ще бъде обявена тя: Ще бъде обявена поетапно в отделни региони или пък всички ще чакаме да настъпи края в световен мащаб. Щото ако е второто би било много нечестно. Представете си , че утре СЗО каже ,,ами в Африка вече няма пандемия , обаче в Европа или Азия все още има (говорим примерно). Значи, в Европа и Азия строгите lock down продължават, задължителните

492

обективен

преди 2 години

Следващите който ще писнат са БСП според мен дали ще позная времето ще покаже.

491

Про - ваксър

преди 2 години

Аз искам да поздравя господина или госпожата за коментар 540. Това би било абсолютно редно и справедливо. И нека да отбележим: На всеки РАЗБОЛЯЛ се. А на всички анти ваксъри имам да кажа следното: Защо съсредоточаване основната идея на тази полемика главно върху казуса ЗА или Против ваксините? Нали целта им беше да се ваксинираме за да се върнем към нормалното. Е да , ама очевидно те се връщаме. На всякъде в Европа си остава все същото и промяна няма. Няма и връщане към нормалното.

490

обективен

преди 2 години

Тия от ИТН да направят нещо смислено сомо,че късно се усетиха ВЪЗРАЖДАНЕ ги изпревари .

489

Анонимен

преди 2 години

"Я идете в съседна Гърция да видите какви крути мерки са взели,че даже и 5 годишни деца вече ваксинират,а зелените сертификати в много области са задължителни и тогава ревете."Абе, гений, ще обясниш ли на хората защо тогава във вторник Гърция постави рекорд по смъртност от началото на "пандемията" досега?