51

Случаен минувач

преди 2 години

Да пращаме! Ще удължим още с 3 месеца срока на годност, ще зарадваме братята шваби.

50

баба мара

преди 2 години

да вземат тези от българия докато не им изтекъл срока на годност ако има такъв

49

Император Антивакс I

преди 2 години

Няма проблем! Вземете ги всичките!

48

Бай Пешо

преди 2 години

Понеже аз съм т_ъп, искам да попитам знаещите да ми обяснят. Първо, вирус има и не го отричам. Но каква е тази мания за ваксиниране, представяйки ни ваксата като единственото решение? Добре, ама за колко време е това решение? 2-4 месеца? А след това, на шестия месец нова доза? И понеже съм т_ъп ми обяснете, каква е тази ваксина която предпазва 6 месеца? Колко време ще могат да издържат хората на тези ваксини? А като са безвредни защо си умират хора от тях? Като са ефикасни, защо умират вакснати?

47

Анонимен

преди 2 години

ЕС цензурира новините за страничните ефекти, но плаща на медиите да публикуват фалшивите новини на некадърния психопат Урсула фон дер Лайен.

46

Анонимен

преди 2 години

До 51 АнонименНямаш на представа колко са *** 80% от немците

45

Анонимен

преди 2 години

Което ме докарва до екстаз е как в едно и също време ти казват че въпреки 80-90% ваксинирани са с рекордни нива на заразени, но ако продължат да се ваксинират всичко ще се оправи !? То вярно че плебса много оглупя последно време , ама туй е за хептен умствено изостанали

44

Сделка

преди 2 години

С удоволствие отстъпвам трите дози които са заделили за мен, но при условие че ми издадат доживотен сертификат като преболедувал с Т-клетъчен имунитет.

43

На драго сърце

преди 2 години

Аз заявявам най - отговорно, че дарявам моите 7,8 предстоящи бълвочи наречени ваксини на някой нуждаеш се Европеец, халал да са му!

42

Док

преди 2 години

Със една е зле. Нужни са ти две. Ала с три, лесно стават четири. Пет е добре. Шест е по-добре. Седмата върви, бустер ми нацепват всяка сутрин призори.

41

Въпрос

преди 2 години

Има ли във форума друг освен мен, който не е боледувал от коронавирус,? Ако има, моля сложете + на коментара, а ако няма, моля сложете минус

40

Анонимен

преди 2 години

Даваме им ги всичките, да се боцкат колкото си искат.

39

ля ля

преди 2 години

а нашия ментор Кантарджиев до скоро заявяваше че е нужна още една дозичка за този нов щам! той е над нещата и пак е изпреварил СЗо - маниак!

38

Анонимен

преди 2 години

Дайте им нашите -халал да са им

37

Върбан

преди 2 години

Пандемия от медицински фашизъм, дезинформация и липса на здрав разум. Трябва мощен отпор, с терористи не се преговаря, и в никой случай не трябва да се изпълняват исканията им, даже и да са заповеди

36

Вируслав

преди 2 години

"Apple отлага връщането на служителите в офиса заради ръста на новите случаи на ковид."- *** Кук пак се оказа разсъдлив и отговорен, след катото всичките му служители са ваксани че и с бустер. Знаейки, че Омикрон се появи първо само във ваксинирани и се разпространява предимно от и сред ваксинирани. А американския Менгеле/фаучи/ дори не заслужава коментар. Въпреки точно той знае за какво точно са предназначени ваксите. А документацията на Файзър и ветеринара и, за ваксата е засекретена за 50г

35

Като ..

преди 2 години

... чета реакциите тук а и като цяло положението с ваксинацията в страната, с поставянето на ваксините, Запада направи три неща: 1) показа солидарност, за страните които се чувстват като истински европейци 2) показа кой колко струва в общността 3) ваксините, които му трябват ще може да си ги върне, така хем е направил нужното, хем си разполага с ресурса. А българите ще се сетят, че има трябват ваксини, когато се вдигне четвъртата вълна в края на януари, началото на февруари.

34

Вируслав

преди 2 години

СЗО: "Нещо като не върши работа отново и отново, дайте насила пак от същото и по-често!"........А иначе нека дарим нашите ваксини на германците за да не блъскат един върху друг по опашки за бустери и да си прехвърлят там разни бацили един друг. Бъдете хуманисти!

33

Анонимен

преди 2 години

Глупците от източна Европа *** като мухи, но ваксините си ги раздават и препродават. Акъл море.....

32

Ваксините заразяват

преди 2 години

Търсете видеата на доктор Георги Тодоров - и се гответе за война - вие сте във война - тия фашисти посягат с мръсните си черни лапи към душите ви.