116

пенсионер

преди 2 години

докато изпукаме!

115

Анонимен

преди 2 години

ерп вият , нямало да правят разходи за аварии , и без това не правят , през лятото пожарите бяха резултат от несменени с десетилетия жици , некастрене на клони , трансформатори , само в софия не смеят да спират тока , и сего дори в селата около софия тока варира от 160 v до 220v гърмят ни уредите , спират тока постоянно имаме предписание, че трябва да дменят жиците на цялото село от 2020 и нищо , искат само печалби

114

Анонимен

преди 2 години

Пуснете мораториум на хранителните продукти! Хората ще умират от глад с този скъп ток. Да умреш от студ и от глад през 2022 е престъпление извършено от некадърни политици. Почти всички депутати имат участие в преносните мрежи за ток. Това е свръх инфлация в тяхна полза.

113

зелената партия

преди 2 години

Трябва да се забранят фотоволтаичните паркове защото фотоволтаиците се нагряват и това води до повишаване на температурата на земята, както и до разрушаване на земята под тях. Отделно производството им е със силно отделяне на въглеродни емисии. Произвеждат се основно в Китай където за производството им се използва ток произведен от въглищни централи.

112

моето мнение

преди 2 години

Докато Урсула ни плаши с пандемията, ВЕИ мафията се развихри и ни дере яко. Особенно активни са американските мафиоти! Там където те стъпят, всичко се превръща в лунен пейзаж. По NG дадоха как е съсипана природата на Канада след като американците са измислили технология за извличане на нефт от нефтоносни пясъци. По същата причина се съсипва българската плодоносна земя на която са монтирали фотоволтаици. Постоянното пръскане с химикали превръщат земята в пустиня.

111

Анонимен

преди 2 години

ПП се оказаха котило амбициозни Юпита ... Съжалявам, че направих такава грешка .. Като гласувах за тях ... Но не понасях костовистите от "Да, България"

110

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Чакаме да МАХНАТ маските и Сертификати за българи като влезеш в МАГАЗИН.Махнахме *** Борисов.. И тия от "" Продължаваме Промяната"" ще ги МАХНЕМ, ако НЕ искат да махнат арабските МАСКИ, бурки, фереджета..Всякакви педдерази, педдеруги, психопати да се МАХАТ от Парламента и Министерски СЪвет !!! Заради маските ПОСКЪПВА всичко и българите НЯМАТ пари.. Вместо да си купим ХРАНА и Дрехи, педдеразите на Б.Борисов и Сужебните Мошеници искаха да купуваме китайско- турски МАСКИ, тестове и ВАКСИНИ.

109

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Тия мошеници пускаха китайци и н.е.г.ри- м.а.й.муни да се разхождат навсякъде- по СТАДИОНИ, дискотеки и ресторанти, БЕЗ маски, а искаха българите да НОСЯТ маска като влязат в МАГАЗИН... Хората ГЛАСУВАХА да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи....А чужденците и изглеждащи като чужденци- араби, н.е.г.ри и китайци нека се ГЪЪРЧАТ в МИША дупка с ДВЕ маски, и ТОРБА на главата.

108

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

на радев и кирчо мозъкът им е замръзнал

107

Анонимен

преди 2 години

Вкарват газ от Русия а страната е богата на газ *** като роднина на един от най добрите геолози в България чиито сондажи в странат са негови и на бившето предприятие Нефт и Газ , зная. Само че навремето като малка предприятието работеше и в България имаше сондажи имаше и платформи сега купено от групировка нищо не се сондира.

106

Неук

преди 2 години

Явно за новите управляващи ще са важни само хората в най-големите градове. Там се отопляват с парно ( централно ) и с неефективните за отопление при нашите средноденонощни температури през зимата климатици ( ток ). Останалите, които използват газ ( безумно скъп, заради неплащанията на софийската топлоф. ) и дърва ( недостъпни заради лошото качество и безумни надценки ), кучета ги яли. Е, явно добре съм преценил, че ПП силно се надценяват и твърде много си вярват. По-зле са от царските юпита.

105

izh

преди 2 години

Радвайте се слуги на комуномутрите. Не чувам хвалебствени песнопения и фойерверки. Имате си президент, той и антуража му са формирали правителство. За вас остана само да плащате. Никакви други грижи вече няма да имате. Та , радвайте се

104

Анонимен

преди 2 години

Одеве в Несебър един 47 годишен мъж докато чакал да си плати сметката за тока получил масивен инфаркт.

103

ПоетЪ

преди 2 години

За последните 12 месеца цената на природния газ се вдигна от около 70 стотинки за кубик до около 160 стотинки за кубик. За тези кавали, които се отопляват или работят с газ никой думичка не казва. Явно не са много или са със слаби позиции. И за газта нищо, само за тока и парното. За София, 'щото са на парно, а другите кучетата ги яли.

102

радикал

преди 2 години

Ако вдигнат тока двойно и хората не се вдигнат са егати овцете мазохисти.

101

БРАВО!

преди 2 години

31 март 2022 г. е чудесен срок за Мораториума на цената на тока, парното и водата, защото по това време това правителство вече няма да го има, а който не вярва ще види с очите си.

100

Анонимен

преди 2 години

т.е. отлагане на шоково увеличение с няколко месеца и после може и да е още по голямо, 50-80 процента както ми обещаха преди?

99

Измамници

преди 2 години

"Вторият бенефициент на това решение за мораториум е "Топлофикация-София", посочи той.Овчаров призова депутатите да не гласуват този мораториум.Според него е правилно решението за Временна комисия за проучване на състоянието на енергетиката: "Това е правилно, защото служебните кабинети и министри на енергетиката не казаха какво е наследството от ГЕРБ. Някой трябва да ни каже". https://standartnews/balgariya-politika/rumen-ovcharov-s-zhestoka-ataka-po-gerb-za-toka-prichinata-479409.htm

98

Измамници

преди 2 години

"Подобна глупост за мораториум върху цените на тока, парното и водата може да се роди само в главите на бившите управляващи от ГЕРБ. И то съвсем не от грижа за българите да не студуват през зимния сезон. ... Напротив - направиха го заради една група инвеститори, които печелят в момента огромни пари. И с този мораториум ще продължат да ги печелят и през следващата година.Това каза пред БНРРумен Овчаров от БСП, бивш министър на енергетиката в две правителства, участник в преговорния екип по тема "Енергетика" за формиране на коалиционно управление."Вторият бенефициент на това решение за моратори,

97

Анонимен

преди 2 години

Депутати - сегашни, бивши; министри - сегашни, бивши; партийни лидери и "почетни" председатели, дето имат икономически интереси в енергетиката, ще продължават да смучат до март милиони, докато енергоемкия бизнес в България колабира. Да ви имам "промяната".