58

Това е заповед

преди 2 години

Не бързайте да обвинявате Гешев. Хера му е наредила от Козяк.

57

Анонимен

преди 2 години

Какъв в случая се явява Софийски градски съд! Никой! Тука работата опира до КС,до тълкуване,а се изказва тоя който не му е това задължението! Няма да мине това замитане!

56

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата ни каза, че тези обвинения са само твърдения за нещо, което след проверка се е оказало невярно -- т. е. лъжите на герб излязоха наяве. Сега митов лъжецът може да си направи харакири, ако му стиска.

55

Защо наистина

преди 2 години

До Г"След като не разследват вашият любомец Боко с къщата в Барселона, кражбите на милиарди и чекмеджетата с пари, кюлчета и пистолети и няма проблем, защо с Кировото положение да има проблем и да трябва да се разследва?"=/=/ Защото Киро лъжливия дойде с обещание ПП - продължаваме ПРОМЯНАТА.Ти под "промяна" какво разбираш, да прави същото като Борисов ли.

54

Анонимен

преди 2 години

По закона за ДС освен гражданството се изисква лицето да няма фирми и да не е осъждано. Така по памет ви казвам че пише в декларацията.

53

Анонимен

преди 2 години

Всички от заверата на Радев,барабар с партиите помагачи мългат като патки по случая!

52

Хъ

преди 2 години

И защо така бързо-бързо свалихте статията от първа страница. Да не се га.зира народа ли.

51

Всички са равни

преди 2 години

Но. Някои са по равни от другите !

50

Анонимен

преди 2 години

Всички които са кандидатствали за държавен служител са виждали и попълвали декларацията тя е стандартна. Попълва се предварително и без нея не те допускат до конкурса камоли до поста. Така е по закон. Има и изискване лицето да не е търговец най общо казано да няма фирми и дялове.Точно по тази причина дори мисля в настоящата година бяха отнети кметски права и имаше нови избори в един областен град.

49

Евала

преди 2 години

Значи Канадеца и Каскета са си стиснали ръцете и само за пред хората ще правят шоу как уж не се харесват - но нито Киро ще мръдне от поста си, нито Гешев :):):)

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя пръв трябва да се извини и сам да признае лъжата си! После съд! Ама това е България,затова се връщат,щото на Запад за такива работи и в кауша ги държат! А тука я камилата,я камиларя!

47

Г

преди 2 години

След като не разследват вашият любомец Боко с къщата в Барселона, кражбите на милиарди и чекмеджетата с пари, кюлчета и пистолети и няма проблем, защо с Кировото положение да има проблем и да трябва да се разследва?

46

До 1

преди 2 години

"Гешев се изтъргува."=/=/ За пореден път.

45

Даа

преди 2 години

Толкова за независимостта на съдебната власт.

44

Анонимен

преди 2 години

За новия премиер клетва,декларация,гражданство нямат значение! Никой не го е попитал досега какво му е вероизповеданието и има ли въобще такова! Вчера се е клел под канадското знаме,днес под българското!

43

Анонимен

преди 2 години

Труд ви предупреди но не четете.

42

хаха

преди 2 години

Нагаждачи, не прокурори. Ама видяха, че гешефта се мазни, та решиха и те. Няма ли един свестен в цялата им гилдия да похване каскета?

41

Анонимен

преди 2 години

Нямаме съд,няма право!

40

Анонимен

преди 2 години

На обикновен човек ще му скъсат *** и джоба за такова нещо!

39

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ та ГЕРБ. Нали новите са по-добри, почтенни и честни? Защо се сравняват с ГЕРБ тогава. Ако се сравняват значи са си същите негодници само че с още по-големи калинки. Някои и еврейски. Видя се и вчера онова момче, което не може даже и да говори. Него като какъв експерт са го викнали. Икономист на 29 години какво и къде е работил не пише никъде. Един ей такъв като го хванат в Брюксел и ще гълта и ще *** пък макар и да не е гей.