34

Анонимен

преди 2 години

Как ще накарате ВИК да направи всичко, за да намали разходите, като не подменя водопроводната мрежа и има загуби на места до 80% ? Празни приказки. Сега ще кажат, че нямат пари. 30 г. симулираха дейност.

33

Чилов

преди 2 години

Абе,още не си седнал на стола и почваш с " по високи цени " ?! Дотегна ни от тия цени ! Докога ще ни баламосвате ?! Накъдето и да се обърнеш - все скъпотия ?! А тия изобщо не мислят,че има хора с много по-ниски заплати от техните ?! Затова ли гласувахме за вас ?! Да имаме ядрена централа и да плащаме едва ли не най-скъпия ток ?!

32

а гетата

преди 2 години

ДОКАТО В ГЕТАТА ТЕЧЕ ДЕНОНОЩНО ПО НЕЗАКОННИ ВКЛЮЧВАНИЯ ВОДА И ВОДОМЕРИТЕ СА НЕПОЗНАТО ЯВЛЕНИЕ, НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ !!! ПЪРВО ДА СИ СПРАТ "ЗАГУБИТЕ", КОИТО СА ТОЧНО ТАЗИ ОТКРАДНАТА ВОДА В ГЕТАТА!

31

Инфо

преди 2 години

Радев получи подкрепата на изборите от ония милиарди дето сега ги връщаме ние с четворните цени на тока. Няма безплатен обяд - както казва дядо Доганчо.

30

БАНко

преди 2 години

ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ И НЕОДОБРЕНИЕ , СЛЕД ИЗБОРИТЕ , НЕ ЗА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ !!!

29

БАНко

преди 2 години

МИСЛИ НА ГЕРБЕРУХИ : С КАКВО ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ЗАСЛУЖИ 70 % ПОДКРЕПА , А СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ 90 % ОМРАЗА !!!

28

Милия Кирчо

преди 2 години

толкова е сладък с тези презентации, като от ученическата скамейка. А междувременно е декември, зимата пее свойта зла песен и се задава арктически фронт и - 15 градуса температури. А той тепърва ще цъка и ще се чуди... Някой каза, че при това поредно редовно-служебно радево правителство България ще има съдбата на Вера Су - май-прав ще да излезе.

27

Анонимен

преди 2 години

До коментар 30,В Канада живеят българските ескимоси а в България неадентарлците....

26

Анонимен

преди 2 години

Невероятен коментар от 30 за Канада...Вие не се притеснявайте за една от най добрите държави за живеене,всичко е много добре балансирано там....

25

Пред Киро

преди 2 години

стои въпроса с приоритетите - от какво ще измре народа по-бързо - от студ, глад или от ковид 19.

24

До Анонимен 28:

преди 2 години

"...Не съм специалист по темата , но това ми се вижда лесно решение....." - Убиваш :))). Комай в БГ никой не е специалист по нищо, но винаги има "лесно" и "бързо" "решение" за всичко. Мислиш че в правителството няма също такива "специалисти" като теб с "готови лесни решения ? Само гледай .

23

Добре го е

преди 2 години

измисли Кирето - да си намалим разхода на ток посред зима. Синоптиците обаче дават да стане -15 градуса. Ама те в Канада сигурно и с по-ниски температури са свикнали - там живеят българските ескимоси - всеки ги познава щот са боси, както се пееше в една песничка - Ох Канада, Ох Канада ...

22

Анонимен

преди 2 години

Ами решението на проблема с цените на тока е супер елементарно - променете състава на е енергийния микс. Намалете дела на скъпия ток в него, а увеличете дела на евтиния ток от АЕЦ, който се изнася и някой реализира огромни печалби. Така всичко ще е 6. Не съм специалист по темата , но това ми се вижда лесно решение. Друг е въпроса дали има желание да се направи.

21

БАНко

преди 2 години

СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНО , А БЕЗУМИЕТО НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ДЕСА СПРЕТНАХА В ПАРЛАМЕНТА БЕЗ МОЗЪЧЕН , ЧИСТО ГЕРБЕРСКИ , МОРАТОРИУМ , ЕСТЕСТВЕНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Играем си на развален телефон тука, другия път просто попитайте Мустафа

19

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство е от месеца и сега тези същите се правят на изненадани от цените. Странна работа.

18

Анонимен

преди 2 години

Направихме всичко възможно,но цените трябва да се повишат.АМ Хемус не е нужна,МРЗ не стои на дневен ред ,важно е,че свалихме Борисов.Трябва да се радвате ! Сега атакуваме Гешев ! Доволни сте ,нали ?!

17

БАНко

преди 2 години

МАЛКО ФАКТИ : ЮНИ 2012 СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ТОКА С 18 % !!! НАРОДА ЗАПОЧНА ДА ПОЛУЧАВА ГОЛЕМИ СМЕТКИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И С КАМЪНИ ГО ИЗГОНИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ !!! ТОГАВА БЕШЕ ТИКВЕНАТА ЗИМА !!! СЕГА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ ГЕРБЕРУХИ !!!

16

Популизъм

преди 2 години

Няма как цените за промишлеността да скачат, а за населението - не, просто пазарната икономика работи така. Задъжането на цените си е чиста проба популизъм и отлагане на проблема във времето...Просто сега ще си проличи, че т.н. Харвардски чета са нищо повече от едни образовани крадци. Нова версия на Милен Велчев и Ники Въсилев.. Пък вие чакайте да се оправите. Седем месеца са на власт и аз лично не видях нещо да са свършили, освен да "разкриват схеми".

15

Руми

преди 2 години

По-леко се диша без ГЕРБЕРИТЕ.