59

Анонимен

преди 2 години

да *** изследванията и случайте в израел сащ показват обратното . блумбърг платени статии

58

Неочаквано тъп

преди 2 години

Некога е казано. Последните ще бъдат първи.Не ваксинираните оцеляват, първите и всички след тях, всксинирани ще си заминат в рамките на 3-4г. Требва да се разреждане на таз земя

57

Щирлиц

преди 2 години

Внезапен припадък-по-често след поредната "ваксина",отколкото поради болест.

56

Анонимен

преди 2 години

Нагли лъжи за пореден път. Не ви ли писна да пишете лъжи? Всичките лъжци и пропагандатори на тия фалшиви ваксини ще бъдат наказани жестоко. Не им се иска пандемията да свършва, защото си пълнят джобовете покрай нея. И затова търгуват с човешките животи. Хора, НЕ им се връзвайте и си запазете живота докрай. Никой няма право да ви определя свободите, вие си ги определяте сами. Тия кодове ви правят стока, като едни *** от стадо сте. Този целият цирк и пропаганда е за пари, за много пари.

55

Анонимен

преди 2 години

Журналистчетата деликатно премълчават, че набодените въртят миокардитната рулетка при всеки пореден бустер. Премълчават и че вакснатите се разболяват и умират. Така че ако си чистокръвен, рискуваш да докараш миокардит от ковид, а ако си набоден, рискуваш миокардит от ковид, плюс при първа доза, плюс при втора доза, плюс после всеки 3 месеца с бустера.

54

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с твърдението на статията. Но един странен въпрос. Тъй като и "ваксинираните" се заразяват, то при тях си стои шансът за миокардит след заразяване. Ако го съберем с този от ваксината, то дали си заслужава да вдигаме залога?

53

Кунчо Бустера

преди 2 години

Така е, Кунчев се зарази след Pfizer бустера. Миокардитите и всичко останало са от вируса.

52

Daskala

преди 2 години

Матей 24:11

51

Ахъ

преди 2 години

"Ми какво да кажа, като ми направиха ЕКГ там ясно се виждаха т.нар. "прескачания", тоест нарушения в ритъма, пък и аз си ги усещах."=/=/Ритъмни нарушения и миокардит са различни неща.

50

Я бре

преди 2 години

Я пак се опитайте да формулирате мисъл. Ваксините предизвикват миокардити в пъти повече и след всяка нова доза процентът на тромбози и миокардити се увеличава. Затова е зорът да ви бодат колкото се може по-често.

49

Анонимен

преди 2 години

От ваксината е. Всеки го разбра. Отровите ви убиват.

48

Кунчев Воскресе

преди 2 години

и аз съм с ново сърце, ама добре, че цялата Държавна Машина е зад мене - даже не знам от къде го намериха, сигурно някой е обявен за безследно изчезнал...

47

Анонимен

преди 2 години

Унищожението на световното населиние върви точно по пландемията. Ресурсите свършват. Скоро и храната. Сами виждате как цените летят за да може покупателната способност на хората да намалее до възможният минимум. Едни ще преяждат а другите ще преживят като крава. По умните и паметливите ще си спомнят как едноокият кравар през 90-те години каза че Българската земя неможе да изхранва повече от 5 милиона души. Това го казва на нас които хранехме 250 милионна Руснаци. Представяте ли си.

46

И проучването

преди 2 години

вероятно е поръчано от Пфайзер и Модерна?Чудно ми е къде ще се намери независим разследващ.

45

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: ТАЙНАТА НА ВАКСИНИРАНЕТО Е ВЪВ ПРЕВАКСИНИРАНЕТО!! ИЗЧИСЛЕНО Е, ЧЕ ПРИ НЕПРЕСТАННО ВАКСИНИРАНЕ ИМУННАТА СИСТЕМА РУХВА! ЗАРИБЯВАМЕ ПЪРВОНАЧАЛНО, ЧЕ ВАКСИНАТА Е ДОБРА В КОЕТО ИМА МЪНИЧКО ИСТИНА И ПОСЛЕ ПРЕВАКСИНИРАМЕ И ПРЕВАКСИНИРАМЕ И ПРЕВАКСИНИРАМЕ ДОКАТО МЪРДА! СЛИЗАНЕ ОТ НАРКОВИД ВАКСА ВЛАКА НЯМА ОСВЕН ПРИ СМЪРТ!

44

Анонимен

преди 2 години

30-40 на милион и го правите на въпрос? страхливци тотални. изкарвайте си вируса и се скриийте, че ми се драйфа от мозъчни донори

43

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНА ПЛАТЕНА ИЗМИСЛИЦА!!! КОГА ПРОВЕРИХА ДАННИТЕ НА 39 МИЛИОНА ДУШИ :D ПРИНЦИПНО НЕ Е ЛЪЖА, НО НЯМА КАК ДА ИЗВЪРШАТ ТАКАВА ПРОВЕРКА ЗА ТАКЪВ БРОЙ ХОРА! ТЪЙ, ЧЕ ПОРЕДНАТА РЕКЛАМА НА ВАКСИНИТЕ

42

Анонимен

преди 2 години

заключенията ви че не трябва да се ваксинираме са меко казано абсурдни, ако не смешни....

41

Анонимен

преди 2 години

От великото проучване излиза, че рискът при ваксинираните да се сдобият с миокардит е много по-висок, тъй като те също се заразяват и боледуват от ковид.

40

Анонимен

преди 2 години

Не и при децата !!! Има кардиолози в САЩ, които казват, че за първи път лекуват дете с миокардит.