43

НАШЕНЕЦА вместо

преди 2 години

Да е в "час" с международната политика на " Управляемият Хаос" , гледа ТV кога сложи на масата - шишето с ракия и гледа " Фермата" . А " Фермата" е за *** от кравефе.мата , но *** и му го кажи туй на нашия с РАКИЯТА !

42

НАРОДА въобще

преди 2 години

НИЩО не проумява от Историята ! И ще си тегли теглото защото , Историята е ител, но има Най-калпавите ученици , които точат зеле, варят ракия и после се чудят на скапаната си мизерна ПРОКОПСИЯ ! Света е подтикван в пламъци да ЗАГОРИ а нашенеца у дома неадекватен - вие Зелеви сарми ! Ще го жалиш ли такъв - неадекватен ?

41

САЩ няма нито

преди 2 години

***, нито Кураж да се изтъпанят пред силен съперник. Те могат да се гаврят само с държавици които са безпомощни - "носейки " им " свобода и демокрация", защото имат КАКВО да им се ОТНЕМЕ !

40

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

И Слава Богу че я ИМА Русия, щото днес и НАС можеше да не ни ИМА ! Подождьом немножко и отново всичко ще си "Легне" на мястото ! Но "Новият живот" винаги идва с Зор , Болка, Мъка и Писък, демек пак ще стискаме здраво юмруци , зъби и смръщени вежди ! Френската революция прие ГИЛОТИНАТА по принуда ! Историческият момент щом си го САКА - значи Оно си ТРЕБЕ !

39

Анонимен

преди 2 години

Когато СССР предложи на два пъти германия да се обедини, САЩ и Обединеното кралство не дадоха... а немските плу'жеци нарекоха безродника аденауер "баща на републиката". По-долен от немския плу'жек е единствено алканският му неграмотен фен.

38

ГОЧО

преди 2 години

Интересно защо наричата само северна корея зомбита, а останалият свят не е ли същията!?Навсякъде има и глад и у-б-и-й-с-т-ва на неудобните и тоталитарни управления прикрити под названието демокрация!!! Само дето в северна корея всичко това е по-масово и не се крие!

37

Крим е руски

преди 2 години

Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???

36

Анонимен

преди 2 години

До Така е ..Руснаците си имат земя- търсят си обитавани територии, които да работят за тях.

35

2LOOP

преди 2 години

Кой , какво, кога, бъркане на глаголни времена,и " статията" става неразбираема!

34

Анонимен

преди 2 години

Обединена Корея............евентуално............ ще е голяма конкуренция и заплаха за Япония!!!

33

До Star

преди 2 години

Остров Сахалин е руска територия, той е над Япония................руснаците няма да го дадат нито на Корея, нито на Япония!!!

32

Елементарно е

преди 2 години

Двете Кореи ще се обединят много лесно провто с китайска помощ Ким ще нахлуе и превземе южнокорейските голювци

31

Булгаристанеца е

преди 2 години

Ахмак ! Той морал няма , днес е със САЩ утре пак с РУСИЯ ! Това е национална традиция и типична ПРОСТОТИЯ ! У него има Прагматизъм - той е там накъдето ДУХА ВЯТЪРА ! Днес ти за него си Баща и Майка ! А утре : Ти ли бе , твойта мамка ! С българин алъш вериш, най-добре е далеч от него до стоиш !

30

САЩ са тафта !

преди 2 години

За никакъв Х нестават, щом дето идат , все като гонено куче бягат. Защо се не изтъпанят на Кимчо ? Нали са голямата работа ? А са седнали на Русия да се МРЪЩЯТ ! ГРЕШКА ! ГОЛЯМА ГРЕШКА ! Щом се изтъпаниха пред Русия , ще загубят бая от своята ТЕПСИЯ ! Само гледай какво ще стане с Украина ! Сами САЩанците ще им я набутат на Руснанците !

29

Анонимен

преди 2 години

Ким чен Ун е заплаха за Джо Байдън-дъртия дементен старец ...............да, само Доналд Тръмп(голям президент и велик човек) можеше да се разбере с дебелия Ким!!!!

28

oz

преди 2 години

Германия след обединението на ФРГ и ГДР стана по-силна държава.............Обединена Корея ще е много силна държава, заплаха за Япония...................но Великите сили САЩ и Китай трудно ще допуснат двете Кореи да се обединят!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът е най-голямата грешка на човечеството ... след Джъстин Бийбър.

26

Анонимен

преди 2 години

СК е грешка ...

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Кое е немското икономическо джудже, ако не е тайна? Германия? АУАМАНАУАУУХАХУАУХАХУАХХУАУАХ

24

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше масивнат подкрепа на Китай, Северна Корея, щеше да се разпаднала пред 40 години ...