18

Анонимен

преди 2 години

Той грипа дето иде е по-гаден от "Омикрон", ноооооооо е по-важдо да се ваксате, я колко вакса сме напроизвели пък вие се дърпате

17

Коприва

преди 2 години

Услади им се да висят в студия, ей. Явно директивата сега е - шашкайте с квот има. Или по-точно - за каквото има инжекции. Благодарим за грижите, няма нужда. Нашите тела са си наша грижа.

16

Анонимен

преди 2 години

До 29. Ама много си духовит и оригинален, ще знаеш! Ти пък си купи правописен речник.

15

Ами кажи. колко е Т?

преди 2 години

Ще ви изям измислени професори! Температурата повече от два дни е знак на болест според професорката.Ами аз имам температура от както съм се родил и се чувствам засегнат от нея, че ме обвинява ,че съм болен. Моля професорката да си прочете учебника по физика от седми клас където Келвин обяснява какво е температура и какво е липса на температура. и че няма температура НЯМА такова понятие. Чао до скиф ...Чакам исказване на другите професори....

14

Анонимен

преди 2 години

Новата здравна министъра супер нагло отговори по канал 1, че зеления сертификат не бил никаква дискриминация, той се издавал по 3 причини и като не искаме да се бодем, тогава да си го изкараме като се разболеем или като си плащаме тестове. В прав текст го каза. А когато я попитаха дали ще въведе задължително ваксиниране, се гърчи и извива и накрая обяви, че ако хората не се ваксинират доброволно, тя ще е принудена да вземе мерки. Мутренска работа. Елате вие, да не дойдем ние. Ей това беше интерв

13

Годжи

преди 2 години

Ем чи 2 зими де беше тоя грип,сигурно на сейшелите почивка,а

12

Анонимен

преди 2 години

Що не вземете да си синхронизирате лъжите бе до лни професори. Профи. Найденски Омикрон от 3 до 5 пъти по заразен . Късно е за противогрипна ваксина. Профи. Христова Омикрон с 50 процента по заразен не е късно за противогрипна ваксина. *** може ли да се излагате така пред работодателите си? А може и за различнни да работите? Единия по заразен от 300 до 500 процента другия скромен 50 процента. Ама то на мегдана на село може да си ръсиш каквото искаш. Няма прокуратура да ги събира тия по килиите.

11

Анонимен

преди 2 години

хАма българския грип не е кхато хам'риканския. Бат' Били не знай щама. Какх Ша прай ся фъксинатъ.

10

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха ли го вече? Въпреки това и няма да се ваксинирам.

9

К

преди 2 години

Отменяйте всички мерки, за да стане Омикрон доминантен и да приключваме с тази одисея. Природата си знае своето - само не вървете срещу нея от сребролюбие.

8

Анонимен

преди 2 години

Едно време какъв грип имаше.То днешния ковид нищо не представлява пред грипа от живково време.

7

СТИГА ВЕЧЕ

преди 2 години

Ами нека проф. Христова се набоцка с всички налични ваксини за грипове и ковиди, да се затвори вкъщи трепереща от страх и да ни лиши поне за известно време от медийното си "присъствие". ВСЯВАНЕТО НА СТРАХ И ПАНИКА У ХОРАТА СЕ ЗАПЛАЩА...РАНО ИЛИ КЪСНО!

6

Дедо

преди 2 години

Единия вика :"Късно е за ваксинация", тъз вика :"Не е късно...." !?!? Тва и аз го знам , или е късно , или не е !

5

Анонимен

преди 2 години

Да грип има защо обаче не се правят комбинираните тестове за грип и коронавирус

4

Анонимен

преди 2 години

тая мисирка откри Америка.

3

Но ваксин

преди 2 години

Световната здравна организация излезе със становище, че ваксинацията не може да спре разпространението на Омикрон.

2

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Кво изследвате вие бе? Хал хабер нямате от делти и омикрони. Преписвате от чуждите медии и изпълнявате нареждания. И си мислите, че сте успели да ни излъжете. Прозрачни и елементарни сте.

1

Darth shadow

преди 2 години

грип има в болния и възпален мозък на ива христова повреден е от ковида :)))