195

Христо Христов

преди 2 години

До Татул"Не може да имаме атомна централа, да произвеждаме евтин ток и да плащаме някакви луди сметки." - при демокрацията всичко може.

194

Христо Христов

преди 2 години

До До В./195"Друг щеше да скача от радост за изнесените за печалба повече количества, а аз, ти и 99% от народонаселението щяхме да изплащаме доживот, че и след това, нови мощности..." - така е при демокрацията и ЕС.

193

Христо Христов

преди 2 години

До Ха-ха"Вместо да се разследват причините за високите цени и това къде отиват баснословните печалби" - капитализмът е за да има печалби, а високите цени са защото има търсене извън БЪлгария. Ти комунист и антиевропеец ли си, че задаваш такива въпроси?

192

Ха-ха

преди 2 години

Вместо да се разследват причините за високите цени и това къде отиват баснословните печалби, да се ограничи износа, се налага мораториум, който по-скоро ще прикрие истината и ще създаде проблеми.

191

5

преди 2 години

Е,как досега не я заплашваше!А нашето съществуване не е ли важно?Айдуци!

190

До В.

преди 2 години

по-скоро "Тц" при така заложените правила и механизми. Друг щеше да скача от радост за изнесените за печалба повече количества, а аз, ти и 99% от народонаселението щяхме да изплащаме доживот, че и след това, нови мощности...

189

В.

преди 2 години

Ако имахме построена Белене щяхме да скачаме от радост за енергийния дефицит, който си спретна ЕС. АЕЦ щеше вече да е изпратен. Помните ли експертите, койлито казваха че не е нужна

188

333333

преди 2 години

Аз съм шокиран от цената на ТОКА.

187

Татул

преди 2 години

Искам да се провери и оповести свързани лица ли са с ерп тата и други ключови дружества лицата работещи в КЕВР. Да видим невинните овчички дали не са вълци в *** кожи. Моето мнение е, че всичките до един са за затвора. Като не им оттърва на дружествата да си ходят от дето са дошли. Не може да имаме атомна централа, да произвеждаме евтин ток и да плащаме някакви луди сметки. Бай Тошо ни даде енергийна независимост, а няколко продажника я дадоха в ръцете на чужди екплоататори.

186

Анонимен

преди 2 години

Енергийната сигурност я ликвидира Меглена Кунева със закриването на блоковете в АЕЦ"Козлодуй", после доосмъртването й продължи с провала и на другите енергийни проекти. Сега вече ликвидират и българите, и унищожават природата чрез затлачените с вецове реки...

185

ГЪДЮ

преди 2 години

ХИНОВСКИ,НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, Е ЧЕНГЕ ОТ ДС.БИВШАТА.КОМУНИСТИЧЕСКАТА...ЗА НЕГОВО СВЕДЕНИЕ СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА ПРЕМИНАВА ПРЕЗ СИГУРНОСТТА НА НАРОДА-НЕ МОЖЕ ДЪРЖАВАТА ДА Е СИГУРНА,А НАРОДЪТ НЕ!!! ТАКА ЧЕ,ПЛЕЩИ ДИВОТИИ И ДЕЗИНФОРМИРА!!!! НЕ МУ ДАВАЙТЕ ФОРУМ!!!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Този КЕВР да си ходи. И без това няма работа до март. За какво ще получават заплати?

183

Анонимен

преди 2 години

"...Не може законодателният орган да се намесва в дейността на един независим регулатор..."=============== Неясен остава въпросА с тъй наречената "независимост" на регулатора. Без значение дали той е енергиен, съдебен или друг орган. Защото по Конституция изборът на членовете му като квоти минава през парламента, президенството и през съсловните организация, колкото за парлама. Иначе си е изцяло политпромоутиран. Тогава, къде остава прокламираната "независимост"? И защо всички са пас по дефолт?

182

До 204 ЕС изход

преди 2 години

Фон Лайен е разследвана за милиони, съмнения корупция ваксини ЕС, съпругът й. Знаете кои марки се внасяха в Европа.Лайен не е избирана пряко от народите на Европа, а в една тъмна стаичка. Още по-страшна е ЕВРОГРУПАТА, също неизбирани от европейците, хинансовите акули. Затова Орбан каза: "ЕС не е този, за който навремето мечтаехме, ето защо не бързаме с еврото".И не вярвайте на високите рейтинги за Б-я, Гърция също имаше високи рейтинги, Варуфакис отказа да тегли нов заем, ТОЗИ БЕШЕ ПРОБЛЕМЪТ.

181

Анонимен

преди 2 години

Налагането на санкции не е демократично, а е диктатура. Има много форуми, където българските дипломати на държавна заплата трябва да започнат да говорят по въпроса, как някакви брюкселски чиновници се опитват да ни извиват ръцете. Кой постави тази фон дер Лайен на този пост? Тя е парашутист, не е избрана на избори. Защо българските дипломати мълчат като риби на международни форуми. Значи не са достатъчно квалифицирани.

180

Право в целта

преди 2 години

Заплашва ви, че няма да можете да си взимате десетките хиляди левове заплати и да си карате лъскавите лимузини, за сметка на народа. Престъпници долни!

179

Бум-Бум

преди 2 години

Експерт,хайде омитай се.Ходи се пенсионирай .........

178

До 227 ЕС изход

преди 2 години

Докато ЕС си бъркаше в носа, САЩ, Англия, и Китай инвестиции увеличаване с 21%, спасиха света. Половината пари за България сазаеми лихвите ще ги плащат внуците ни. Условието е да закрием до 2026 ТЕЦ123, както е обещал ГЕРБ, и да признаем Македония.Трябва да се съгласим и на Зелена Сделка. Ковид беше само малък тригер спомагащ кризата 2008 г. Зелената сделка са непосилни цени ТОК и подяряване то на Козлодуй. Има и расова и ЛГБТ търпимост в ПРИЛОЖЕНИЯ ЕС. Влизаме в страшна игра с "ПланВЪЗ" и ЕВРО

177

не може да бъде!

преди 2 години

Тия хининчета дето ни пробутва г-н Хининовски не са от вчера.Според мен той не е никакъв експерт -може и да има познания в енергетиката ,но ги използва изключително за лобистки и лични користни цели.Задънената улица ,в която се намире нашата енергетика се дължи на точно такива като него!

176

До 227 Изход ЕС

преди 2 години

След излизането на БРИТАНИя, ЕС загуби сериозен вложител членски внос. Б-я плаща около един милиард годишно членски. НАТО също иска увеличаване вноска 2% от БВП. БВП на Българияя годишно е 120 милиарда. ЕС дава общо 750 милиарда ЕВРО, на всички членки ЕС за справяне с криза План Възстановяване, като 50% от сумата са ЗАЕМИ-Б-я плаща лихви. ЕС банкерите ПЕЧЕЛЯТ, основно ГЕРМАНИЯ. С МНОГО ТЕЖКИ ЗА БГ условия.Кризата от 2008 продължава, А-я и САЩ ФЕД спасиха света печатане пари, и Китай 21% инвести