29

Анонимен

преди 2 години

Дотогава ще циркулира, след това ще се движи праволинейно равноускорително.

28

Край

преди 2 години

Тоя не е никакъв професор. Аз ще ви кажа - омикрона ще обикаля точно 6м. и 23дни /календарни/. Значи съм академик.

27

А

преди 2 години

И след шестия месец ще спре ли? Или ще се появи нова версия?

26

След което

преди 2 години

...идва нов щам с поредната буква... и т.н. до свършека на Времето!

25

Анонимен

преди 2 години

И по-добре да циркулира той, нали леко се кара. Ситуацията в момента е "ПАНИКА! нов по-безобиден вариант ще измести старият по-смъртоносен".

24

хах

преди 2 години

Как разбра че 6 месеца ще го има тоя щам? Кой му е дал титла на тоя?

23

11

преди 2 години

Бреей, британският вариант беше 10% по-заразен от уханския, делтата беше 60% по-заразен от британския, а микрона 300% по-заразен от делтата. Тогава: 1,1 Х 1.6 Х 3 = 5,28 - това е 428% (!!!!!) по-заразен от страшния ухански вариант. Аве, откъде ги ровите тия откачалки професори?

22

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш "ще използваме изкуствени вирусни частици, които притежават цялата структура на вируса, но без информационна РНК" това прав текст каза че няма проблем да си направят изцяло изкуствен вирус. Евала. Чакайте да свърши пандемията. Две години дупчат с една и съща ваксина, но сега, защото следващите 6 месецае има Омикрон, трябвало да ъпдейтеат ваксите. А защо до сега не го направихте за Делта, като ваксината в създадена за Алфа?

21

Дедо

преди 2 години

Кой са ваксинирал , ваксинирал ))) Надлъгването започва от начало !

20

Зиг

преди 2 години

""На прага сме на влизането на грипната епидемия, късно е за поставяне на противогрипна ваксина", изтъкна проф. Найденов." Но в разгара на Корона пандемия никога не е късно за поставяне на ваксина, нали?

19

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Е-е-е ! 10 ме развесели !

18

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Аз пък съм абсолютно сигурен ,че трябва да приеме нещата спокоино без паника със необходимо внимание и със вяра ,че всичко ще преодолеем и пак ще си хапваме и ще си пииваме ! А дано !

17

Да си додем на думат

преди 2 години

Световната здравна организация излезе със становище, че ваксинацията не може да спре разпространението на Омикрон.

16

Анонимен

преди 2 години

Професор Найденски е специалист по Омикрона. Цял живот го изучава. Вярвайте му...

15

бустермен

преди 2 години

Септември ще бъде Май, Ковид ще мутира безкрай...ще бъде!

14

Анонимен

преди 2 години

Делта циркулираше 4 месеца и беше изметен за 1 седмица от Омикрон.... Ама оми-вируса ще успее да изкара 6 месеца, въпреки Новия вариант, който ще го подпъне.... Разбирам!

13

Antvx

преди 2 години

Някой знае ли къде все-още мога да се заразя с нещо друго, различно от К-19? Антракс...Ебола... ? Сифилис поне остана ли???...

12

даимМките

преди 2 години

Поредния фашист.

11

Една мисъл

преди 2 години

Той вируса нали е елементарна жива частица, която има само една цел -да се размножава? Е как тогава разбра в коя си част трябва да мутира за да не го ловят антителата на предходните вируси че и ваксините? Започвам да си мисля че онези хора които пуснаха първоначалния вариант сега пускат и модифицирани такива. Каква обаче е целта освен печалба в някои сектори на обществото за сметка на смъртта на % от населението. Това трябва да се замисли човечеството и да потърси тези хора.

10

Обикновен човек

преди 2 години

Нека да си циркулира, но не по света, а само в НС и в БАН. Там си е пълно с вируси, че един повече или по-малко няма никакво значение. Може и в болниците да си циркулира. Там е същото положение като в споменатите инститции.