241

Анонимен

преди 2 години

напротив, много по-добро е

240

до 252

преди 2 години

До Анонимен, -И си представяш спасяването на хора от пландемия с грипен вирус? Би ли обяснил? Заковаване на вратите на домовете? Полицията да лови хора и насила им инжектира доброволно безполезния бъркоч, или да им пъхат насила тръби в дробовете за да вземат големите бонуси .....или нещо друго? А за ковид отделенията питай доц Мангъров. Той работи точно там.

239

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да поработи в ковид отделение, явно не е виждал ковид болен! ---///----- Ковид отделенията са в това състояние, защото Боко и Рундьо не си мръднаха пръста за вас, докато вие се джафкахте кой от двамата е по-убав. Парите, с които можеха реално да спасят хора, те ги раздадоха на кръчмари и хотелиери.

238

Въпрос

преди 2 години

До Един 250 и до Плъх 242------ Имам един сериозен въпрос. С такъв сертификат може ли да се пътува по самолети и до чужбина или е само за вътрешно ползване. Моля за информиран отговор.

237

Анонимен

преди 2 години

От невеж народ - толкова.

236

Един

преди 2 години

До Плъх242 Добреимаш сертификат за три месеца. Имат и много други, но замислвш ли се какво да правиш като минат трите месеца? За мен хората се вкарват в принуда, капан да се съгласят на инжекция с екперименталния продукт.

235

До 242-Плъх

преди 2 години

Много точно мнение! Сигурен съм ,че около 70% от българите го изкараха,и имат добър имунитет! А ваксерите да го ....хат!!!Кой се е пре...***-пре..***!!!

234

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Чакаме да МАХНАТ маските и Сертификати за българи като влезеш в МАГАЗИН.Махнахме *** Борисов.. И тия от "" Продължаваме Промяната"" ще ги МАХНЕМ, ако НЕ искат да махнат арабските МАСКИ, бурки, фереджета..Всякакви педдерази, педдеруги, психопати да се МАХАТ от Парламента и Министерски СЪвет !!! Заради маските ПОСКЪПВА всичко и българите НЯМАТ пари.. Вместо да си купим ХРАНА и Дрехи, педдеразите на Б.Борисов и Сужебните Мошеници искаха да купуваме китайско- турски МАСКИ, тестове и ВАКСИНИ

233

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Тия мошеници пускаха китайци и н.е.г.ри- м.а.й.муни да се разхождат навсякъде- по СТАДИОНИ, дискотеки и ресторанти, БЕЗ маски, а искаха българите да НОСЯТ маска като влязат в МАГАЗИН... Хората ГЛАСУВАХА да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи....А чужденците и изглеждащи като чужденци- араби, н.е.г.ри и китайци нека се ГЪЪРЧАТ в МИША дупка с ДВЕ маски, и ТОРБА на главата.

232

Потърпевшите

преди 2 години

Този професор греши,има починали,след повторно преболедуване! !!Такива като този, объркват хората, нищо не знаят, а им се дава трибуна! Предлагам да поработи в ковид отделение, явно не е виждал ковид болен!

231

Плъх

преди 2 години

Та да довърша . За шест дена го изкарах НА КРАК! Да, бях много зле ,но не съм лежал. Главоболие, безсилие...Това е ,което те бута ...Другото много слаба кашлица и едно такива никакво състояние. Мина ,забравих ...Вчера си направих тест за антитела - 194 bau/! Имам сертификат за три месеца. Мисълта ми е:явно 70-80 процента от населението си го изкарахме . Повечето леко и почти без да разберем , други инак ...Не се плашете да идете да се проверите .

230

Плъх

преди 2 години

Вярно е. Всичко е истина . КУвид съществува. Има го . Не вярвах особено в него . В края на година и половина от внедряването му изкуствено и аз го срещнах. Подигравах маскираните , гаврих ваксите ...вербално де... И нещата се случиха ...почуствах се зле . Болен . Отпаднал , мускулни болки...Падна ми гласа . По някое време изгубих мирис. Двама колеги положителни. Отидох на тест . Не ,че им вярвам ,но ...готов за карантина . Тест - отрицателен! След три дена се възстанових. Полека . И мирис .

229

Анонимен

преди 2 години

Как може тоа такива глупости да приказва! Сички знаеме, че тромбози и проблеми има само от ваксинирането и естественото преболедуване си е най-добре!

228

????

преди 2 години

До Анонимен- Taka!! Но защо използвате думата "преболедували"? Който го е хванал вируса и го изкарал без да се разболее и без да го усети дори, не се ли брои? Та нали това са хората с най-добър имунетет и на тях разчитаме най-много за изграждането на истнски обществен имунитет? Или се връзвате на медийната пропаганда за "преболедували", та само на тези които ги вкарват в болница да раздават сертификати. Щото тогава е далаверата с фондовете.

227

Анонимен

преди 2 години

Не се пънете ваксъри. Пребуледувалите имат най-добрият имунитет. Молете се вашия да работи,пожелавам ви го!

226

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах другаря Мунчев кога, при кой екип и с каква ваксина се е имунизирал или ми се прави на антиваксърче.

225

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПреболедувалите изграждат по-слаб имунитет и много често ги повтаря, а фалшиво преболедувалите направо ги трепе като мухи.

224

????

преди 2 години

"Не искат да се ваксинират, защото имаше 24/7 пропагнда от Русия, първо за омаоважаването на опасността от вируса, след това за опасността от ваксините" ????.....Каква Русия те гони бе? Създателя на mRNA Robert Malone, нобелови лауерати, учени и епидемиолози от САЩ и Британия, лекари на първа линия при ковид и т.н. ли да пренебрегнем? Или всички факти за калпавите ваксини? И хващаните ежемесечно лъжи, на вакс-фашистите?

223

ИМУННА СИСТЕМА

преди 2 години

Не, преболедуването не е "100% еквивалент на ваксинацията". Двете неща са несравними. При среща с вируса и без антитела имунната система има възможност да "проучи вируса" и да създаде антитела срещу няколко различни компонента (протеина) на вируса и освен това остава евентуално някакъв клетъчен имунитет. В случая ваксината е подходяща евентуално за хора, които са в риск от усложнения поради вече налични хронични заболявания. Това е лично разбиране на нещата, не твърдя че съм прав.

222

Анонимен

преди 2 години

Дори не е еквивалент на ваксина, понеже се установи, че преболедувалите имат от 6 до 12 пъти по-силен имунитет спрямо ваксинирани.