19

Анонимен

преди 2 години

Трети пол не съществува. Колкото и да им се иска на някои психопати такова нещо просто няма.

18

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВИЛНО! ВЪВ ПРИРОДАТА НЯМА 3-ТИ ПОЛ! ИМА МЪЖ, ЖЕНА И ЖЕНА КОЯТО НЯМА НУЖДА ОТ МЪЖ, ЗАЩОТО СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА БЕЗ МЪЖ!

17

Анонимен

преди 2 години

Мачкай активистите за пола Х. Мачкай наглото недоразумение елън-кейн.А еспч е сбирщина зависими лицемери, която защитава доказани терористи. Русия и другите независими държави трябва да спрат вноските си за нова ко'тило на несправедливост и поддръжка на диктатурите.

16

аз

преди 2 години

Ако нямат половите белези на нито единия от двата пола - нека да им разрешат да са Х. Това е същото като децата от еднополовите бракове - ще ги призная когато детето покаже с тест че притежава ДНК от двамата родители

15

Личните документи

преди 2 години

служат за установяване самоличността на човек.На тях има снимка,която задължително трябва да е актуална.Ако си неутрален и днес искаш да си с визия на жена,а утре на мъж,каква снимка ще сложиш?Две снимки?Вършиш престъпление,полицията какъв субект ще търси?На тези с многото полове трябва да им заковат чип в главите и да им следят пръстовите отпечатъци,но няма скенери навсякъде-по границите,в банки,мед.заведения,учреждения и пр.места,където искат точна самоличност.

14

Здравец

преди 2 години

Ако хората имаме поне малко здрав разум, следва всичко, което не се определя като мъж или жена да бъде евтанизирано. Тези твари са против естествения ред на на планетата, и са вреди за човечеството. Уви джендъризма се толерира и се налага, силово, от САЩ и ЕС. Това няма да доведе до добро, напротив.

13

"Четири лапи&qu

преди 2 години

Ако някой се впише в паспорта с " К " , можем ли да го ловим и да го даваме за осиновяване ?

12

Анонимен

преди 2 години

Защо само М,Ж и Х. Това е дискриминация трябва да се разрешат всички букви от азбуката да може да се определиш като П, Л, К, или З

11

Анонимен

преди 2 години

браво че са проявили здрав разум и са ги поставили тия с психичните разстройства на място

10

Анонимен

преди 2 години

брави че са проявили здрав разум и са ги поставили тия с психичните разстройства на място

9

smoke_chiba_chiba

преди 2 години

Явно Английската правосъдна система си е запазила здравия разум.

8

Някой

преди 2 години

До Bit6И аз се изненадах, да не кажа и шокирах. Ми то е логично, след последните глупости натворени в нашето време нормалните хора да се опитват да вземат съдбите си в своите ръце. Все някъде трябва да има граница между безумието и нормалноста. Надявам се вече да сме я достигнали, и нещата вече да тръгнат към по- добре.

7

Анонимен

преди 2 години

"Като не ви харесва в България или САЩ, хайде отивайте в UK, там е хубаво, няма пол Х и всичко е наред. ."----------И в България няма такъв пол, няма и да има. Като не ти харесва положението, омитай се в САЩ и си смени паспорта на пол Y като си толкова солидарен.

6

Анонимен

преди 2 години

Има два вида пишо в гащите и според това си мъж или жена. Хермафродитите само за тях нека има самоопределяне. Всички останали могат да се определят, както си искат, но не и на хартия.

5

Анонимен

преди 2 години

"Като не ви харесва в България или САЩ, хайде отивайте в UK, там е хубаво, няма пол Х и всичко е наред. ." .....толкова лишен от какъвто и да е смисъл пост, отдавна не бях чел. Впечатляващо! Щом слънчогледа е цъвнал, Деки Чан има разрешение за прилуняване и да открие ловния сезон на сини китове

4

Анонимен

преди 2 години

Като не ви харесва в България или САЩ, хайде отивайте в UK, там е хубаво, няма пол Х и всичко е наред. .

3

Bit

преди 2 години

и какво излиза, че без ЕС Великрбритания се връща към нормалността!

2

Анонимен

преди 2 години

А ЕСПЧ трябва да се разформирова на мига. Напоследък не се занимава с правосъдие, а само с политика.

1

Анонимен

преди 2 години

Правилно и навреме напуснаха ЕС.