72

Анонимен

преди 2 години

Цената може и 2000 лева за киловат Що не ги дигнат и няма дефицити. Тия "експерти" не са добре псигически.

71

мдаа

преди 2 години

Ня никой ли не му идва наум, че токът в България се произвежда основно от АЕЦ Козлодуй. Нито атомното гориво е с повишена цена, нито експлоатацията на АЕЦ-а е по-скъпа. Просто едни хора спекулират с цената, за да правят пари на гърба на потребителите и това трябва най-накрая да спре. Едно е да спекулираш с цената на разни лъскави дрънкулки, но с цената на ток, вода, храна и т.н. е недопустимо.

70

хъхъхъхъ

преди 2 години

А липсата на мораториум ни засилва към близкото бъдеще на стоене на тъмно и студено, заради неплатени сметки, фалити на бизнеси и т.н. Много ме кефят разни "експерти" на заплати в дружествата, които се интересуват само от печалбата, но не и от това, че другите ще фалират. Важното е само те да са на печалба. Първи закон на капиталиста - печалба на всяка цена.

69

Анонимен

преди 2 години

Веднага изпълзяха експертчета на заплати във ВЕИтата да реват. Ако ще да фалкират и да има режим - това неадекватно увеличаване не може да продължава!

68

Жиката

преди 2 години

КЕВР =дърти мошеници.

67

дрън

преди 2 години

дрън-дрън! Спрете субсидията за всички ВЕИ, която сега е включена в цената на тока, който плащаме.Така ще имаме евтин ток. Подпомагайте собствениците на ВЕИ както хотелиерите и ресторантьорите по време на пандемията 60/40.

66

анонимен

преди 2 години

Ами то до там ще се стигне - да се фалира една държава с избиратели - многоъгълни тъпоъгълници с абсурдната идея да ги ръководят многоезичници с опита на бай Гочо бакалина.

65

Анонимен

преди 2 години

всички са на амбразурата хаха закривайте КЕВР моментално

64

С Кирчо напред!

преди 2 години

Давайте другари от ПП ИТН и БСП! Напред към социализъма и комунизъма!!!

63

гербер

преди 2 години

До 74. Е това с чекмеджето наистина вече е много банално и втръснало. Пачките, сложени там от ДС, си ги търси при техните ченгета.

62

изнервен

преди 2 години

Фалитът на държавата идва по-рано, отколкото очаквахме.

61

Анонимен

преди 2 години

Да бе - сигурно уранът в АЕЦ знае каква е цената на тока и сега се стиска :)Ако спрат тока ще ядат бой вече

60

перко

преди 2 години

Криво разбраната цивилизация. Всеки дърпа чергата към себе си. Народа кучета го яли.

59

светло минало

преди 2 години

абе я да си минем на режим на тока и водата , 3 ч. има 3 ч. нема

58

Анонимен

преди 2 години

В плана за въостановяване,по време на "поправката",трябва да се включи и"клауза"за допълнителни средства,когато се реформира отрасъл"Енергетика"в БГ,заради борсовите индекси на ЕС борсата за Енергия.Мотивът.Опасност от "колабиране на с-та на доставки за потребителите" и необходимост от компенсации.Още,два милиарда,към него,като защита за потребителя,ще са само от полза за всички в ЕС,порадо свързването на е-системите на всички Държави и най-вече,като буфер за непредвиден пик на бордовите цени.

57

Анонимен

преди 2 години

Къде отива лъвският пай от печалбата,при производителите като АЕЦ Козлодуй и Мариците или при енерго преносните дружества?

56

Кекса

преди 2 години

В крайна сметка не разбирам защо е този шум.Май забравихте как. Преди една година всички тези дето сега ревът обясняваха,че видиш ли борсата е е май доброто,цените на тока ще паднат и пазара ще регулирал всичко.Е ми това е пазара.Спрете да ревете ми събирайте пари да плащате.Хахахах

55

Анонимен

преди 2 години

Днес газта на холандската борса пак е скочила!Аз лично много се радвам че ще усетим и у нас резултатите от брюкселските и берлинските политики. Нали искаме да сме европейци?!Около 2025г се очакват цените от лятото.

54

Христо Христов

преди 2 години

До 50"Пояснявам-няма нужда да излизаме от ЕС, а само да предлагаме скъпия си ток на тяхната енергийна система." - пояснявам неграмотний европеиде, че в ЕС не може да има законодателство дискриминиращо другите членове. Каквото за България - такова и за ЕС. Панимайш неграмотний европеиде?!

53

Анонимен

преди 2 години

Всички сукалчета от енергийната мафия са депутати от различни цветове и назначилите ги олигарси. Те плащат на разни измислени експерти да промиват мозъците на паплачта и да им пълнят чекмеджетата. В този сектор е грандиозната лапачка, защо Доганян си купи ТЕЦ. Гешев обаче не пита, откъде мангизи. Сметката накрая ще платим всички ние, от продънения си джоб.