44

Цървул

преди 2 години

До 43 А в Англия ?

43

Анонимен

преди 2 години

До ПАНДО БАРАБАТА 52 Мисля, че достатъчно ясно Ви казах, че лъжете. Очевидно няма как да очаквате да Ви вярвам. Вие сте платен ваксаджия и е редно да не си пестите силите :) Вече 3 Ваши коментара си стоят неизтрити, включително един обиден, който е трябвало да изтрият. Кого си мислите, че лъжете :)

42

Анонимен

преди 2 години

До ПАНДО БАРАБАТА Вече написах, че чета. Напишете пак коментарите си, за които твърдите, че са изтрити. Аз следя и ще видя, че ги трият.

41

Анонимен

преди 2 години

До ПАНДО БАРАБАТА 49 Редовно чета форума под ковидните статии и забелязвам, че се трият антиваксърските коментари. Тази лъжа не знам дали има смисъл. Защо я написахте? Нов ли сте?

40

Анонимен

преди 2 години

До 53/Нещо не ти се връзва. Тоест, в магазина не можеш да си купиш га.щи и чорапи без зелената тапия, а влиза този, който я има. В Кауфланда до него влизат и двамата без проблем и си купуват всичко-едене, пиене, га.щи, ел. уреди. Най-вероятно и вирусчето си има график или набляга на промоциите. Но както ваксувания, така и другият могат да го разнасят. И къде ти е логиката, ако изтеглиш късата клечка-минаваш през ситото...

39

Анонимен

преди 2 години

От 51 - Или комбинация, но не ми се вярва. А освен това, като у нас правим по 20 000 тестаа, там се правят по 250 000 теста и са безплатни. Защо не са бепзлатни в България? Колко ли народ, са отишли на работа, защото са нямали 100 лева за тест? Даже и да са имали, ако бяха бепзлатни, щеше да е лесно, да си правиш тест поне 2 пъти месеца, заедно с други членове на семейството.

38

Анонимен

преди 2 години

"Повече ме е страх от тия с хвърчащите зелени бележки, защото се врат и влизат навсякъде и си мислят, че са недосегаеми" - Това е детинско... Проектираш соисбтвените си емоции, върху дурги хора и си мислиш, че те изпитват същата неприязъм към теб, както ти към тях.

37

Анонимен

преди 2 години

Важно е, какво ще покаже боба на математика. През празниците вирусчето си почива-едене, пиене..По-малко заразени и по-малко починали. След празниците пак старата статистика на нов глас. И така до края на света...

36

Анонимен

преди 2 години

До маймунски аденовирус - Не знам - В Дания има по-малък процент новозаразени, 10 пъти по-малко починали и 12 пъти по-малко хора са в болницата. Вариантите са 3 - нещо във водата (и хранта, и по-зравословният начин на живот), нещо генетично и послендата разлика е ... броят на ваксинираните.

35

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда...

34

до Годжи

преди 2 години

Да, когато 100% от населението е ваксинирано, в болниците също ще са само ваксинирани. Знам, че на повечето тук им е трудно да асимилират тази информация.

33

???

преди 2 години

1,85 милиона ваксинирани в България, 2,55 милиона ваксинирани в чужбина и 2 милиона преболедували, които не са ваксинирани. Общо 6,4 милиона. Остана ли някой без имунитет?

32

Джендю

преди 2 години

Абе, друго си е да те бустер ат в Южния Парк, едни здрави момчета... Няма вирус, няма недей...!!! Кеееефффг...

31

Апокалипто

преди 2 години

Май месец преболедувах короната,работата ми е такава,че от тогава съм имал контакт с около 1500 човека,навсякъде влизам без маска и не спазвам никакви мерки и въпреки това не се заразявам с новите щамове.

30

ВИТАН

преди 2 години

ЕДИН МИЛИОН ВАКСИНИРАНИ И ТРИ МИЛИОНА БОЛЕДУВАЛИ - ВАКСИНИРАНИ ПО ТЪПИЯ НАЧИН, ПРАВИ 4 МИЛИОНА. ОСТАВАТ ОЩЕ 3 ЗА МОРГАТА.

29

маймунски аденовирус

преди 2 години

Без лъжливите, безполезни, отровни псевдоваксини се оказа по-малка "вълната" отколкото при "ваксинираните" държави! А сега де! Прецакваме измамата! Добре че в болниците трепят хора наред и пишат всеки 90 годишен с инфаркт като "умрял от кови" та поне малко да има как да хвърлят прах в очите!

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксуваният се загрижил за не ваксувания. Повече ме е страх от тия с хвърчащите зелени бележки, защото се врат и влизат навсякъде и си мислят, че са недосегаеми. А също се заразяват и разнасят заразата както и останалите. Ако е и фалшива е ужасът. Докато другият не влиза почти никъде, спазва си мерките, ограничени контакти...

27

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ВИТАНОВ ДА СМЕТНЕ КОЛКО СА НЕ ВАКСИНИРАНИТЕ И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СВЪРШАТ? КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПО МАЛКО...

26

Анонимен

преди 2 години

Ако се произнасяше съдебен медик, щеше да лъсне цялата измишльотина. Дали смеят?

25

запознат

преди 2 години

До За ваксинираните: Съобщени са девет случая, а милиони не са съобщени и нуикой няма да ги разследва.